ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Η...ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ


Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ένα «πατριωτικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό ΠΑΣΟΚ» το οποίο θα είναι συγκεκριμένο με σαφή ευρωπαϊκή σοσιαλιστική αριστερή πολιτική, χωρίς υποταγή στην «αμηχανία της ατλαντικής Ευρώπης» που καθιστά την ήπειρο όμηρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.




"H εμπειρία του τέλους του μεταπολεμικού μοντέλου ανάπτυξης και η ανάγκη μιας νέας μεταπολίτευσης επιβάλλουν μια ριζοσπαστικοποίηση των προγραμματικών μας θέσεων κυρίως προς την κατεύθυνση της περιβαλλοντικής πολιτικής, της πράσινης οικονομίας, της αειφόρου ανάπτυξης και ιδίως της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ανάλογη πρέπει να είναι και η ριζοσπαστικοποίησή μας προς την κατεύθυνση των βαθύτερων ρήξεων με όλες εκείνες τις λειτουργίες του πολιτικού μας συστήματος που απαξιώνουν την αξιοπιστία του, μειώνουν την αντιπροσωπευτικότητά του, ποδηγετούν την κοινή γνώμη και δημιουργούν διαφθορά, διαπλοκή και αντικίνητρα συμμετοχής και ενεργοποίησης της κοινωνίας των πολιτών."


Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Βλέπετε αγαπητοί φίλοι την σημαντική διαφορά στον λόγο των δύο.

Ο Βενιζέλος μιλά για πατριωτικό,λαϊκό ΠΑΣΟΚ,στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και ο ΓΑΠ,αναμασά μία συρραφή εννοιών,που ως συνήθως καταλήγουν στην "Κοινωνία των Πολιτών".

Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: