ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Τέτοιον πρόεδρο θέλουμε??????


Συνεχίζονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.
Ας δούμε κάποια αποσπάσματα από ομιλίες στελεχών.
Ο κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, θεώρησε στρεβλό το «δόγμα» ότι στις 11 Νοεμβρίου αποφασίζεται και το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, καθώς, μεταξύ άλλων «διογκώνει και την περιορισμένη αξία του Καραμανλή». Τόνισε, ωστόσο, ότι αν το ΠΑΣΟΚ επαναλάβει τα λάθη του 2004 και του 2007 τότε θα χάσει και πάλι τις εκλογές.
Σύντροφε Ραγκούση αν ο Καραμανλής έχει περιορισμένη αξία και παρ'όλα αυτά μας νικάει με 4 μονάδες κάτι δεν πάει καλά, δεν νομίζεις?
Οσο για τα λάθη,έχεις απόλυτο δίκιο.Αλλά το μεγαλύτερο, είναι η στήριξη σε έναν δοκιμασμένο ηγέτη,που δεν έχει τη ικανότητα να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει το Κίνημα σε μιά νικηφόρα πορεία.Οσο δεν διορθώνεται αυτό το σφάλμα,οι ήττες θα έρχονται σε σταθερή βάση.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, δήλωσε ότι «δεν μπορείς να έχεις αρχηγό υπό προθεσμία» και χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου ως «εθνικό κεφάλαιο, και ηγέτη μακράς πνοής που μεγαλώνει το κύρος της χώρας».
Τι γίνεται ρε σύντροφοι.Σαν πολλά εθνικά κεφάλαια μαζεύονται στο ΠΑΣΟΚ.
Εθνικό Κεφάλαιο ο Σημίτης,Εθνικό Κεφάλαιο ο ΓΑΠ,αρχίζω και φοβάμαι ότι σε λίγο θα μας αποκαλέσουν και....Κεφαλαιοκράτες.
Τώρα κατά πόσο μεγαλώνει το κύρος της χώρας το ΝΑΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ,οι ζεμπεκιές με τον μακαρίτη ΤΖΕΜ,η σθεναρή στήριξη σε κάθε φιλοπόλεμο σχέδιο των Αμερικάνων,μόνο ένας Παπαϊωάννου μπορεί να μας το εξηγήσει.
O κ. Σπύρος Παπασπύρος, χαρακτήρισε «πλαστό το δίλημμα ότι η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές κρίνεται στις 11 Νοεμβρίου» και υποστήριξε ότι εάν η εκλογή του προέδρου γίνει μ' αυτό το κριτήριο, τότε «το ΠΑΣΟΚ θα οδηγηθεί σε νέα ήττα». Παραλληλα, υπερασπίστηκε την πρόσφατη πρωτοβουλία των πέντε συνδικαλιστών-μελών του Κινήματος.
Οχι σύντροφε,δεν κρίνεται η νίκη στις επόμενες εκλογές,οι θεσούλες σας κρίνονται,οι κονόμες σας κρίνονται,το πολιτικό σας μέλλον κρίνεται.
Αφού θέλετε να σας τα πούμε έξω από τα δόντια,θα σας τα πούμε.
Και οι απειλές ότι αν κερδίσει ο Βενιζέλος,θα αποχωρήσεις τι είναι σύντροφε?Ουδείς αναντικατάστατος,το έχεις ακούσει?
Τα πιο πετυχημένα πάντως τα είπε ο νέος επαναστάτης,ο νέος Τσέ,ο ανυπέρβλητος ηγέτης,ο ένας και μοναδικός ΓΑΠ.
"Σας ζητώ και πάλι να πάμε μαζί για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα εντολή, νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ και νέα ελπίδα για Ελλάδα και Ελληνισμό" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινώντας την ομιλία του. "
Δίνοντας το στίγμα του, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι οι τελευταίες εβδομάδες ήταν για το ΠΑΣΟΚ "συμπυκνωμένα χρόνια, με συγκρούσεις και πίκρες, με αντιπαραθέσεις και πολλές φορές υπερβολές". "Ωριμάσαμε, ωρίμασα κι εγώ, είδα, άλλαξα, αποφάσισα. Ωρίμασε το κίνημά μας και μετά τις 11 Νοέμβρη θα είναι μια νέα αρχή" είπε και δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουστεί με αντιλήψεις και πρακτικές που εμποδίζουν την υλοποίηση της νέας εντολής που θα λάβει.
Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στην ομιλία του ότι οι Ελληνες δεν έχουν ανάγκη από έναν ακόμη Καραμανλή. "Ο λαός μας -τόνισε- μας θέλει μακριά από κυβερνητισμούς και καθεστωτισμούς. Ο λαός μας θέλει να ξανακυβερνήσουμε, όχι όμως όπως ο Καραμανλής, δεν θέλει να γίνουμε Καραμανλής στη θέση του Καραμανλή, δεν θέλει απλώς να κερδίσουμε τις εκλογές, θέλει να κερδίσουμε τις εκλογές για να κερδίσουμε τις μάχες για τα προβλήματά του".
Ο Γιώργος Παπανδρέου για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε σε συμφέροντα που παρεμβαίνουν στα πολιτικά πράγματα της χώρας και είπε: "Η καταγγελία μου ενάντια στα διάφορα μεγάλα συμφέροντα που θέλουν να ποδηγετήσουν την πολιτική δεν αφορά προσωπικά τον έναν ή τον άλλο διαπλεκόμενο, δεν είναι ένα κουτσομπολιό ανάμεσα σε μπύρες και σουβλάκια, είναι κριτική σε ένα ολόκληρο σύστημα που δεν αφήνει την Ελλάδα να προχωράει. Χρειαζόμαστε ΜΜΕ που να στηρίζουν τη Δημοκρατία, όχι να απαιτούν τον έλεγχό της, θέλουμε ΜΜΕ αυτόνομα, δεν θέλουμε αφέντες στο κεφάλι μας".
Αντε πάλι,νέο ξεκίνημα,νέες ελπίδες,νέα αρχή μέχρι την επόμενη ήττα.Τότε θα ανακαλύψει πάλι υπονομευτές,εχθρούς,συμφέροντα που τον χτυπάνε τον φουκαρά.
Κι άντε φτού κι απ'την αρχή.
Ωρίμασε λέει μετά τον τελευταίο καιρό.Δηλαδή κάτσε λίγο ρε φίλε.Αν κέρδιζες στις εκλογές του Σεπτέμβρη,παραδέχεσαι ότι θα ήσουν ανώριμος να κυβερνήσεις?Τέτοια λές και γελάνε και τα...μουστάκια του Καραμανλή.
Ο λαός λέει ο γίγαντας,δεν μας θέλει κυβερνητικούς.Ρε μαζέψτε τον πρίν να είναι πολύ αργά.Τι πάει να πεί αυτό πάλι?Οταν ο ΓΑΠ ήταν ΥΠΕΞ και έκανε δημόσιες σχέσεις ενώ κάποιοι μάτωναν για τους Ολυμπιακούς,δεν ήταν κυβερνητικός?
Κι αν στο κάτω,κάτω δεν γουστάρει το ΠΑΣΟΚ να διεκδικεί την Κυβέρνηση,ας ιδρύσει μια ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, που τόσο τις γουστάρει κι ας ασχοληθεί μ'αυτήν.
Και τέλος το κερασάκι στην τούρτα.Τα κακά ΜΜΕ,που τώρα ανακαλύψαμε τον σκοτεινό ρόλο τους.Αυριο βέβαια θα τρέξουμε πάλι για συνεντεύξεις στο MEGA και στις εφημερίδες του ΔΟΛ,αλλά δεν βαριέσαι,ποιός θα θυμάται τις κουταμάρες που είπαμε στο παρελθόν?
Το θέμα είναι να αποπροσανατολίσουμε τον λαουτζίκο από τις αληθινές αιτίες της ήττας,να τα φορτώσουμε στα ΜΜΕ και στους κακούς δημοσιογράφους κι εμείς στην απ'έξω.
Να δώ ρε γίγαντα,την επομενη φορά τι θα ανακαλύψεις?
Την ομάδα ΕΛ ή τους Νεφελίμ του Λιακόπουλου?
Βέβαια για τα συμφέροντα που τον στηρίζουν με λύσσα,κουβέντα.
Δεν κανετε κι ένα γκάλοπ στην US Embassy να δούμε ποιόν θέλουν για αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ?
Δεν κάνετε κι ένα γκάλοπ στους οπαδούς της ΝΔ?
Δεν κάνετε κι ένα γκάλοπ στους Τούρκους,στους Σκοπιανούς,στους Αλβανούς?
Ε λοιπόν εγώ τέτοιον αρχηγό δεν τον θέλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: