ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ...ΜΠΟΧΑ!!!


Πως το είχε πεί ο Καραμανλης;

"Σεμνά και ταπεινά"

Και μετά ήρθαν οι υποκλοπές,οι απαγωγές Πακιστανών,τα ομόλογα,ο Μαγγίνας,ο Ζαχόπουλος και τώρα ο Κουκοδήμος με τον Κλαδά.

Κύριε Καραμανλή ο αποκαλούμενος από εσάς ως "αρχιερέας της διαπλοκής",όταν διαπίστωνε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς στον περίγυρο του,δεν δίσταζε να πάρει κεφάλια ακόμα και των πλέον κοντινών του συνεργατών.

Εσείς φοβισμένος,καταπονημένος,κρυμμένος,δεν τολμάτε τίποτα, παρά μόνο ψελλίζετε δικαιολογίες μην τυχόν και δυσαρεστήσετε τον βουλευτή σας και απειληθεί η αυτοδυναμία.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία ο υπουργός εργασίας της κυβέρνησης των Εργατικών Πίτερ Χέιν,παραιτήθηκε ώστε να διευκολύνει τις έρευνες που διεξάγονται επειδή παρέλειψε να δηλώσει δωρεές που έλαβε ύψους 103.000 λιρών.

Τι κουτός ε;

Ενώ τα δικά μας τα τσακάλια,κάνουν μιά δηλωσούλα ότι δεν ξέρουν,δεν είδαν και καθάρισαν.

Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί οι νέοι γυρίζουν την πλάτη τους στην πολιτική.

Οταν η κομπίνα,το ψεύδος και η διαπλοκή γίνονται διαβατήριο για επιτυχημένη πολιτική καριέρα,όταν το κάθε λαμόγιο μπορεί να εκβιάζει τον οποιονδήποτε,τότε κανένας δεν πρέπει να αναρωτιέται.

Νόμοι υπάρχουν.Ας εφαρμοστούν πλέον.

Το άλλο απίστευτο που άκουσα είναι πως ο ανακριτής στην υπόθεση Ζαχόπουλου δεν έχει ακόμα διατάξει το άνοιμα των λογαριασμών του τέως γενικού γραμματέα του ΥΠΠΟ και της Τσέκου.

Απλή παράλειψη ή ηθελημένη παραποίηση της ανάκρισης;

Μήπως ο ανακριτής γνωρίζει τι θα βρεί σ'αυτούς τους λογαριασμούς και γι'αυτό ποιεί την νήσσαν;

Και η ζωή στην Ελλαδίτσα συνεχίζεται....
Η γελοιογραφία είναι του Μαραγκού από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.
Κάντε κλίκ πάνω της για να την δείτε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: