ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Προκλητικοί οι Σκοπιανοί.Να καταγγελθεί τώρα η ενδιάμεση συμφωνία του 1995 με ευθύνη τους.


Τελικά η υστερία των Σκοπιανών δεν έχει τελειωμό αυτές τις μέρες.
Ο Γκρούεφσκυ απέστειλε επιστολή στην Κομισιόν και στον Μπαρόζο,διαμαρτυρόμενος για την στάση της Ελλάδας απέναντι στην "Μακεδονική" μειονότητα.
Κάποιος άλλος γραφικός όμως,ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του "Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου" έκανε ένα βήμα παραπέρα.
Εστειλε και του λόγου του επιστολή στον Καραμανλή και διαμαρτύρεται για την στάση της χώρας μας με το ατράνταχτο επιχείρημα ότι σωστά δεν υπάρχει "μακεδονική μειονότητα",αλλά "μακεδονική πλειονότητα",αφού οι μόνοι που δεν είναι Σλάβοι στην Ελλάδα είναι οι μαύροι κάτοικοι της Αθήνας που ήρθαν από την...Αφρική.
Παραθέτω αποσπάσματα από την επιστολή του εν λόγω κυρίου όπως τα βρήκα στο http://politis-gr.blogspot.com


« Πράγματι κ. Πρωθυπουργέ είστε σωστός σε ένα πράγμα. Δεν υπάρχει καμία μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, επειδή, όπως καλά ξέρετε, η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει τη μακεδονική προέλευση, ακριβώς όπως και εσείς.

Εάν η Ελλάδα θεωρεί τους «Μακεδόνες» Σλάβους τότε από τον πληθυσμό της Ελλάδας οι μόνοι που δεν είναι Σλάβοι είναι οι μαύροι της Αφρικής που κατοικούν στην Αθήνα.

Ναι, οι αποκαλούμενοι «Έλληνες» είναι μια μειονότητα στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τους Μακεδόνες, Αλβανούς, Βλάχους, Τούρκους, Τσιγκάνους, κ.λπ.

Μην ξεχνάτε ότι μέχρι 1831, η Ελλάδα και Έλληνες δεν υπήρξαν οπουδήποτε στην ιστορία.
Μην ξεχνάτε ότι η
πλαστογραφημένη ιστορία σας γράφτηκε από έναν Γερμανό.
Μην ξεχνάτε ότι
μητρική γλώσσα σας, είναι η μακεδονική γλώσσα.

Το 1992, ο κ. Μητσοτάκης, (πατέρας της Ντόρας Μπακογιάννη ) και ο Milosevic στο Λονδίνο, συμφώνησαν για την διαίρεση της Μακεδονίας.
Το 1992, είμαι βέβαιος, ότι ως
σημάδι των καλών και εγκάρδιων σχέσεων, η κυβέρνηση στην Αθήνα έλαβε μια απόφαση να εισβάλει και να καταλάβει το μακεδονικό έδαφος.
Ο σερβικός ηγεμονισμός
όμως αποσύνθεσε την πρώην Γιουγκοσλαβία και τη Σερβία.

Φοβάμαι, ότι ο ναζιστικό-φασισμός και η «Αντιμακεδονικότητα» σας, θα χωρίσει την Ελλάδα. Οι συνέπειες θα γίνουν αισθητές από σας, αρκετά σύντομα.
Δυστυχώς, η Αθήνα είναι ενάντια στις φιλικές σχέσεις, και αποσταθεροποιεί την περιοχή.
Δεν είναι σφάλμα της Μακεδονίας ότι η Ελλάδα είναι ο τελευταίος προμαχώνας του ναζιστικό-φασισμού, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού στην Ευρώπη

Το δυστύχημα είναι ότι οι παραλογισμοί αυτοί των δήθεν "Μακεδόνων" βρίσκουν ευήκοα ώτα ακόμα και στην χώρα μας από ανθρώπους που θεωρούν προοδευτικό ότι είναι και ανθελληνικό.

Οι σύγχρονοι γενίτσαροι που μισούν θανάσιμα την ίδια τους την πατρίδα,δεν έχουν καμία σχέση με την γνήσια πατριωτική αριστερά που έχει αποδείξει σε χαλεπούς καιρούς την αυτοθυσία της για λευτεριά και εθνική ανεξαρτησία.

Η Ελλάδα μόχθησε πολύ και υπέστη αναρίθμητες θυσίες για να φτάσει εδώ που βρίσκεται.

Ας καταλάβουν καλά οι ψευτομακεδόνες και τα ντόπια φερέφωνα τους ότι η υπομονή όλων των Ελλήνων έχει αρχίσει προ πολλού να εξαντλείται.

Οσο είναι καιρός ας σταματήσουν να παίζουν με την φωτιά κι ας λογικευτούν να βρεθεί μιά αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας.

Τελειώνοντας να υποβάλλω μιά πρόταση στον Καραμανλή και στο ΥΠΕΞ.

Να καταγγελθεί τώρα η ενδιάμεση συμφωνία του 1995 και να αρχίσουν διαπραγματεύσεις από την αρχή με τους γείτονες.

Να τεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ζητήματα όπως οι Ελληνικές περιουσίες στο έδαφος της γειτονικής χώρας,η προστασία των δικαιωμάτων όσων κατοίκων θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Ελληνες,η επίκληση του casus belli εφ' όσον οι γείτονες συνεχίσουν τις προκλήσεις τους.

Να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν θα επιτραπεί ποτέ η είσοδος τους στους διεθνείς οργανισμούς χωρίς την πλήρη συναίνεση της Ελλάδας.

Είναι καιρός να αναλάβουμε εμείς την πρωτοβουλία των κινήσεων και να αποδείξουμε ότι πράγματι είμαστε μιά περιφερειακή υπερδύναμη,στα έργα και όχι στα λόγια.

Θα τολμούσαν ποτέ οι γείτονες να συμπεριφερθουν με τόσο θράσος στην Τουρκία ή στο Ισραήλ;

Την απάντηση την ξέρουμε όλοι καλά.


1 σχόλιο:

ΑΑΡΩΝ ΜΝΗΣΙΒΙΑΔΗΣ είπε...

Να θέσει ο Καραμνλής ζήτημα Μακεδονικής μειονότητος στα Σκόπια.