ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ CNN,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΣΩΜΕΡΙΤΗ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ.


Το CNN ανακοίνωσε πρίν λίγα λεπτά ότι συνελήφθη ο καταζητούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,Ράντοβαν Κάρατζιτς.

Η απορία που έχω είναι η εξής.Οι δολοφονίες αμάχων από τους Σέρβους είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,ενώ των Αμερικάνων στο Ιράκ και των Ισραηλινών στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης είναι κάτι άλλο;

Τελικά απ' ότι φαίνεται η δικαιοσύνη είναι σίγουρα τυφλή.


Αλλους τους κρίνει ως δολοφόνους και άλλους ως απελευθερωτές.

Πάντως προβλέπω έξαλλους πανηγυρισμούς αύριο από τον Πρετεντέρη,τον Σωμερίτη,τον Μίχα και τα άλλα παιδιά.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι ο Κάρατζιτς συνελήφθη υπό την διακυβέρνηση των Σοσιαλιστών της Σερβίας που λίγες εβδομάδες πρίν ήλθαν στην Αθήνα για το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πήραν διαβεβαιώσεις για την ΕυρωπαΪκή πορεία της χώρας τους.

Με τι ανταλλάγματα άραγε;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα αν δεν έμπαιναν στην κυβέρνηση οι εκσυγχρονισμένοι σοσιαλιστές-που υπό άλλα διοικηση Μιλοσεβιτς έκαναν και τον πόλεμο- δεν θα τον έπιαναν.
Οι φιλελευθεροι του Τάντιτς (το αντίστοιχο του Μητσοτάκη - Ντόρας εδώ) δεν τολμούσαν να τον συλλάβουν ενώ οι δεξιοί του Κοστούνιτσα (το αντίστοιχο του Καραμανλή) δεν ήθελαν.Έπρεπε να αναλάβουν οι εκσυγχρονιστές σοσιαλιστές (το αντίστοιχο Σημίτη - ΓΑΠ) για να τον πιάσουν.
Αφόύ τα ξέρεις απορώ που κάθεσαι εκεί πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα τον παρέδωσαν με αντάλλαγμα την "ευρωπαϊκή πορεία"... Αναμφίβολα έκανε εγκλήματα πολέμου ο Κάρατζιτς. Για τους Τουρκοκύπριους όμως, που 1619 αγνοούνται, σκότωσαν αποδεδειγμένα αιχμαλώτους πολέμου, και εκεί η ηγεσία δεν κρύβεται αλλά παρελαυνει ενώπιον της διεθνούς κοινότητας και μάλιστα οι εγχώριοι προδότες θέλουν να κάνουμε και "χωριό" μαζί τους, τί γίνεται; Γιατί ο Γιωργάκης μια χαρά ξέρει να χορεύει ενώπιον των Τούρκων αλλά την εξωτερική πολιτική του πατέρα του "δεν μπορείς να συνομιλήσεις με το βιαστή", την καταράκωσε και αυτή... Και ας βγουν οι "πολιτισμένοι" στα εξωτερικά θέματα, αλλά απολίτιστοι στα θέματα εσωτερικής δημοκρατίας να πουν ότι θέλουν... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Συνέχισε έτσι.

theodore είπε...

@ανωνυμος 9.59
Κλάομαι γιατί ελπίζω ότι μπορούμε ακόμα κάποιοι να αλλάξουμε τα πράγματα και να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ ένα γνήσιο λαϊκό,πατριωτικό,σοσιαλιστικό κίνημα.
Δεν είπα ποτέ ότι είναι εύκολο,αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα στην ζωή.
@ανωνυμος 10.14
Τώρα τελευταία διάβασα σε υποτιθέμενο πασοκικό blog ότι η εξωτερική πολιτική του Ανδρέα ήταν εθνικιστική.
Δυστυχώς έχει χαθεί πλέον το μέτρο.
Κάποιοι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και αυτόματα όποιον υπερασπιστεί τα εθνικά δίκαια τον βαφτίζουν χρυσαυγίτη,φασίστα,εθνικιστή.
Το γνωστό παιχνιδάκι δηλαδή της νεοταξίτικης προπαγάνδας.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στα Βαλκάνια το συνηθίζουμε. Μη ξεχνάτε τον Κολοκοτρώνη. Εμείς βέβαια δεν τον εκδώσαμε, οι Σέρβοι αδελφοί μας έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Η ευρώπη δεν είναι τίποτε άλλο από ουραγό της αμερικής στη προσπάθεια απεθνικοποίησης των ισχυρών εθνών και μουσουλμανοποίησης των Βαλκανίων. Όσο ταχύτερα το αντιληφθούμε και απαιτήσουμε τη αδελφοποίηση με τη Ρωσία και τη Σερβια, τόσο ευκολότερα θα ανατρέψουμε τη κατάσταση.

Τελικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο θάνατος του Χριστόδουλου στη παρούσα συγκηρία ήταν τυχαίος. Ο διάδοχός του, προσκυνημένος τουρκόφιλος, είναι συνοδοιπόρος του Γιωργάκη και των άλλων υπηκόων της Αμερικής.