ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

DESPERATE SANTA!!!

Λίγες ώρες πρίν την είσοδο του 2008,αποκαλύπτουμε τι ζήτησαν από τον αγαπημένο Αγιο όλων των παιδιών,δύο από τους γνωστότερους γόνους της χώρας μας,ο Κωστάκης Καραμανλής και ο Γιωργάκης Παπανδρέου.




Ο ΚΚ ζήτησε λίγη σεμνότητα και ταπεινότητα για την Κυβέρνηση του,και επιτέλους ένα πρωτάθλημα για την μεγάλη του καψούρα,τον ΠΑΟ.


Προειδοποίησε δε τον Αγιο Βασίλη ότι αν δεν ικανοποιήσει τις επιθυμίες του,θα βάλει τον Ρουσοπουλο να τον καταγγείλει ως...νταβαντζή.




Ο ΓΑΠ με την σειρά του ζήτησε από τον Αγιο,να του χαρίσει καλύτερες δημοσκοπήσεις για τον ίδιον και το ΠΑΣΟΚ,τουλάχιστον ως τον Μάρτιο,γιατί οι Βαρόνοι περιμένουν με άγριες διαθέσεις.


Απείλησε δε κι αυτός τον κακόμοιρο γέροντα,ότι σε αντίθετη περίπτωση θα τον κατηγορήσει ως εκπροσωπο των μεγαλοεκδοτών,του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και τέλος ως δάκτυλο του Βενιζέλου.




Αποκλειστικές πληροφορίες από τη Καισαρεία ισχυρίζονται ότι έντρομος ο Αγιος Βασίλης από τις απειλές των δύο κακομαθημένων παιδιών,προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους.




Αν και σε ένα ξέσπασμα οργής του-την πλήρωσε ο φουκαράς ο κοκινομύτης τάρανδος-,διεμήνυσε στα δυό παιδάκια ότι αυτός απλά παραδίδει τα δώρα.


Οι επιθυμίες του ΚΚ και του ΓΑΠ ανάγονται στον τομέα των θαυμάτων,που δεν είναι η ειδικότητα του.Μάλλον καταλληλότερη για να εκπληρώσει τέτοιου είδους επιθυμίες θα ήταν η Μεγαλόχαρη της Τήνου.




Αν και μεταξύ μας πολύ αμφιβάλουμε αν γίνονται ακόμα θαύματα στις μέρες μας.




Υ.Γ. Καλή Χρονιά σε όλους κι εύχομαι τουλάχιστον ο καλοκάγαθος Αγιος να εκπληρώσει τις δικές σας επιθυμίες.


2 σχόλια:

Grammateas είπε...

Καλή χρονιά theodore!

theodore είπε...

@grammateas
Καλή χρονιά,με υγεία,χαρά και επιτυχίες.