ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Που είναι το πρόγραμμα σας κύριε Παπανδρέου;


Bρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος μιάς σκληρής προεκλογικής περιόδου.
Ηταν μιά περίοδος έντονη,σκληρή,με πολλά χτυπήματα κάτω από την μέση,με πόλεμο λάσπης,με προσπάθεια απαξίωσης ενός ικανότατου στελέχους σαν τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο.

Μετά το τέλος αυτής της δοκιμασίας για το Κίνημα μας,το μόνο που θα μείνει στην Ιστορία θα είναι τα κείμενα και οι προτάσεις των διεκδικητών της αρχηγίας.

Προτάσεις που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως μπούσουλας για ένα ανανεωμένο,δυνατό,νικηφόρο ΠΑΣΟΚ.
Ετσι κι εγώ μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ για να βρώ και να καταγράψω τις προτάσεις που κατέθεσαν οι τρείς υποψήφιοι για την αρχηγία και όχι μόνο.
Και τις βρήκα.Μπορείτε κι εσείς να τις διαβάσετε
ΕΔΩ .
Θα παρατηρήσετε βέβαια κάτι περίεργο.Δεν υπάρχει ούτε μία (1),το τονίζω ούτε μία θέση διατυπωμένη για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει τι διάολο ΠΑΣΟΚ ονειρεύεται να φτιάξει αν εκλεγεί,με τι προσανατολισμό,προς ποιά κατεύθυνση.

Καλοί οι αφορισμοί περί νταβατζήδων και διαπλεκομένων,αλλά μόνο με προπαγάνδα δεν γίνεται τίποτα βρε παιδιά.

Η προπαγάνδα είναι καλή για την μάζα αφού αποδεδειγμένα μπορεί να μιλάει στο θυμικό της και να της προκαλεί ενθουσιασμό,βάζοντας μεγάλους στόχους,όπως π.χ. την καταπολέμηση των συμφερόντων κάθε μορφής.

Αλλά όπως λένε στο χωριό μου "Αν δεν σπάσεις αυγά,ομελέτα δεν γίνεται".

Καλά βρέ αθεόφοβοι,ούτε ένα κείμενο δεν μπορέσατε να κατεβάσετε,ούτε μιά ιδεολογική πλατφόρμα,να ξέρει ο κόσμος τι σόι ΠΑΣΟΚ σχεδιάζετε την επομενη ημέρα,αν παρ'ελπίδα εκλεγείτε.Τόσοι σύμβουλοι,τόσοι παρατρεχάμενοι,δεν βρέθηκε ούτε ένας να γράψει κάτι;

Μόνο για θαμπά δαχτυλίδια και βαρόνους των ΜΜΕ ξέρετε να λέτε;

Αυτά όμως είναι συνθήματα βρέ παιδιά,δεν είναι πολιτικές θέσεις.

Δυστυχώς όμως αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις,τις οποιες εγώ προσωπικά δεν αμφισβητώ,η προπαγάνδα και τα ψέμματα για μιά φορά ακόμα υπερτερούν των συγκροτημένων θέσεων και προτάσεων.Βέβαια η Ιστορία έχει αποδείξει ότι καθεστώτα και ηγέτες που στηρίχτηκαν μόνο στην προπαγάνδα,γρήγορα απαξιώθηκαν.

Ας ελπίσουμε όλοι ότι δεν θα επαληθευτεί αυτό και στην περίπτωση του ΓΑΠ.

Γιατί αν ο ΓΑΠ είναι ο αυριανός αρχηγός,θα πρέπει να ξέρει ότι δεν θα εκπροσωπεί μόνο τους δικούς του ψηφοφόρους.Θα εκπροσωπεί όλους τους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.Κι αυτοί θέλουν έναν ΗΓΕΤΗ που θα μπορεί επάξια να χτυπηθεί με τα συμφέροντα,όπου κι αν βρίσκονται,να χτυπηθεί με την Δεξιά και τις παραφυάδες της,να δώσει νικηφόρες μάχες για το καλό του Κινήματος και της Πατρίδας.

Γι'αυτούς τους λόγους,ακόμα κι αν δεν έχει πρόγραμμα ο ΓΑΠ,θα πρέπει σύντομα να εφεύρει ένα.Οταν κατακάτσει η λάσπη ο κουρνιαχτός και οι εύκολες δικαιολογίες,θα χρειαστεί σύνθεση και δημιουργία απόψεων.Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι που τον συμβουλεύουν,έστω και τότε,να μπορέσουν να παρουσιάσουν στον Ελληνικό Λαό μιά σύγχρονη ιδεολογική πλατφόρμα που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα της Κοινωνίας και δεν θα εξαντλέιται σε συνθήματα.
Οι πολίτες και το δικαιούνται και το απαιτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: