ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2007

ΓΑΠ,ΡΟΝΤΟΣ,ΛΑΜΨΑ,ΓΚΕΡΕΚΟΥ,ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"Ισως κάποιοι να έχετε καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν οι ΜΚΟ και από που εκπορεύονται μεγαλοστομίες χωρίς κανένα περιεχόμενο όπως "συμμετοχική δημοκρατία","κοινωνία των πολιτών","παγκόσμια διακυβέρνηση".
Σ'αυτό το post θα εξετάσουμε τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια στην διάδοση αυτών των εννοιών.
Δυστυχώς το κόμμα μας αντί να ασχολείται με τα φλέγοντα θέματα,ασχολείται ακόμα και σήμερα με ανοησίες.

Ας τα πάρουμε ένα-ένα.

Η Αντζελα Γκερέκου μπορεί να μην θεωρείται βέρα σοσιαλίστρια ή έστω κεντροαριστερή,αφού είναι γνωστές οι συντηρητικές της ρίζες στην κοινωνία της Κέρκυρας,αλλά σε έναν τομέα διαπρέπει.
Μην έχοντας τι να την κάνει ο ΓΑΠ,την έβαλε υπεύθυνη του Τομέα εθελοντισμού και αληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ.


ΕΔΩ από την ιστοσελίδα της μπορείτε να ενημερωθείτε με τι είδους αληλεγγύη ασχολείτο η εν λόγω Κυρία και ο τομέας της.
=============================================================
Εν έτει 2006,και ενώ η ακρίβεια φουντώνει,ο λαός ασφυκτιά από τα αντιλαϊκά μέτρα της δεξιάς και οι μαθητές με τους δασκάλους διαδηλώνουν,το επίσημο ΠΑΣΟΚ ασχολείται με πολύ πιο σοβαρά ζητήματα.

Δεν έχετε παρά να τα ακούσετε εδώ.http://radiopod.pasok.gr/?p=141
=============================================================
Επειδή όμως το ΠΑΣΟΚ είχε να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα,όπως τα ιδιωτικά πανεπιστήμια,έδωσε την σκυτάλη στο ΙΣΤΑΜΕ.
Διαβάστε ΕΔΩ την μελέτη που έκανε το ίδρυμα,με τον βαρυσήμαντο τίτλο"Ρόλος και Συμμετοχή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στο Μοντέλο Πολιτικής Διακυβέρνησης του μέλλοντος".

Πως είπατε?Οτι στο μέλλον θα μας κυβερνούν οι ΜΚΟ?
Γιατί το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ τι άλλο είναι εκτός από μιά μεγάλη ΜΚΟ?
Και δυστυχώς έτσι θα παραμείνει ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ για πολλά χρόνια ακόμα.
=============================================================
Συνεχίζουμε με τρία αστέρια του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ.Ρόντος,Λάμψα και Καραμάνου.Συμμετέχουν στον προσυνεδριακό διάλογο του κόμματος με την υπο-ομάδα για τις ΜΚΟ.Ρε για κοίτα με τι ασχολούνται στα συνέδρια.Κι εγώ ο βλάκας που νόμιζα ότι καταπιάνονται με τα προβλήματα του λαού.Θα μου πείς καλά ρε φίλε.δεν είναι πρόβλημα ότι οι ΜΚΟ δεν κυβερνούν ακόμα αυτήν την χώρα;Σας γελάσανε πουλάκια μου.Για ρωτήστε και την Δραγώνα που από το πουθενά μπήκε στην Βουλή με το ΠΑΣΟΚ .

ΕΔΩ ρίχτε μιά ματιά στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ και θα καταλάβετε.
=============================================================

Δεν τελειώνουμε εδώ.Θα προσθέτουμε κάθε μέρα νέα στοιχεία για τις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ με τις περίφημες ΜΚΟ και θα προσπαθήσουμε στο πλαίσιο του δυνατού να ξεσκεπάσουμε τον αν μη τι άλλο, ύποπτο ρόλο τους για το μέλλον του πολιτεύματος μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τους έβλεπες εκεί μέσα χθες όλους τους λαδοπόντικες της καρέκλας να χειροκροτούν τον φουκαρά. Ομαδική παράνοια των βολεμένων και τρεμάμενων κενών ανθρώπων. Έλεος ανοίξτε τα μάτια σας και κλείσετε τις τσέπες σας. Αν σας έμεινε τίποτα πλέον ηθικό για να πιστεύετε αλλάξτε γραμμή. Στηρίξτε τον Βενιζέλο με όλα τα ελλατώματά του. Μην πριονίζετε την ελπίδα μας για τα πορτοφόλια σας. Ξεφτίλα έχουμε γίνει!
Καλώ όλους τους φίλους που σκέφτονται να δώσουν την μάχη πόρτα πόρτα. Υπάρχει ακόμα η φωνή της συνείδησής μας που πρέπει να ακούσουμε!