ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Τα 10 λάθη που στοίχισαν στον Βαγγέλη.

  1. Η βιασύνη σου να ανακοινώσεις την υποψηφιότητα σου.Θα μπορούσες άνετα να περίμενες λίγες μέρες,να οργάνωνες τα πράγματα καλύτερα,να έκανες τις επαφές σου,και να μη μπορούσε κανένας να σου χτυπάει ως πείνα για εξουσία,το ενδιαφέρον σου για την αρχηγία.Ακόμα η επιλογή του Ζαπείου ήταν κατά πολλούς ατυχής,αφού εκεί κάνουν δηλώσεις μόνο οι αρχηγοί των κομμάτων και όχι οι υποψήφιοι αρχηγοί.
  2. Οταν έχεις προαποφασίσει να ρισκάρεις τα πάντα και να διεκδικήσεις την αρχηγία,πρέπει κατά την γνώμη μου να έχεις κάνει άριστη προεργασία.Να έχεις βολιδοσκοπήσει τα άλλα στελέχη,να έχεις κάνει τις επαφές σου,να έχεις οργανωθεί.Θα έπρεπε να γνώριζε ήδη που κλίνουν τα μεγαλοστελέχη και όχι να δίνει δικαιώματα στην Βάσω να τον λοιδορεί λέγοντας ότι την παρακαλούσε να τον στηρίξει.Ελλειψη σωστής προετοιμασίας όταν διακυβεύεται η ίδια η αρχηγία του Κινήματος είναι ασυγχώρητη.
  3. Σπασμωδικές αντιδράσεις,έλλειψη ψυχραιμίας,όπως το περιστατικό με τον Ρέλλο και το επεισόδιο στην Νομαρχιακή της Πάτρας.Αυτά μετράνε στον κόσμο.
  4. Η υπερπροβολή του εγώ."Εγώ είμαι εξυπνότερος,εγώ μπορώ να κερδίσω τον Καραμανλή,εγώ δεν είμαι ανεπάγγελτος".Φοβίζει αυτή η εγωπάθεια τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους.Μην ξεχνάμε ότι στην χωρα μας η ευφυϊα δεν εκτιμάται ιδιαίτερα.
  5. Ανάλωση σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και μάχη χαρακωμάτων."Εγώ είμαι ικανός-αυτός είναι ανίκανος,εγώ είμαι έξυπνος-αυτός είναι κουτός".Ο Βενιζέλος θα έπρεπε να αναδείξει τις ουσιαστικές και βαθιές διαφορές του πολιτικού του λόγου.Θα έπρεπε να αναδείξει τις διαφοροποιήσεις του ΠΑΣΟΚ που οραματιζόταν από το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.Να δώσει βάρος στον πατριωτικό χαρακτήρα του Κινήματος που τον έχει απωλέσει παντελώς τα τελευταία χρόνια.Να υπενθυμίσει στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ότι οι παρακαταθήκες του Ανδρέα παραμένουν ζωντανές.
  6. Θα έπρεπε να αναδείξει τα αδύνατα σημεία του ΓΑΠ.Την σχέση του με τον ξένο παράγοντα,τις 4 συμμετοχές του στην Λέσχη Bilderberg,τον ρόλο που παίζουν το ΙΣΤΑΜΕ,ο Ρόντος,η Λάμψα.Θα έπρεπε να καταδείξει στον λαό την επικινδυνότητα του ΓΑΠ για τα Εθνικά μας θέματα.
  7. Θα έπρεπε να είχε κόψει εξ'αρχής τα πολλά-πολλά με τα βαρίδια του Σημίτη.Νεονάκης,Πάχτας,Παπαντωνίου έκαναν απείρως περισότερο κακό,παρά καλό.Ο λαός δεν έχει ξεχάσει τον βίο και την πολιτεία αυτών των στελεχών.
  8. Η ανεξέλεγκτη και εν πολλοίς υστερική στήριξη από συγκεκριμένα ΜΜΕ έδωσε λαβή στους αντιπάλους να μιλάνε για ευνοημένο από τα εκδοτικά συμφέροντα.Τα πάντα δείχνουν έλλειψη οργάνωσης και σχεδιασμού.Ο δε Πρετεντέρης είναι τόσο αντιπαθής σε μεγάλες μάζες του πληθυσμού,που η στήριξη του στον Βενιζέλο ισοδυναμούσε με καταδίκη.Επίσης η υπερέκθεση στα ΜΜΕ περισότερο έφθειρε,παρά έκανε καλό.
  9. Θα έπρεπε να αποδομηθεί πλήρως με επιχειρήματα το δήθεν αριστερό προφίλ του ΓΑΠ.Να καταδειχθεί ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός μόνο αριστερός δεν είναι.Να έλθουν στην επιφάνεια παλιότερες δηλώσεις του για τη αριστερά την οποία απαξίωνε πλήρως.
  10. Η συμμετοχή μεταναστών,"φίλων" και κάθε λογής παρατρεχάμενων είναι επικίνδυνη και για το ΠΑΣΟΚ και για την δημοκρατία μας.Οι μετανάστες κινούμενοι από ιδιοτελή συμφέροντα φυσικό είναι να ψηφίζουν αυτόν που τους εγγυάται τα πάντα.Αλλοι πάλι κάτω από την καθοδήγηση των πρεσβειών τους,επιλέγουν τον λιγότερο επικίνδυνο για τα συμφέροντα τους.Οι "φίλοι" αγνώστου προέλευσης είναι άλλο μυστήριο.Ποιός μπορεί να ελέγξει αν οι "φίλοι" που ψήφισαν σήμερα δεν είναι στην πραγματικότητα φίλοι άλλου κόμματος που επέλεξαν τον αρχηγό που τους βολεύει?

Δυστυχώς στην σημερινή εκλογή,η προπαγάνδα επικράτησε της πολιτικής.

Η κουταμάρα και τα συμφέροντα επικράτησαν της ευφυϊας και της διάθεσης για προσφορά.

Καλή τύχη στην επικρατούσα τάση,είτε είμαστε μαζί,είτε όχι.

Ο δικός μας αγώνας θα συνεχιστεί.Δεν τελειώνουμε σήμερα.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ηγέτες με όραμα και πίστη,όχι από ανδρείκελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: