ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Εμπρός για το....ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ


Ο Γιάννης Λούλης Σχολιάζει
Η μάχη των προσωπικοτήτων: Πότε είναι πολιτική και πότε απολιτική
5/11/2007
Το χειρότερο είναι πως τώρα, στη μάχη της ηγεσίας, ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Βενιζέλος έχουν στρατηγικές προτάσεις για μια νέα φυσιογνωμία του κόμματος. Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος δεν μιλάει καθόλου για «νέο ΠΑΣΟΚ». Έχει ως μόνο στόχο του να εμφανισθεί ως ο «αντι – Καραμανλής».
Στο σημείο αυτό ο Παπανδρέου έχει ένα κάποιο πλεονέκτημα λέγοντας (τουλάχιστον) ότι θέλει ένα «νέο ΠΑΣΟΚ». Όμως αυτή η νέα φυσιογνωμία είναι παντελώς νεφελώδης. Από την πλευρά του ο Βενιζέλος δηλώνει μόνο πως αυτός «μπορεί να κερδίσει τον Καραμανλή». Με τι είδους κόμμα;
===================================================================
Βγαίνουν ανοικτά πλέον οι υποστηρικτές του ΓΑΠ,να στηρίξουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους.
Ο κύριος Λούλης,σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή,υποστηρίζει ότι ο ΓΑΠ θέλει το "Νέο Πασόκ".
Δεν μας λέει όμως τι θα είναι αυτό το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ και με ποιά υλικά θα χτιστεί.Με τον Τσοβόλα,την Διαμαντοπούλου,τον Τζουμάκα ή το Χρυσοχοϊδη?
Ενα συνοθύλευμα ανθρώπων με τελείως διαφορετκή ιδεολογία και προσέγγιση της σύγχρονης πραγματικότητας.
Σοσιαλιστές παλαιάς κοπής αντάμα με εκσυγχρονιστές.
Αμερικανόφιλοι αντάμα με Πάγκαλο και Κακλαμάνη.
Τι σόι ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ θα είναι αυτό,μόνο ο Κύριος Λούλης θα μπορούσε να μας εξηγήσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στοιχηματίζω το αμάξι μου,το σπίτι και το εξοχικο ότι ο ΚΑΚ έχει "φιλικά" δανείσει τον Λούλη στον ΓΑΠ για την προεκλογική αυτή περίοδο.Ολο το επικοινωνιακό στήσιμο της καμπάνιας θυμίζει Λούλη: Οι επιτελείς που βγαίνουν μπροστά και προκαλούν τη πόλωση ενώ ο "ηγέτης" το παίζει ενωτικός και πρωθυπουργήσιμος.Οι άμεσοι αντιπερισπασμοί κάθε φορά που η συζήτηση "ξεστρατίζει" σε συζήτηση προγραμμάτων.Οι προβοκάτσιες.Η συζήτηση περί νταβατζήδων ή αλλοιως η μανιχαιστική αντίληψη στη πολιτική [η διαπάλη τών καλών ενάντια στους κακούς].
Αυτά κι άλλα πολλά,μιά ξεπατικοσούρα της ΝΔούλικης τακτικής.
Ολα τα φανταζόμουνα αλλά οτι κι οι ΓΑΠίτες θα μας προέκυπταν φανς του Λούλη όχι.Εκτός κι αν φαντάζονται ότι έχασαν εξαιτίας του..
Αννυ