ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Κι όμως,κάποιοι ακόμα σκέφτονται λογικά!!!


Οταν ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του ΓΑΠ,δηλώνουν τα αυτονόητα.
Χ.ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ: « Το τι κάνει ένας όμιλος δεν είναι θέμα εσωκομματικής δημοκρατίας. Αν συνέβαινε κάτι που αφορά το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ τότε οποιαδήποτε συζήτηση που αφορά την εσωκομματική δημοκρατία θα έστεργα να τη συνεχίσουμε, αλλά τώρα ιδρύεται ένας όμιλος και αυτός απασχολεί εσωτερικά το ΠΑΣΟΚ δεν το καταλαβαίνω, πως είναι θέμα εσωκομματικής δημοκρατίας; Δηλαδή ο όμιλος τον οποίο εδώ και πολλά χρόνια με πολύ επιτυχημένο τρόπο έχει στήσει ο κος Σημίτης αποτελούσε πρόβλημα εσωκομματικής δημοκρατίας στο ΠΑΣΟΚ;»
Από συνέντευξη του Χάρη Καστανίδη στο κρατικό ραδιόφωνο και στον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα.

7 σχόλια:

Grammateas είπε...

Χαζή δήλωση. Ακυρώνει το μόνιμο επιχειρήμα περί υπονόμευσης της πορείας του ΠΑΣΟΚ. Και τώρα που δεν φταίει ο Όμιλος προβληματισμού, ποιος φταίει; Μήπως ο ΓΑΠ;

theodore είπε...

@grammateas
Συνέχεια ανακαλύπτουν νέους εχθρους και υπονομευτές.
Είναι τρομερό αυτό το σύνδρομο καταδίωξης που έχει ο ΓΑΠ και η υπόλοιπη ηγετική ομάδα.
Να δούμε αν διαγράψουν τον Βενιζέλο,ποιός θα τους φταίει μετά?

Ανώνυμος είπε...

pos sxoliazete ti dilwsi benizelou afino to pedio eleythero ston papandreou????

poios nomizei oti einai??

den pire to mathima tou apo ton elliniko lao stis 11 tou noemvri???

tha mou peis kai o papandreou to pire???

as ton steilei spiti tou

theodore είπε...

@ανώνυμος
Κι αν υποθέσουμε ότι τον στείλει σπίτι του,εσύ ποιός λές ότι θα χάσει?

NdN είπε...

Πράγματι φίλε θα συμφβνήσω απόλυτα ότι το τι κάνει ένας όμιλος δεν είναι θέμα εσωκομματικής δημοκρατίας. Αυτό έλειπε να "ποινικοποιούμε" τους ομίλους προβληματισμού. Ωστόσο επέτρεωε μου μία ερώτηση. Από τη στιγμή που ο Βενιζέλος περνιέται για έξυπνος δεν θα έπρεπε να καταλάβει ότι η ώρα δεν είναι για ίδρυση Ομίλων? Δηλαδή τι νόημα θα μπορούσε να έχει κάτι τέτοιο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο;

Οι υποχωρήσεις πρέπει να είναι αναγκαίες. ούτε αποκλεισμοί πρέπει να υπάρχουν, αλλά ούτε και προκλήσεις. Τέτοιες ώρες δεν περισσεύουν στελέχη, ούτε είναι ώρες για "λευκες" απεργίες!

NdN είπε...

"Αμοιβαίες υποχωρήσεις" ήθελα να πω και όχι "αναγκαίες". Συγγνώμη.

Grammateas είπε...

Στήνεται μία αυτο-οργάνωση πανεπιστημιακών και τίποτα άλλο. Δηλαδή να μην κάνουν τίποτα όσοι στήριξαν στις 11/11 Βενιζέλο; Και όταν δεν κάνουν γιατί μιλάει για λευκή απέργια; Ας αποφασίσει τι θέλει. Μέχρι και σ'αυτό κατάφερε να έχει ασαφή εικόνα. Αν θεωρεί ότι ο ΒΒ είναι το πρόβλημα ας το διαγράψει και μετά εδώ είμαστε να κρίνουμε το αποτέλεσμα της επιλογής του.