ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Τα στελέχη,ο λαός και το Ασφαλιστικό

Δύο ειδήσεις μου προκάλεσαν την προσοχή σήμερα.

Η πρώτη αφορά την έρευνα που έκανε η Metron Analysis με θέμα το Ασφαλιστικό για την εκπομπή "Αντιπαραθέσεις" του Νίκου Ευαγγελάτου.

Στο ερώτημα "ποιό κόμμα θεωρείτε καταλληλότερο να αντιμετωπίσει το ασφαλιστικό" οι απαντήσεις είναι οι παρακάτω:



ΝΔ 26%

ΠΑΣΟΚ 19%

ΚΚΕ 6%

ΣΥ.ΡΙΖ.Α 2%

ΛΑΟΣ 2%

ΑΛΛΟ 1%

ΚΑΝΕΝΑ 36%

ΔΓ/ΔΑ 8%



Το πρώτο και σημαντικότερο συμπέρασμα είναι ότι οι πολίτες θεωρούν και τα δύο μεγάλα κόμματα αναξιόπιστα και ανίκανα να λύσουν το μεγάλο αυτό θέμα.

Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ παρά την ανικανότητα και τον έντονα αντιλαϊκό χαρακτήρα των μέτρων της κυβέρνησης,δεν μπορεί να καρπωθεί την δυσαρέσκεια.

Οι πολίτες δεν το εμπιστεύονται και είναι φανερό ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμα την εκτίμηση τους.Και πώς να την αποκτήσει βέβαια όταν όπως θα διαβάσετε παρακάτω,τα στελέχη του αυτή την στιγμή ασχολούνται με το μοίρασμα της πίτας.



Αντιγράφω από την σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.



Γκρίνιες στη Θεσσαλονίκη λόγω Καστανίδη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ρωγμές στο μέτωπο των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης (Χάρη Καστανίδη, Χρύσας Αράπογλου, Γιάννη Μαγκριώτη), που στήριξαν την επανεκλογή του Γιώργου Παπανδρέου, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις στελεχών στις επιτροπές τις οποίες ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος. Η Χρ. Αράπογλου και ο Γ. Μαγκριώτης θεώρησαν εαυτούς ριγμένους και διαμαρτυρήθηκαν ότι προωθήθηκαν σε επιτροπές στελέχη από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκονται μόνο κοντά στον Χ. Καστανίδη. Η μουρμούρα πήρε διαστάσεις και χρειάστηκε να γίνει σύσκεψη με την παρουσία των τριών βουλευτών και άλλων στελεχών, που είχαν στηρίξει την επανεκλογή Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Παρέμβαση στο θέμα έκανε με γραπτή δήλωση ο πρώην βουλευτής Σπύρος Βούγιας, ο οποίος μίλησε απαξιωτικά για τον καβγά των τριών κι επιχείρησε να εμφανιστεί ως γνήσ
ιος εκφραστής του πνεύματος Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.



Μάλιστα.Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο...Βούγιας θεωρεί ότι είναι ο γνήσιος εκφραστής του Παπανδρεϊσμού.

Τι να πούμε πιά;Οτι έχει χαθεί η τσίπα;Οτι έχει χαθεί το μέτρο;

Απλά παρακολουθούμε άναυδοι και σιωπηλοί την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

Και τον αδυσώπητο αγώνα των στελεχών του,όχι για να προσφέρουν στην χώρα και στον λαό,αλλά να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισότερα οφέλη οι ίδιοι και οι φίλοι τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ! ΚΛΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΕΓΗ

Ανώνυμος είπε...

http://www.thivablog.blogspot.com/ αρκετα ενδιαφερον σαιτ

Ανώνυμος είπε...

" Ολοκληρώθηκε η ιδιωτική επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν στη Θράκη
Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων 5/12/2007


Ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η ανεπίσημη επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών κ.Αλί Μπαμπατζάν στη Θράκη.

Ο κ.Μπαμπατζάν και η ακολουθία του έφτασαν από την Αθήνα στις 2 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης όπου τους υποδέχτηκε ο ΓΓ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ.Δημήτρης Σταμάτης.

Ο κ.Μπαμπατζάν μετέβη πρώτα στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τα μέλη της "Συμβουλευτικής Επιτροπής" της μουσουλμανικής μειονότητας και τους δύο μουσουλμάνους βουλευτές επισκέφθηκε στην Κομοτηνή το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο όπου τον υποδέχτηκαν με λουλούδια οι εξακόσιοι μαθητές.

Απευθυνόμενος εκεί στους μαθητές τους αποκάλεσε "αδέρφια Τούρκους", ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε τα γραφεία της λεγόμενης "Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής", η λειτουργία της οποίας έχει απαγορευτεί από τα δικαστήρια και στη συνέχεια προσευχήθηκε στο τέμενος Εσκί Τζαμί.

Αργότερα συναντήθηκε με τον μη αναγνωρισμένο μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ σε σχόλιο του οποίου, περί παραβίασης των θρησκευτικών ελευθεριών από το ελληνικό κράτος επειδή δεν αναγνωρίζει τους εκλεγμένους μουφτήδες, ο κ.Μπαμπατζάν είπε ότι η τουρκική πλευρά γνωρίζει τα θέμα και το θέτει κάθε φορά στις συζητήσεις με τους Έλληνες αξιωματούχους.

Μιλώντας αργότερα σε συγκέντρωση μειονοτικών σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής ο Τούρκος υπουργός είπε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της μειονότητας και όπως είπε, στην επίλυσή τους θα φανούν τα αποτελέσματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ και πρέπει να εξασφαλίζει όλα τα δικαιώματα στους πολίτες της. Κάλεσε δε τους μειονοτικούς να διεκδικήσουν με όλα τα νόμιμα μέσα τα δικαιώματά τους και ανέφερε ως παράδειγμα το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο οποίο, όπως είπε, έχουν κερδηθεί πολλές υποθέσεις.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Μπαμπατζάν είπε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να φοβάται την χρήση του όρου "τουρκική μειονότητα" και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να εξαλειφθεί η συνείδηση των εκατό χιλιάδων ομοεθνών του, όπως τους χαρακτήρισε, που ζουν στη Θράκη. "

ΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ, ΕΓΩ ΟΧΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.

theodore είπε...

@constantinos
Και που'σαι ακόμα.
Θα γνωρίζεισ βέβαια ότι οι Τούρκοι έχουν ήδη σχεδιάσει την σημαία του αυτόνομου κράτους της Δυτικής Θράκης.Γεγονός που φανερώνει τις προθέσεις τους.
Ψάξε στις εικόνες του google (western thrace) και θα την δείς.