ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Αυτο-οργανωθείτε...γιατί χανόμαστε!!!

Κυριακή με την Πανδώρα


Οπως είπε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα, προχωρεί σε «ουσιαστική επανίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος», την οποία θα επιτύχει με την «επαναθεμελίωση της οργάνωσής μας».
Ακολούθως, παρέσχε τις αναγκαίες διευκρινίσεις:
«Οπως και με την 3η του Σεπτέμβρη, ξεκινάμε με την αυτο-οργάνωση. Την αυτο-οργάνωση των μελών και φίλων μας. Και καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη, να πάρουν πρωτοβουλία. Στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στο χωριό, στους χώρους εκπαίδευσης, στα κινήματα, στις ΜΚΟ, στην Αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλισμό. Στον χώρο των τεχνών, των μικρομεσαίων, των γυναικών, των νέων. Στον Κυβερνοχώρο, στο Διαδίκτυο, στους bloggers, στα κινήματα για το περιβάλλον. Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να πάρει πρωτοβουλία και να οργανώσει το δικό του δίκτυο φίλων ή μελών. Πολλαπλά δίκτυα και πολλαπλές πρωτοβουλίες, χωρίς περιορισμούς, χωρίς καπέλα, με ελευθερία».

* * *


Ανησυχώ μήπως η αυτο-οργάνωση είναι ο συντομότερος δρόμος προς την αυτοϊκανοποίηση...

Πηγή www.tovima.dolnet.gr

Aντε συντρόφια αυτο-οργανωθείτε γιατί...χανόμαστε!!

3 σχόλια:

Grammateas είπε...

Δηλαδή αν ο Βενιζέλος το ονόμαζε δίκτυο ή αυτοοργάνωση και όχι ρεύμα δεν θα ενοχλούνταν οι Ιεροεξεταστές του ΠΑΣΟΚ; Επιτέλους και με την προτροπή του ΓΑΠ έχουμε δικαίωμα στην αυτο-οργάνωση!

theodore είπε...

Σύντροφε από σήμερα θα αποκαλούμαστε κι εμείς αυτο-οργάνωση υποστηρικτών του ριζοσπαστικού ρεύματος ιδεών.Πως σου φαίνεται?

Grammateas είπε...

Όσο ο Πρόεδρος κωλυσιεργεί και δεν προχωρεί στις πολυθρύλητες αλλαγές, το μόνο που απομένει είναι η αυτοοργάνωση. Εφόσον όμως ο ίδιος δεν δείχνει διατεθιμένος να ξεκινήσει τη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ, γιατί λύσσαξαν να ξαναπάρουν την ηγεσία. Για να είμαστε πάλι στο περίμενε άλλα 3,5 χρόνια;