ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Χόμπιτ,νάνοι και ξωτικά του ΠΑΣΟΚ





















Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ.
Λίγα λόγια για το έργο.
"Ηθοποιοί : Γιωργάκης Παπανδρέου,Βάσω Παπανδρέου,Θόδωρος Πάγκαλος,Αννα Διαμαντοπούλου,Μιχάλης Χρυσοχοίδης,Βαγγέλης Βενιζέλος.
Σκηνοθέτης : Κώστας Σημίτης.
Υπόθεση : Ο νεαρός χόμπιτ Γιωργάκης Παπανδρέου,ΓΑΠ για τους φίλους του κληρονομεί ένα δαχτυλίδι (ΠΑΣΟΚ) που συγκεντρώνει απίστευτες δυνάμεις και το οποίο αναζητά ο Αρχοντας της Μόρντορ, Βαγγέλης Βενιζέλος προκειμένου να κυβερνήσει στη Μέση Γη ή γνωστότερη ως Ελλάδα.
Με μια πιστή συντροφιά, που αποτελείται από χόμπιτ, ανθρώπους, ένα μάγο (Πάγκαλος), ένα νάνο (Χρυσοχοίδης) και ένα ξωτικό (Βασούλα), ο ΓΑΠ αναλαμβάνει να μεταφέρει το δαχτυλίδι (ΠΑΣΟΚ) στο Βουνό της Φωτιάς, εκεί όπου σφυρηλατήθηκε και εκεί όπου μπορεί να καταστραφεί, έτσι ώστε οι κάτοικοι της Μέσης Γης να μην υποδουλωθούν στον Βαγγέλη.
Χρησιμοποιώντας κάθε είδους πονηριά,αποπροσανατολίζοντας τον εχθρό με προπαγάνδα,και παρουσιαζόμενος ως το καλό και αδικημένο παιδί που το πολεμάνε τα κακά συμφέροντα,ο νεαρός χόμπιτ Γιωργάκης κατάφερε αντί να τον πάρουν με τις ντομάτες,να διεκδικεί ακόμα μια συνέχεια στην γνωστή τριλογία για να αποτελειώσει το θεάρεστο έργο του,δηλαδή την καταστροφή του ΠΑΣΟΚ.
To be continued..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: