ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ...ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ!!!

Και ανιστόρητος και....μαρτυριάρης ο πρόεδρος.
Αντιγράφω από την σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


«Πολλοί στην Ευρώπη έθεταν εμπόδια στη Σερβία, είτε προσχηματικά είτε και λόγω ενός πραγματικού αισθήματος δικαιοσύνης απέναντι σε κάποιον που ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων γυναικόπαιδων.

Η σύλληψη Κάρατζιτς είναι ένα μήνυμα για τη βούληση της νέας κυβέρνησης της Σερβίας να προχωρήσει στην ευρωπαϊκή πορεία, μια ευρωπαϊκή πορεία που ξέρουμε ότι βοηθάει όλα τα Βαλκάνια.

»Σε αυτή την πορεία συμβάλαμε και εμείς. Με τη Σοσιαλιστική Διεθνή βοηθήσαμε στον σχηματισμό της σημερινής κυβέρνησης με καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ώστε να γυρίσει σελίδα αυτή η χώρα.


Ποιά γυναικόπαιδα βρε σκότωσε ο Κάρατζιτς;
Ετσι σου σφυρίξανε,έτσι λές,χωρίς καν να διασταυρώσεις τα πραγματικά γεγονότα;
Ακόμα και στην Σρεμπρένιτσα οι εκτελεσθέντες ήταν άνδρες μάχιμης ηλικίας,ενώ τα γυναικόπαιδα αφέθηκαν ελεύθερα να φύγουν.
Φτάνει πιά με την παραπληροφόρηση και το ράδιο αρβύλα.
Φτάνει πιά με την παραχάραξη της ιστορικής πραγματικότητας.


Και για κερασάκι μας αποκάλυψε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν,ότι δηλαδή ο ίδιος και η επονομαζόμενη "Σοσιαλιστική Διεθνής" του Grand Resort,των αστακών και της σαμπάνιας,βοήθησε στον σχηματισμό της σημερινής κυβέρνησης-μαριονέτας της Σερβίας.

Μαρτυριάρη.......

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλά τώρα. Μην του το χαλάς του paidiou...

Ανώνυμος είπε...

Καλά και συ βρε φίλε με το Γιωργάκη ασχολείσαι;
Άσε το "παιντί" ήσυχο να κάνει και κανένα μπανάκι με την ησυχία του και να χαρεί και το τελευταίο καλοκαιράκι σαν αρχηγός κόμματος.
Του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα τον βλέπουμε ούτε στα ιστορικά ντοκυμαντέρ, σαν τον Σημίτη.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, αυτός ετοιμάζεται μέσω της Σοσιαλιστικής διεθνούς (της αστακομακαρονάδας) να βοηθήσει και στο σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα, όπου σε 1-2 χρόνια δεν θα μπορεί να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση... Το θέμα είναι αν θα έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό ή καθαρά αμερικανικό, ώστε να μη γυρίσει ποτέ σελίδα αυτή η χώρα...
Ρε paidi άιντε στο σπιτάκι σου, άφησέ μας ήσυχους, πωπωπω τι είναι αυτός ρε που τον πετύχαμε;;;;
Χ