ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Η κατρακύλα συνεχίζεται.

Σε έρευνα της GPO για το MEGA CHANEL διαφαίνεται πτώση των ποσοστών των δύο μεγάλων κομμάτων και ενίσχυση των μικρότερων.
Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 33,8%, έναντι 31,1% για το ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά το ΚΚΕ 8,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,1% και το ΛΑΟΣ 4,9%.

To 63,3% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά το έργο της κυβέρνησης (36,4% θετικά ή μάλλον θετικά), ενώ το 81% των πολιτών κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά το έργο της Αντιπολίτευσης (17,1% θετικά ή μάλλον θετικά).

Φθορά παρουσιάζει και η εικόνα του κ. Καραμανλή αφού το 48,4% των ερωτώμενων κρίνει τον πρωθυπουργό αρνητικά και μάλλον αρνητικά. Ωστόσο πολύ μεγάλη είναι και η φθορά του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος με την ιδιότητά του ως αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κρίνεται αρνητικά και μάλλον αρνητικά σε ποσοστό 63% και αυτό ένα μήνα μετά την επανεκλογή του στην προεδρία.

Αρνητικές είναι οι γνώμες των πολιτών για την επιλογή του Γ.Παπανδρέου να εντάξει στα νέα όργανα μόνο στελέχη, που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές. Το 75,25% εκτιμά ότι βλάπτει το ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο κ. Καραμανλής διατηρεί το προβάδισμα έναντι του κ. Παπανδρέου με ποσοστό 47,3% έναντι του 27,4%.

Δυστυχώς η κατρακύλα για το ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται ακάθεκτη.Ενα κόμμα υπό διάλυση,τα στελέχη να μην λένε ούτε καλημέρα μεταξύ τους,η βάση χωρισμένη στην μέση.

Ο ΓΑΠ είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να προσδώσει την δυναμική που απαιτείται στο Κόμμα.

Τα νέα πρόσωπα που τόσο πολύ διαφημίστηκαν,αποδεικνύονται μιά τεράστια φούσκα.

Πρόγραμμα δεν υπάρχει,ιδεολογική κατεύθυνση δεν υπάρχει,οργάνωση δεν υπάρχει.

Αλλες δύο δημοσκοπήσεις που αναμένονται τον Δεκέμβριο,αναμένεται ότι θα δείξουν παρόμοιες τάσεις της κοινής γνώμης.

Κακά τα ψέμματα σύντροφοι.Το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε,που αγαπήσαμε,που δώσαμε μάχες στο όνομα του,δεν υφίσταται πλέον ως κομματικός και ιδεολογικός σχηματισμός.Η αλλοτρίωση είναι πλήρης.Η ιδεολογική σύγχυση κάτι παραπάνω από εμφανής.Κανείς δεν γνωρίζει με ποιούς θα πάμε και ποιούς θ'αφήσουμε πίσω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να συμπλέεις και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.Κι αυτό η κοινή γνώμη το αντιλαμβάνεται και το βροντοφωνάζει.

Δείτε λοιπόν γιατί νοιώθει ανακουφισμένη η Κυβέρνηση από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φευγουν κατι εθνικοσοσιαλιστες σαν και σενα γι αυτο....

δε σε νοιαζει το ασφαλιστικο αλλα η δημοσκοπηση

ρε ουστ βενιζελακι

theodore είπε...

@ανώνυμος
Δυστυχώς το επίπεδο των γραφόμενων σου καταδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα του σημερινού ΠΑΣΟΚ,αν υποθέσουμε βέβαια ότι ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ.

Grammateas είπε...

Ουστ ο ένας, ουστ ο άλλος, να δούμε ποιος θα μείνει... Συνέχισε έτσι theodore!

theodore είπε...

@grammateas
Ο συγκεκριμένος δεν πιστεύω ότι εκπροσωπεί κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό του.
Ούτε κάν πασόκος δεν πρέπει να είναι.
Απλά ένας θλιβερός προβοκάτορας.

Ανώνυμος είπε...

Theodore, θείε δώρο, μη με απογοητεύσεις, τι σχέση έχεις εσύ με το ΠΑΣΟΚ αγόρι μου; Εσύ είσαι δικός μας, σπλάχνο απο τα σπλάχνα μας, ακόμα να το αποδεχτείς; Μας άφησες στα κρύα του λουτρού με τον κωλοαλβανό τον Καπλάνη, άνοιξες το θέμα και γελιοποίηθηκες και συ τέκνο μου, αυτός ο βρωμιάρης τελικά. Σήμερα γράφει για Εβραίους ο πλουριπράκτωρ. Συνέχισε τον Αγών σου, τον Αγών μου! Να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον αδελφέ μπας και φέρουμε τον κόσμο ξανά εκεί που ξέρουμε. Με αδελφικούς και αδολφικούς χαιρετισμούς. ΧΑΙΛ ΤΑΒΑΡΙΣ!

G. Bangos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
G. Bangos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
G. Bangos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
G. Bangos είπε...

Φίλε theodore,ο Ι. Παπαϊωάννου πολύ εύστοχα παρομοίασε το ΠΑΣΟΚ με τον Τιτανικό που χτύπησε σε παγόβουνο και βυθίζεται σιγά-σιγά αλλά ο καπετάνιος εκείνο που κάνει είναι να βάζει τους μουσικούς να παίζουν δυνατά για να μην πάρουν χαμπάρι οι επιβάτες το ναυάγιο! Και ο νεοφιλελευθερισμός και το κράτος του χαφιεδισμού να αλωνίζουν επειδή το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του είναι ανήμποροι να σηκώσουν ανάστημα! Και μερικοί να μας τη λένε επειδή απλώς σχολιάζουμε τις δημοσκοπήσεις και χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου...

theodore είπε...

@g.bangos
Yπομονή αγαπητέ φίλε.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην παρουσα φάση είναι υπομονή και να προσπαθήσουμε όλοι μας για να ξαναβρεί το Κίνημα τον χαμένο του προσανατολισμό.
Ετσι κι αλλοιώς όλοι το νοιώθουν ότι είναι θέμα χρόνου.

Νέαρχος Γαλανάκης είπε...

Φταίει το Mega κια οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, το είπε άλλωστε και ο κ Πετσάλνικος!!! Αυτός ποτέ δεν κάνει λάθος

Ανώνυμος είπε...

Φταίει ο Βενιζέλος και η παρέα του για την κακά απόδοση του ΓΑΠ

theodore είπε...

@νέαρχος
Καλώς ήρθες στην παρέα Νέαρχε.
Και το Mega φταίει και ο Antenna και οι δημοσκόποι και ο...Χατζηπετρής.
Ο μόνος που δεν φταίει ποτέ είναι ο "μικρός πρίγκηπας" και ο περίγυρος του.

theodore είπε...

@micromouse
Καλώς ήρθες κι εσύ φίλε.
Για όλα φταίει ο ΒΒ,όχι μόνο για την κακή απόδοση του ΓΑΠ.
Για την φτώχια,την ανεργία,τον πληθωρισμό,τα χάλια της υγείας,της παιδείας.
Προτείνω να τον κρεμάσουμε στην πλατεία Συντάγματος,ώστε να παραδειγματιστούν Λοβέρδος και σία.