ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2007

ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ,ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ«Ο Παρασκευάς Αυγερινός είναι μία εμβληματική φυσιογνωμία για το ΠΑΣΟΚ
Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις πολύ μεγάλες στιγμές των κυβερνήσεων και του έργου του ΠΑΣΟΚ, από το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέχρι την ευρωπαϊκή πολιτική και το ευρωπαϊκό όραμα του ΠΑΣΟΚ και η στήριξή του με τιμά ιδιαιτέρως.
Γιατί το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος πρέπει να έχει, όσο γίνεται, πιο υγιείς ρίζες».
Τα παραπάνω δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον κ. Παρασκευά Αυγερινό.
Σας παρουσάζουμε ένα σύντομο βιογραφικό ενός πραγματικού αγωνιστή της παράταξης,ενός άδολου στελέχους,που έδωσε πάντα τον καλύτερο του εαυτό για το ΠΑΣΟΚ,χωρίς ποτέ του να προκαλέσει.
Παρασκευάς Αυγερινός
Γεννήθηκε το 1927 στην Αρκαδία. Γιατρός στο επάγγελμα, έχει διατελέσει υπουργός Υγείας κατά την περίοδο 1981-84 και ευρωβουλευτής (1984-1999). Την περίοδο 1993-99 ήταν αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Είναι ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, μέλος της κεντρικής επιτροπής από το 1974 και υπήρξε επί πολλά χρόνια μέλος του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος.

1 σχόλιο:

mtheodo1 είπε...

λυπάμαι για λογαριασμό σου Theodore
δεν θελει το ΠΑΣΟΚ οπαδους σαν και σενα σήκω και φύγε τώρα