ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Οι...τσιριτσάντζουλες του ΚΚΕ!!!


Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της Αλέκας και των συνοδοιπόρων της.

Από πότε ένα πολιτικό κόμμα είναι υπεράνω κριτικής;

Τι διάολο σημαίνει ότι κάποιος είναι αντικομουνιστής,αν τολμήσει να ξεστομίσει κάτι εναντίον του "κόμματος του λαού";

Γιατί δεν δέχονται έλεγχο των οικονομικών τους;

"Σύντροφοι",καλή η κριτική σας σε όλους τους άλλους,αλλά θα πρέπει να μάθετε να την δέχεστε κι εσείς.

Ούτε άγιοι είσαστε,ούτε υπεράνω σας παίρνει να το παίζετε.

Βλέπετε στην Ελλαδίτσα γνωριζόμαστε όλοι καλά.

Γι'αυτό αφήστε τις τσιριτσάντζουλες περί αντικομουνισμού και πληρωμένων συμβολαίων και βγάλτε τα όλα στην φόρα.

Τα υπόλοιπα μάλλον απευθύνονται στους περήφανους Κνίτες και Κνίτισες.
Η φωτό από το www.bang-gr.blogspot.com

9 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αλλο κριτικη και αλλο προβοκατσια...

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ αρνείται τον έλεγχο στα οικονομικά του.
Σε μια εποχή που τα σκάνδαλα και οι μίζες από τους επιχειρηματίες μας έχουν πνίξει,θέλω ως ψηφοφόρος να ξέρω από δω και μπρος ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων.
Για μένα αυτό είναι βασικό κριτήριο ψήφου.
Επίσης,σε μια εποχή που αναδεικνύεται ως αίτημα η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,δεν μπορεί κάποιος να νομίζει ότι κρύβει το κεφάλι του στην άμμο.Δείχνει ότι κάτι έχει να κρύψει.
Στη δική μου γλώσσα ,τα παραπάνω είναι κριτική.
Στη γλώσσα της ηγεσίας του ΚΚΕ,τα παραπάνω μπορεί να λέγονται και προβοκάτσια.
Έτσι όμως δεν πείθεις ούτε τους οπαδούς σου ούτε τα μέλη σου.Που ΡΩΤΑΝΕ και για το Γερμανό και για άλλες επιχειρήσεις και απάντηση δεν βρίσκουν.
Καλά είναι όταν τα χώνουμε στους άλλους ,αλλά να κοιτάμε και τη δική μας την καμπούρα.Όχι άλλα παραμυθάκια.

theodore είπε...

@preza tv
Μπορεί να είναι και προβοκάτσια όπως λές,αλλά το θέμα είναι η αντίδραση του κόμματος.
Είναι τόσο σπασμωδική και κραυγαλέα που δείχνει ότι έχει πολλά να κρύψει.

@ανώνυμος 2.05
Συμφωνώ απόλυτα,όλα στο φώς.
Είτε είναι μπλέ,είτε πράσινοι,είτε κόκκινοι,ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα.
Να υποχρεωθούν τα κόμματα να δημοσιεύουν στο Internet και όχι μόνο τα έσοδα τους και τα έξοδα.
Επίσης να ελέγχονται οι πηγές χρηματοδότησης τους από ορκωτούς λογιστές.
Οποιος δεν γουστάρει έτσι,να χάνει την κρατική χρηματοδότηση.
Για να δούμε τότε πόσα απίδια χωράει ο σάκος του καθενός.

akrat είπε...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ... δεν υπάρχουν αντικειμενικές αλήθειες κύριε.. έγραψα και εγώ κάτι αλλά μιλάω από ΘΕΣΗ αντιρεφορμιστική... εσείς από που κινήστε? από ποιά πολιτική θέση? της μεταρύθμισης? ε τότε δεν μας αφορά...

theodore είπε...

@akrat
Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε παραληρήματα.
Αν έχεις αγαπητέ φίλε επιχειρήματα,κατάθεσε τα.
Ευπρόσδεκτα,ακόμα κι αν διαφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε akrat ,το αν το ΚΚΕ έχει σχέσεις με επιχειρηματίες και άδηλους πόρους είναι ένα θέμα.
Σε αυτό το θέμα η απάντηση είναι είτε ναι είτε όχι.Δεν είναι 'το είπε ο ΤΑΔΕ,άρα ...κλπ' !
Το αν αυτός που το λέει είναι κομμουνιστής,μεταρρυθμιστής,
διάνοια,χαζός,γραφικός κλπ είναι ΑΛΛΟ θέμα.Αν θες μπαίνουμε και σε αυτό.Γιατί αν τα παραληρήματα του Μπογιόπουλου στην TV είναι η γραμμή της ηγεσίας,τότε το κενό ηγεσίας τους είναι μεγαλύτερο και από το κενό ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης καλό θα ήταν να ξανακοιτάξεις φίλε akrat τους ορισμούς σου:αν αντιρεφορμισμός σημαίνει 'λέω ψέματα γι αυτό που έγινε στη Βουλή για την υπόθεση Γερμανός,με πιάνουν στα πράσα και μετά τους κατηγορώ όλους για προβοκάτορες' αν σημαίνει 'έχω επιχειρήσεις γιατί το λέει το καταστατικό μου και γιατί στο κάτω κάτω έτσι γουστάρω αλλά δεν σας λέω ούτε ποιες είναι (μόνο την Τυποεκδοτική έχω κι αυτή την ξέρουν όλοι),
ούτε αν έχουν μπει στο χρηματιστήριο ,αν σημαίνει 'πετάω έξω απ΄τη Βουλή τη μόνη βουλευτή που κάτι ψέλλισε για τον Γερμανό και τη στέλνω στον Πειραιά' ,
αν σημαίνει 'γράφω στα παλιά μου παπούτσια τη λαϊκή κυριαρχία και την ψήφο των πολιτών,δεν με νοιάζει ποιους ψηφίσατε καλοί μου ψηφοφόροι να σας εκπροσωπούν στον τόπο σας,ποιος Κουμπούρης και ποια Παντελάκη,εγώ θα βάλω στη Βουλή αυτούς που θέλω γιατί η βουλευτική ιδιότητα είναι χρέωση' ,τότε μάλλον υπάρχει ένα πρόβλημα με τις έννοιες.
Κάντε μπίζνες,παίξτε μετοχές,κάντε και ΑΧΕΠΕΥ και ότι άλλο θέλετε,αλλά πείτε τό μας να το ξέτουμε και μεις.Ώστε να μπορούμε να κρίνουμε αν μπορείτε να υπερασπίσετε τα συμφέροντά μας ή αν τα φράγκα είναι πολλά και δεν το επιτρέπουν.

aliatas είπε...

Φίλε theodore όταν λες «το ΚΚΕ έχει μετοχές στο Γερμανό» είναι προβοκάτσια δεν είναι κριτική.

Άμα γράψω εγώ ότι ο theodore τα παίρνει από τον Βενιζέλο για να στήσει και να διατηρήσει το Blog του, θα σου κάνω κριτική; ΟΧΙ… προβοκάτορας του κερατά θα είμαι.

Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση και κόντρες με ανθρώπους που μοχθούν κάθε μέρα για την επιβίωση τους και ονειρεύονται όπως κι εγώ μια δίκαιη κοινωνία, όμως πέρα από την λάσπη και την βρωμιά του να λες κάτι χωρίς να έχεις αποδείξεις υπάρχουν κι αυτά που τα ξέρουμε όλοι.

Για παράδειγμα ο κ. Τσουκάτος ή «Rocos» που έχει λάβει το ποσό των 10 εκατ. μάρκων από τη «Ζήμενς» όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, δεν ήταν ποτέ «στρατηγός» του ...ΚΚΕ.

Όλοι αυτοί που μπήκαν στην πολιτική με «τρύπια παντελόνια» και βρέθηκαν με «τζαγκούζια» και πολυτελείς επαύλεις, αυτοί «οι σύντροφοι που πλούτισαν» όπως δήλωσε πρόσφατα η κ. Βάσω Παπανδρέου, οι άλλοι που «ενέδωσαν στην κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας» και στα «κότερα» όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα ο κ. Θ. Πάγκαλος και οι παράλλοι που «άσκησαν το δικαίωμά τους στην ατομική ευημερία» όπως πολύ εύστοχα μας είπε ο κ. Μιχ. Νεονάκης, δεν είναι στελέχη του ...ΚΚΕ.

Τις αγορές και τις συμβάσεις, είτε για τους «Πάτριοτ», είτε για τις φρεγάτες, είτε για τον ΟΣΕ, είτε για το C4i, είτε για τον ΟΤΕ, είτε για τη ΔΕΗ, που θεωρούνται ύποπτα για «μίζες», δεν τις κανόνισε το ...ΚΚΕ.

Τα δισεκατομμύρια για πολιτική διαφήμιση και προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, ο πακτωλός για τις χολιγουντιανού τύπου συναθροίσεις με τις «πλαστικές» σημαίες, οι φαραωνικές προεκλογικές εκστρατείες, τα χλιδάτα και υπερπολυτελή προεκλογικά κέντρα των υποψηφίων βουλευτών, οι «καραβιές» των μεταφερόμενων χειροκροτητών και ψηφοφόρων, δεν είναι τακτική του ...ΚΚΕ

Σύντροφε theodore ανεξάρτητα αν συμφωνείς σε όλα ή σε ένα σημείο με το ΚΚΕ. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή της ζωής σου θα έχεις έρθει σε επαφή με την ανιδιοτελή προσφορά και την ηθική υπόσταση και ανωτερότητα, των μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ σε μεγάλες μάχες και στις οικονομικές εξορμήσεις που πάντα γίνονταν και γίνονται κάθε χρόνο, αποτελώντας βασική πηγή χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων του Κόμματος.

Φιλικά και συντροφικά. Όταν θα έρθει η ώρα, μαζί θα πολεμήσουμε από το ίδιο μετερίζι.

Ανώνυμος είπε...

Τι τακτική και αυτή:όταν μιλάμε για ένα σκάνδαλο ,αυτοί τους οποίους αγγίζει το σκάνδαλο αυτό να μιλάνε για τα χιλιάδες άλλα σκάνδαλα που έχουν γίνει στον τόπο.
Για το Γερμανό μιλάμε εδώ και για την περίεργη στάση του ΚΚΕ.
Όποιος θέλει να μιλήσουμε για κάτι άλλο,ας φτιάξουμε ρε αδερφέ άλλο θέμα να τα πούμε εκεί.
Και για να τελειώνουμε:όποιος λέει ότι ούτε το ΚΚΕ ούτε κανένα άλλο κόμμα δε νομιμοποιείται να λέει ότι δεν θέλει διαφάνεια στα οικονομικά του,κάνει κριτική,όχι προβοκάτσια.
Όποιος λέει ότι δεν μπορεί ως ΚΚΕ να λες ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 'είχα δύο βουλευτές στη Βουλή αλλά πήγαν σε άλλες επιτροπές και ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΣ 'όχι,κανέναν δεν είχα στη Βουλή,είχαν φύγει όλοι να πάνε σε κομματική εκδήλωση',επίσης κάνει κριτική και όχι προβοκάτσια.
Όποιος αναρωτιέται γιατί αυτές οι διαφορετικές γραμμές άμυνας πάνω στο θέμα δεν κάνει προβοκάτσια.ΑΠΑΝΤΗΣΗ περιμένει.
Όποιος αναρωτιέται που βρίσκεται σήμερα η μόνη βουλευτής του ΚΚΕ που κάτι ψέλλισε για το θέμα,η Παντελάκη,ΑΠΑΝΤΗΣΗ περιμένει.Η απάντηση 'είσαι προβοκάτορας' λυπάμαι αλλά είναι επιπέδου Τάκη Τσουκαλά και δεν πείθει ούτε μωρά παιδιά.