ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

Οι...δήθεν "αντεθνικιστές" θαυμαστές του Αρτέμη Μάτσα!!!




Kάποιοι,ελάχιστοι είναι η αλήθεια,κατηγόρησαν αυτό to blog για ρατσισμό και εθνικισμό.


Οσο δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά του Εθνικισμού από τον Πατριωτισμό,τόσο θα προσπαθώ μπάς και τους ξεστραβώσω.


Δεν ισχυρίζομαι,όπως οι Εβραίοι π.χ. ότι οι Ελληνες είναι ο περιούσιος λαός.


Μάλλον θα έλεγα ότι έχουμε δεκάδες,για να μην πώ εκατοντάδες ελλατώματα.


Δεν ισχυρίζομαι ότι οι άλλοι λαοί θα πρέπει να υποταχτούν στην θέληση των Ελλήνων,όπως π.χ. κάνουν οι Αμερικάνοι.


Δεν ισχυρίζομαι ότι θα πρέπει να εισαβάλλουμε στα Σκόπια επειδή μας προκαλούν.όπως κάνουν π.χ.οι Τούρκοι με τους Κούρδους του Ιράκ.




Οι δήθεν εκσυγχρονιστές της κοινωνίας μας,οι "αριστεροί" του Κολωνακίου και της Εκάλης τολμάνε να επικρίνουν την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού,γιατί στέκεται ακόμα όρθιος και περήφανος.


Ολοι μαζί,ΜΜΕ,πολιτικοί,καλλιτέχνες προσπαθούν νυχθημερόν να μας πείσουν ότι είμαστε όλοι μας ρατσιστές,ξενόφοβοι,ιμπεριαλιστές.


Πιπιλάνε καραμελες όπως ότι πρέπει να παψουμε να είμαστε δέσμιοι της Ιστορίας μας.


Μάλιστα για να επικυρώσουν τις ακατάσχετες μπούρδες τους,προσπαθούν να ακυρώσουν την Ιστορία.έτσι οπως την γνωρίσαμε από τους παππούδες μας και τους πατεράδες μας.


Θυμάστε τον Αρτέμη Μάτσα σε μιά ταινία;Eλεγε με την χαρακτηριστική του φωνή:"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας,μίλα σε παρακαλώ".


Το ίδιο κάνουν σήμερα οι σύγχρονοι Εφιάλτες.


Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας,καρντάσια.Οι Σκοπιανοί είναι σχεδόν ξαδέλφια μας,Παλιοί Μακεδόνες που απλα έτυχαν να μιλάνε Σλάβικα.Αλλά κι αυτοί μας αγαπάνε,μην ακούτε τι λένε.Οι Αλβανοί,ε καλά τώρα.Αυτοί κι αν μας λατρεύουνε.Α,το θέμα της Τσαμουριάς.


Ελάτε βρε χαζά,πιστεύετε την επίσημη Ιστορία των Ελλήνων?


Μόνο οι Αλβανοί λένε αλήθεια στο ζήτημα.Α,και κάποιοι δοσίλογοι δικοί μας.


Θαυμάστε αντικειμενικότητα.


===================================================================


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Αναδημοσιεύουμε τα παρακάτω άρθρα για την πολύπαθη μειονότητα των Τσάμηδων, η οποία, όπως και η Μακεδονική και η Εβραϊκή, υπήρξε θύμα μιας συστηματικής και ανηλεούς εθνοκάθαρσης που, όπως γίνεται συνήθως, πρόθυμα δικαιολογήθηκε από τους κάθε λογής Έλληνες εξωνυμένους κονδυλοφόρους, που δεν ιδρώνει το μάτι τους μπροστά σε κανένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους εργοδότες τους, όπως απέδειξε και η αμέριστη υποστήριξη που τέτοιοι εξωνυμένοι κονδυλοφόροι πρόσφεραν στους Σέρβους εγκληματίες πολέμου Μιλόσεβιτς, Κάρατζιτς, Μλάντιτς και Αρκάν, όταν όλη η ανθρωπότητα ωχριούσε απέναντι στα εγκλήματα των τελευταίων.



Τα επιχειρήματα, τα οποία εφευρέθηκαν εκ των υστέρων (όπως μας πληροφορεί ο καθηγητής Μαργαρίτης) προκειμένου να δικαιολογηθεί η σε βάρος των Τσάμηδων εθνοκάθαρση, δηλ. ότι οι κάποιοι (πολύ λίγοι) Τσάμηδες συνεργάστηκαν με στρατούς κατοχής κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι μόνο δεν αντέχουν σε οποιαδήποτε αμερόληπτη ιστορική επαλήθευση, λόγω του ότι η εθνοκάθαρση ξεκίνησε ήδη από την εποχή του διωγμού των Τούρκων από την Ήπειρο και την εγκατάσταση Μικρασιατών προσφύγων στην περιοχή (δεκαετία του 1920), αλλά δεν έχουν και καμιά ηθική βάση, όταν είναι σε όλους γνωστό ότι ελάχιστοι υπήρξαν οι Έλληνες δωσίλογοι που τιμωρήθηκαν για την συνεργασία τους με τους στρατούς κατοχής, ενώ πολλοί από αυτούς απαλλάχθηκαν από οποιεσδήποτε συνέπειες του δωσιλογισμού τους, όταν μετά τον πόλεμο αναδείχθηκαν σε φανατικούς διώκτες του αριστερού κινήματος, το οποίο είχε αναπτυχθεί κατά την διάρκεια του πολέμου. Άλλωστε, η κυβέρνηση του φασίστα δικτάτορα Μεταξά, διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση του Χίτλερ, μέχρι οι Άγγλοι επικυρίαρχοι της Ελλάδας, εκείνη την εποχή, να αναγκάσουν τον Μεταξά να μπει στον πόλεμο με την πλευρά των συμμάχων, κάτι που διευκόλυνε η Ιταλική επίθεση κατά της Ελλάδας.



Τέλος, οποιαδήποτε εθνοκάθαρση και γενοκτονία, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικιολογηθεί με τέτοια γελοία επιχειρήματα, γιατί, ως γνωστόν, τα περισσότερα θύματα των εθνοκαθάρσεων και των γενοκτονιών είναι άμαχος πληθυσμός ενώ πάντα, οι αυτουργοί των εθνοκαθάρσεων και των γενοκτονιών, αμείβονται αποκτώντας τις περιουσίες των θυμάτων, κάτι που σαν κίνητρο στέκει από μόνο του σαν ικανή και αναγκαία προϋπόθεση μιας εθνοκάθαρσης και μιας γενοκτονίας.




Δείτε περισότερες "αντεθνικιστικές" αρλούμπες εδώ.






=================================================================
Οπως όλοι καταλαβαίνετε,για να εκσυγχρονιστούμε και να μην θεωρούμαστε ντεμοντέ,θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε.Εμείς ήμασταν πάντα οι κακοί της ταινίας,ενώ όλοι οι άλλοι,τα φιλαράκια μας,τα καρντάσια μας ήταν οι αδικημένοι.


Εχει όμως και συνέχεια.Βλέπετε τα παλικάρια έιναι και λαλίστατα.


Είχατε ακούσει κάτι για γενοκτονία των Ποντίων?Καλά έχετε τρελλαθεί τελείως.


Ποιά γενοκτονία,ποιοί Πόντιοι?Ενοπλοι χριστιανοί τουρκικής υπηκοότητας ήταν οι άνθρωποι,που πρόδωσαν τους Μεμέτηδες όταν αυτοί πολέμαγαν ηρωϊκά με τους Ρώσους.


Εμ βέβαια,οι μουσουλμανοι Ελληνες είναι Τούρκοι και πρέπει να έχουν όλες τις ελευθερίες,ακόμα και να μας αποκαλούν "γκιαούρηδες".Οι χριστιανοι της Τουρκίας δεν ήταν Ελληνες και φυσικά δεν εδικαιούντο τίποτα γιατί ήταν...προδότες,αλήτες,παλιόπαιδα.


Ορίστε τα ατράνταχτα επιχειρήματα των "αντεθνικιστών"


=======================================================================


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ




Ιδιαίτερα έξαλλες είναι οι εθνικιστικές θέσεις ορισμένων ποντιακών οργανώσεων εναντίον της Τουρκίας σχετικά με την λεγόμενη γενοκτονία του Ποντιακού λαού


Για την υποστήριξη της θεωρίας της Γενοκτονίας των Ποντίων γίνεται συνεχώς αναφορά στον λεγόμενο απελευθερωτικό αγώνα του ποντιακού αντάρτικου εναντίον των Τούρκων και στις συνέπειες αυτού.
Στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο για απελευθερωτικό αγώνα, αρχικά αφορούσε επιδρομές ενόπλων Χριστιανών με τουρκική υπηκοότητα οι οποίοι είχαν λιποτακτήσει από τον τουρκικό στρατό ή ήταν ανυπότακτοι. Αργότερα οι μεμονωμένοι αυτοί ένοπλοι μεταβλήθηκαν σε οργανωμένες ομάδες ανταρτών οι οποίες άρχισαν να χτυπούν πισώπλατα τον τουρκικό στρατό την στιγμή κατά την οποίαν μάχονταν ενάντια στους Ρώσους.
Το αντάρτικο αυτό είχε οργανώσει στην Πάφρα του δυτικού Πόντου ο γνωστός δεσπότης Γερμανός Καραβαγγέλης με χρήματα και όπλα που πήρε από τον ρωσικό τσαρικό στρατό. Το ρώσο-τουρκικό πολεμικό μέτωπο βρίσκονταν στον ανατολικό τομέα του Πόντου στο ύψος της Τραπεζούντας, οι δε Ρώσοι χρησιμοποίησαν τους Μπαφραίους Πόντιους χριστιανούς
αντάρτες για τους προαναφερθέντες σκοπούς.


=====================================================================


Τώρα δειτε γιατί στήριξα και στηρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο.Αντιγράφω και πάλι από την ιστοσελίδα των "αντεθνικιστών".


Σχετικά πρόσφατα ο υπουργός Πολιτισμού κύριος Βενιζέλος απέστειλε προς υπογραφή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο θα καθιερώνονταν επίσημα μια συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα αναφοράς στην λεγόμενη Γενοκτονία του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.
Κατόπιν εντόνων διαμαρτυριών της ελληνικής κοινωνίας επενέβη την τελευταία στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας, ο κύριος Σημίτης, αποσύροντας το διάταγμα, το οποίο στην συνέχεια θα αποσταλεί προς γνωμάτευση στο Συμβούλιο Επικρατείας μετά από αντικατάσταση της λέξης Γενοκτονία από την λέξη Μνήμη.



Για να ανοίγουμε τα στραβά μας και λίγο.



Φίλοι "αντεθνικιστές",θα επανέλθουμε και με άλλες μπούρδες σας.



Α,και που είστε.Εμείς τον Μάτσα τον σιχαινόμασταν.(ως ρόλο,όχι ως άνθρωπο)









Δεν υπάρχουν σχόλια: