ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

ΕΝΑ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ


Μια ξεχωριστή εκδήλωση, τιμητική, στη μνήμη του κορυφαίου αντιδικτατορικού αγωνιστή Αλέκου Παναγούλη, με τίτλο «Ενα πορτρέτο για τον Αλέκο» θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου στο πάρκο Ελευθερίας.

Στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, που βρίσκεται εκεί, θα εγκαινιαστεί στις 7 μ.μ. έκθεση εικαστικών έργων των σπουδαστών του τμήματος art-design του «Ομήρου», με θέμα τη μορφή του Αλέκου Παναγούλη και θα μιλήσει ο συναγωνιστής του Στάθης Γιώτας.

Το έργο που θα βραβευτεί θα κοσμεί το εξώφυλλο της επανέκδοσης των ποιημάτων του ήρωα. Η έκθεση στο δημοτικό Κέντρο Τεχνών (στάση μετρό - Μέγαρο Μουσικής) θα είναι ανοιχτή έως τις 21 Νοεμβρίου (10.00 - 13.00 και 18.00 - 21.00 πλην Δευτέρας και απογεύματος Κυριακής) και διοργανώνεται από την Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία (ΕΔΗΝ) και τον αδελφό του αγωνιστή Στάθη Παναγούλη, τις εκδόσεις Παπαζήση, το ΙΕΚ Ομηρος και τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων.


Πηγή www.enet.gr

===================================================================




Aλέκος Παναγούλης.Ενας μεγάλος δημοκράτης,ένας μεγάλος αγωνιστής,ένας μύθος της αντίστασης κατά της χούντας.

Ο άνθρωπος που επέλεξε να αντιμετωπίσει τους βάρβαρους φασίστες μέσα στην χώρα του και όχι από την ασφάλεια του εξωτερικού.


Ενα τιμητικό αφιέρωμα στον άνθρωπο που είπε "Θέλω να νικήσω,αφού δεν μπορώ να νικηθώ" δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: