ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ;

Πολλοί αναρωτιούνται συχνά.Μα πόσοι είναι βρέ παιδί μου τελικά οι μετανάστες στην Ελλάδα;
Ας ρίξουμε μιά ματιά στα επίσημα στατιστικά του Κράτους,μπάς και βγάλουμε μιάν άκρη.

Το Υπουργείο Εσωτερικών,σύμφωνα με μιά έκθεση που δημοσιεύει η αντιρατσιστική ΜΚΟ "Αντιγόνη",καταμετρά τους νόμιμους μετανάστες,δηλαδή αυτούς που έχουν άδεια παραμονής σε 481.501,από τους οποίους 303.225 είναι Αλβανοί.Εδώ είναι η ιστοσελίδα όπου θα βρείτε την έκθεση. http://www.antigone.gr/

Σύμφωνα με την ΕΥΠ τώρα,οι μετανάστες που ζούν νόμιμα και παράνομα στην Ελλάδα ανέρχονται στα 2.500.000.Δηλαδή όπως καταλαβαίνετε μόλις ένας στους πέντε είναι νόμιμος.Ακολουθεί το απόσπασμα από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

"Ομως επικρατούν άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τις οποίες έχουν εγκληθεί οι αρμόδιες ελληνικές αρχές από όργανα και επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις της ΕΥΠ, οι αλλοδαποί που ζουν νόμιμα και παράνομα στην Ελλάδα τον παρόντα χρόνο ανέρχονται σε περίπου 2,5 εκατομμύρια.
"ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 21/10/2007

Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία,οι μετανάστες είναι 762.191 άτομα.Η πρόβλεψη δε, της Στατιστκής Υπηρεσίας είναι ότι σε τρεις δεκαετίες,οι μετανάστες θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού της Ελλάδας.

Οπως βλέπετε επικρατεί ένα γενικευμένο μπάχαλο όσον αφορά τους ακριβείς αριθμούς των μεταναστών.Η λέξη "ξέφραγο αμπέλι"σ'αυτή την περίπτωση έχει χάσει προ πολλού την έννοια της.Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήδη πρέπει να πλησιάζουν το 30%,ίσως και παραπάνω του συνολικού πληθυσμού.

Στην ιστοσελίδα http://www.marketingweek.gr/article.asp?articleId=5876
θα δείτε το ζωηρό ενδιαφέρον των επαγγελματιών του marketing για το νέο target group της αγοράς,που είναι οι μετανάστες.
Αφού απομύζησαν τους Ελληνες με το χρηματιστήριο,τις πιστωτικές και τα δάνεια,τον άκρατο καταναλωτισμό,τώρα στρέφονται σε νέες πηγές χρήματος.
Να ποιοί κερδίζουν από όλο αυτό το αλισβερίσι.Οι επιτήδειοι και οι σαλτιμπάγκοι αυτής της χώρας.Το κεφάλαιο ως γνωστόν δεν έχει πατρίδα.Τώρα πλέον το αποδεικνύει περίτρανα.
Δεν τους ενδιαφέρει ούτε ποιοί θα ζουν εδώ στο μέλλον,ούτε τι γλώσσα θα μιλάνε,ούτε αν θα λέγονται Ελληνες,Αλβανοί ή ....Κιργιζιανοί.Για το μόνο που καίγονται είναι το χρήμα.
Θυμάστε τον Τόμ Κρούζ στην ταινία "Jerry Maguire ".
SHOW ME THE MONEY ούρλιαζε εκστασιασμένος.
Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση φίλες και φίλοι.Ενα απέραντο χωνευτήρι κρατών,λαών,πολιτισμών,που η κινητήρια δύναμη θα είναι το χρήμα και η κατανάλωση.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
Και όσο περισότεροι οι καταναλωτές,τόσο το καλύτερο για τους κεφαλαιοκράτες.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Paranomoi einai epidi to kratos den merimnei giaytous. Den ftainei oi idioi. Mipos h leksi "paranomos" sta aytia sou hxei san "epikyndynos"?

Ανώνυμος είπε...

Χεχ! Μάθε και τ'αλλο! Πολλοί απο αυτούς τώρα παίρνουν και ελληνικές ταυτότητες....οπότε δεν θα μπορείς και να τους αναγνωρήσεις κιόλας! Θα τους περνάς για έλληνες! Καημένε! Χθές παρανομοι μεταναστες...σημερα ελληνες σαν και σενα. Τι σου'ναι ο άνθρωπος ε!
Και άυριο και μεθαύριο θα κάνουν και παιδάκια οι αθεόφοβοι που θα είναι και αυτά ελληνάκια ...!!! Να δω με ποιον θα τα βάλεις μετά! Αλλά ποιος ξέρει..μέχρι τότε μπορεί να έρθει καμιά άλλη φουρνιά μεταναστών,ή μπορεί να ξαναέρθουν στην μόδα οι εβραίοι. Να βρεις και εσυ την υγειά σου!

theodore είπε...

Το μέγεθος της ανοησίας σου ξεπερνά τις δυνατότητες μου για απαντήσεις.
Σου συστήνω απλα να διαβάσεις το βιβλίο "Η Νέα Τάξη και οι χρήσιμοι ηλίθιοι" του Θύμιου Παπανικολάου.
Ισως έτσι καταλάβεις τον ρόλο σου.

Ανώνυμος είπε...

Ego mporei na eimai o anoitos. Esy pantos...eisai sigoura o dystixismenos tis ypothesis.
Anti na mou protineis vivlia kai na papagalizeis stixakia prokeimenou na exeis epixirimata vgale kalitera tis paropides,des oti den apeilesai apo kanenan,aplws dioti den endiafereis kanenan kai telos...osa den mporeis na ta ftaseis..mathe apla na ta anexesai. Oxi na ta polemas!