ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Κάποιος να τον μαζέψει.

Το έκανε το θαύμα του πάλι ο Πάγκαλος την περασμένη Κυριακή σε Καρδίτσα και Τρίκαλα,όπου ήταν καλεσμένος στις εργασίες του προσυνεδριακού διαλόγου.
Στην Καρδίτσα ενθυμούμενος τον δικτάτορα παππού του απαίτησε να βγούν έξω από την αίθουσα οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την ανοιχτή συνεδρίαση και όταν κάποιοι αρνήθηκαν τους επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς,χαρακτηρίζοντας τους "αλήτες".

Είμαι σίγουρος ότι στην Καρδίτσα πλέον ο τοπικός Τύπος θα γράφει τα καλύτερα για το ΠΑΣΟΚ και τις διεργασίες του.

Στα Τρίκαλα δεν τα έβαλε με τους δημοσιογράφους,αλλά με την αριστερά και με τον Αλέξη Τσίπρα.Ακολουθεί ένα απαύγασμα των εκρηκτικών δηλώσεων του πάντα αλλοπρόσαλλου αλλά και πάντα προστατευόμενου βουλευτή.

«Οι Τσίπρες μόνο φασαρία αρέσκονται να κάνουν, αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι ένα σοβαρό κόμμα και κάποιοι πρέπει να δουλεύουν για να ταΐζουν τους Τσίπρες».

«Θα είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΣΥΝ, η εκλογή του Τσίπρα, γιατί πρόκειται για ένα αλλοπρόσαλλο άτομο που πάσχει από εμφανή ναρκισσισμό...»

«Εμείς δεν προτείναμε γάμο με τον ΣΥΝ, αλλά αρραβώνα για 2-3 χρόνια επί συγκεκριμένων ζητημάτων τα οποία προηγούμενα θα συζητήσουμε και θα συμφωνήσουμε…».

"Θέλουμε σοβαρούς ανθρώπους, νέους αλλά σοβαρούς. Το να είσαι νέος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι και χαβαλές».

Στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες ανοίγουν σαμπάνιες και εύχονται να συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς την αριστερή...στροφή το ΠΑΣΟΚ.

Οτι τάξανε και μιά λαμπάδα στο ύψος του Πάγκαλου στην Μεγαλόχαρη,για να συνεχίσει να ασχολείται με τον ΤΣΊΠΡΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ,ελέγχονται ως ανακριβείς.

Στην Χαριλάου Τρικούπη εμφανίζονται προβληματισμένοι,αλλά γνωρίζουν καλά ότι τυχόν λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του εκρηκτικού Θόδωρου,θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Οπως και να 'χει ο Πάγκαλος συνεχίζει να κάνει μεγάλη ζημιά στο μετριοπαθές προφίλ του αρχηγού και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης.
Κάποιοι άλλοι πάλι,δηλώνουν με νόημα....

"Μωραίνει ο Κύριος όν βούλεται απολέσαι".

2 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Ορθώς λέγεις, όμως από την άλλη σκέψου πόσες φορές φερθήκαμε με το γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ, τον υποστηρίξαμε ακόμη και όταν η ΝΔ τον ταύτισε με τους αναρχικούς (αν θυμάσαι το Πασόκ βγήκε τότε μπροστά και έκραξε τη ΝΔ), αλλά πάντοτε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρνητικός. Μήπως λοιπόν κάποιος πρέπει να τους τα λέει χύμα?

theodore είπε...

@σ.μ.
Χύμα,ξεχύμα,το θέμα είναι ότι ο λαός επικροτεί την στάση τους και την πολιτική τους και αποδοκιμάζει την δική μας.
Αρα κάτι πάει στραβά που πρέπει ν'αλλάξουμε.
Και κάτι άλλο.
Τελικά αυτή η περιβόητη αριστερή στροφή τι ακριβώς ήταν;
Την είδα κανένας,γιατί εγώ ακόμα την περιμένω.