ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Ο "νεοπασοκικός" ραγιαδισμός


Ο Χάρτης αποδίδει τις βλέψεις των Σκοπιανών για την Μακεδονια.
Είναι παρμένος από την wikipedia και βρίσκεται στην ενότητα "united macedonia".
Κι ενώ κάθε σώφρων Ελληνας καταλαβαίνει την παγίδα που μας στήνουν οι φίλοι και σύμμαχοι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι,κάποιοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ή να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Ο vrypan είναι ένας γνωστός blogger και όχι μόνο,αφού αυτοσυστήνεται και ως social media consultant στο ΠΑΣΟΚ.
Εδώ το προφίλ του http://www.blogger.com/profile/3853293
Ο "νεοπασόκος" vrypan εκτός όλων των άλλων ασχολιών του,θέλει να έχει και άποψη για το θέμα της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου.Διαβάστε την ΕΔΩ
Eνα μικρό απόσπασμα,ενδεικτικό του Νέου ΠΑΣΟΚ που ευαγγελίζονται οι "νεοπασόκοι".
"Θέλουν να ονομαστούν Μακεδονία; Ας ονομαστούν. Θα προτιμούσα να ονομαστούν Νέα Αθήνα ή ακόμη Παναγιώτηδες ή Παναγιωτέικα, αλλά αφού προτιμούν το Μακεδονία, ας το χρησιμοποιήσουν."
Το μόνο που εγώ μπορώ να πώ είναι ότι ντρέπομαι.Ντρέπομαι γιατί κάποτε θυσιάστηκαν σ'αυτήν την γή άνθρωποι που πονούσαν την πατρίδα.Πολέμησαν για λευτεριά,για εθνική ανεξαρτησία,για λαϊκή κυριαρχία.Πολέμησαν για να μπορούμε εμείς σήμερα να χαιρόμαστε την Δημοκρατία,τις κατοχυρωμένες ελευθερίες μας,το δικαίωμα μας να διαφεντεύουμε τον τόπο μας.
Και καποιοι ραγιάδες του σήμερα,προκειμένου να πάρουν μιά θεσούλα σαν consultants (τι κύρος),συμπλέουν με τις πλέον ανθελληνικές ιδέες.
Ας το πάρουν όμως χαμπάρι.Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτοί.Το ΠΑΣΟΚ ήταν,είναι και θα είναι ο λαός που το στηρίζει.Αν πάψει αυτός ο λαός να παρέχει την στήριξη του,θα χαθούν όλα αυτά τα παιδάκια που έχει μαζέψει γύρω του ο "πρίγκηπας".
Βέβαια αυτοί ξέρουν.Δεν θα εξαφανιστούν έτσι απλά.Κάπου θα βρούν στέγη.Αλλωστε και ο Μπερνάρ Κουσνέρ σοσιαλιστής δήλωνε και βρέθηκε εν μιά νυκτί ΥΠΕΞ του Σαρκοζί.
Σύντροφοι,χτυπάτε τους αλύπητα.Μην τους αφηνετε σε χλωρό κλαρί.
Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.Θα συντριβούν κάτω από την λαϊκή κατακραυγή.
Δείχτε τους ξεκάθαρα ότι Σοσιαλιστής και Πατριώτης είναι έννοιες ταυτόσημες.
Ξεγυμνώστε τα σαθρά επιχειρήματα των "νεοπασόκων".Ο ενδοτισμός και η δουλοπρέπεια δεν μας αρμόζουν.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

2 σχόλια:

"aris" είπε...

σύντροφε συγχαρητήρια για τη πολλή καλή δουλειά που κανεις.Να είσαι καλά και να είσαι σίγουρος τώς τώρα και για το βραχυπρόθεσμο μέλλον, εμείς οι πατριώτες σοσιαλιστές παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί σχετικά με τον ιδεολογικό και πολιτικό χαραακτήρα του ΠΑΣΟΚ. Ο Γ.Α.Π θα χάσει τις επόμενες εκλογές και θα φύγει. Εαν ο πατριωτικός σοσιαλιστικός πόλος μέσα στο κίνημα δεν επιβληθεί στην επόμενη εσωκομματική εκλογή ,ε τότε τα πράγματα είναι από δύσκολα έως τραγικά.Ε τότε ας πάνε στο διάβολο όλοι τους και να ξέρεις ότι με πονάει αυτό που λέω.

theodore είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά να ξέρεις ότι οι πάτρωνες του Νέου πασοκ έχουν ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις.Βλέπε Διαμαντοπουλου,Χρυσοχοίδης.
Πήγα με τον ΒΒ γιατί πιστεύω ότι δεν έχει ξεπουληθεί στην Νέα Τάξη.
Μακάρι να μην μας διαψεύσει.