ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!



«Ναι» στην αλλαγή του άρθρου 16 από τον Γ.Παπανδρέου


Ο Γ.Παπανδρέου είπε ότι το άρθρο 16 είναι κατάλοιπο της εμφυλιοπολεμικής Ελλάδας


O κ. Παπανδρέου πρότεινε την αλλαγή του άρθρου 16 του Συντάγματος, (που δίνει την αποκλειστική αρμοδιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο ελληνικό Δημόσιο) και άσκησε κριτική στα κόμματα της Αριστεράς που αρνούνται την αναθεώρησή του.


===================================================================


Σε ρόλο συντονιστή της «καμπάνιας» υπέρ του «ναι» στο «σχέδιο Ανάν» εμφανίζεται ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τόμας Μίλερ.




ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θετικά υπέρ του Σχεδίου Ανάν




Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα - Σχέδιο Ανάν "Ναι" στο δημοψήφισμα




ΠΑΣΟΚ - Παπανδρέου - Δημοψήφισμα - "Ναι"




Τη θέση του ΠΑΣΟΚ υπέρ ενός "Ναι" του κυπριακού λαού στο σχέδιο Ανάν ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου.




"Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το «ναι» στο κοινό μέλλον των δυο Κοινοτήτων, το «ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «ναι» στη συνεργασία και «όχι» στο διχασμό. Λέει «ναι» στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα." Γ.Παπανδρέου 7/4/2004


===================================================================
Μάνος-Ανδριανόπουλος στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ




Το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί προ πολλού σε κοσμοπολίτικο και νεοφιλελεύθερο κόμμα τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα .




Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "το εκλογικό σώμα δείχνει να μη συγκινείται από τις πολιτικές ακροβασίες του Γιώργου Παπανδρέου, όπως προκύπτει από το εβδομαδιαίο βαρόμετρο που διενεργεί η VPRC




Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι "κεραυνοβολημένος χθες ο προοδευτικός κόσμος του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και οι φίλοι της "δημοκρατικής παράταξης", πληροφορήθηκε την ερήμην του σύμπραξη του Γ. Παπανδρέου με τους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού Στ. Μάνο και Α. Ανδριανόπουλο".




Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, ''κύμα αντιδράσεων εκδηλώθηκε από τις νομαρχιακές επιτροπές του ΠΑΣΟΚ μετά τις ανακοινώσεις συνεργασίας με τους κκ Μάνο και Ανδριανόπουλο κατεξοχήν θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού''




===================================================================ΠΟΛΙΤΙΚΟ


Ηρθε όμως απανωτά και δεύτερη έκπληξη αφού ο κ. Παπαδόπουλος της ανήγγειλε ότι την περίμενε για δείπνο ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου!
Της παρήγγειλαν ένα ταξί που την οδήγησε σε οικία της Κηφισιάς. H κυρία που άνοιξε την πόρτα την καλωσόρισε στα τούρκικα. Ντυμένη με χαρακτηριστική ενδυμασία από περιοχή της Τουρκίας την αγκάλιασε και τη φίλησε. Με έκπληξη η Γκιουλμπεγιάζ διαπίστωσε ότι ήταν η σύζυγος ενός καθηγητή της από τη Νομική Αθηνών. Στο σπίτι είχαν συγκεντρωθεί και άλλοι καθηγητές της, διακεκριμένοι νομικοί, από το πανεπιστήμιο. Εφτασαν σε λίγο ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ με τη σύζυγό του Αντα και την κόρη τους Μαργαρίτα. Στο τραπέζι η Γκιουλμπεγιάζ προέβαλε τους ίδιους ενδοιασμούς.
«Μην ανησυχείς, θα γίνουν οι επαφές με τη μειονότητα και όλα θα πάνε καλά» τη διαβεβαίωσε ο κ. Παπανδρέου.






ΓΕΓΟΝΟΣ μεγάλης εμβέλειας χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα Καραχασάν ο κ. M. Χρυσοχοΐδης



Εκλογές έγιναν στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»
Ψήφισε στις εκλογές και η υποψήφια Υπερνομάρχης του ΠΑΣΟΚ κ. Γκιούλ Μπεγιάζ Καραχασάν


Την Κυριακή από το πρωί στις 11 μέχρι και αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκαν εκλογές στον σύλλογο της μειονότητας με την ονομασία «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» (ΤΕΞ). Οι εκλογές προσέλκυσαν όλα τα ισχυρά μειονοτικά στελέχη του νομού και διεξύχθησαν σε ήρεμο κλήμα στο κτίριο της «Τ.Ε.Ξ.» επί της παρόδου της Παναγή Τσαλδάρη.Τις εκλογές χαιρέτισαν με την παρουσία τους οι: Αγγά Μουσταφά Δήμαρχος Μύκης, Ιντζέ Μεμέτ Μπηρόλ Δήμαρχος Σελέρου και ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης κ. Μέτε Αχμέτ.Ακόμη ήταν παρόντες και ψήφησαν η υποψήφια Υπερνομάρχης του ΠΑΣΟΚ για την Δράμα την Καβάλα και την Ξάνθη, και νομαρχιακή σύμβουλος Ξάνθης κ. Γκιούλ Μπεγιάζ Καραχασάν, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Μπαντάκ Χουσεήν, ο πρόεδρος της Κοινότητας Θερμών Ναζήρ Χασάν, ο επικεφαλής του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού του δήμου Ξάνθης και δημοτικός σύμβουλος Χουσνιού Σεδραδαζέ και άλλοι πολλοί μειονοτικοί.


===================================================================


Ούτε Γιαννίτσης, ούτε Τσοχατζόπουλος, ούτε Παπαντωνίου, Τσάτσος, Σημίτης ή Διαμαντοπούλου




Το ΠΑΣΟΚ ανέθεσε την πρώτη θέση στο ευρωψηφοδέλτιό του σε «μία από μας»: τριαντάχρονη, εργαζόμενη στην «Cosmote» (μετά από θητεία σε ιδιαίτερα και μεταφράσεις, φυσικά).




Από τα πρώτα αποτελέσματα το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου θα πρέπει να αναρωτήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ γιατί, παρά την υπόσχεση/απαίτηση για ανανέωση, δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν έναν/μία «Τσίπρα» στην Αθήνα και τουλάχιστον άλλον ένα στη Θεσσαλονίκη.

Η επίκληση του «όποιος καεί στο χυλό (βλ. Μαίρη Ματσούκα) φυσάει και το γιαούρτι» δεν γίνεται αποδεκτή εφ' όσον πρόκειται για ηγέτη που χαιρετήθηκε ως «Μεσσίας».




dimitris Says: September 28th, 2007 at 7:47 pm
Ο ΓΑΠ οφείλει μια συγνώμη στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα γι’ αυτή την επιλογή του.
Συμφωνώ απόλυτα. Μακράν η χειρότερη επιλογή του. Με την ίδια λογική που επέλεξε τη Ματσούκα, θα μπορούσε να είχε χρήσει ευρωβουλευτή και τον κηπουρό του.
Για την ίδια τη κυρία Ματσούκα δεν έχω ιδέα. Μια φορά που την είδα σε κάποιο καναλι τότε στις ευρωεκλογές, πολύ κατώτερη του μετρίου. Εκτοτε έχει εξαφανισθεί.
Νομίζω ότι θα μείνει στην ιστορία όχι για το έργο της, αλλά για τη βλακεία εκείνου που την επέλεξε.




ΜΑΚΗΣ Says: September 29th, 2007 at 12:01 am
ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ LUIS VUITON ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΤΟΥ ΑΚΗ), ΤΗΝ ΜΑΛΙΩΡΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ).
27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΟΡΗ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠΠΑΝΤΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΥΗ ΔΕΜΙΡΗ




Επικεφαλής της ελπιδοφόρου Ευρωλίστας του κόμματός του, τοποθέτησε ο κ. Παπανδρέου νεαρότατη κυρία, συμπαθέστατη και φωτογενή. Όμως, όπως αδιάψευστα πληροφορήθηκε το πανελλήνιο, η κα. Μαρία Ματσούκα είναι κόρη αρχισυνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ και προστατευόμενη του κορυφαίου των εργατοπατέρων της χώρας, μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ, κ. Χ. Πολυζωγόπουλου. Άρα, η ως κομήτης τροχιά της από το πουθενά στην ηγεσία της ΓΣΕΕ και οσονούπω στις Βρυξέλλες, επιδέχεται πλείστες όσες αμφισβητήσεις για την αξιοκρατικότητά της.Εστιασμένος στο δυνατό εσωκομματικό μήνυμα που αδημονεί να περάσει, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είτε ξέχασε είτε αγνοεί την ηθική παράμετρο -που αφορά όμως τους πάντες.




Ακόμη χειρότερα για τον ίδιο, οι νεολογισμοί του για τη «συμμετοχική δημοκρατία» και το «ανοικτό κόμμα» δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τις απανωτές ήττες των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ οι «τολμηρές» προτάσεις του, είτε αφορούσαν τις μετεγγραφές των ρεταλιών της Αριστεράς και της Δεξιάς, είτε τις ανεκδιήγητες αναδείξεις τύπου… Ματσούκα, αποδείχτηκαν άλμα στο κενό.


===================================================================


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης του διεθνούς οικονομικού συστήματος όπου το φαινόμενο της περιθωριοποίησης και του αποκλεισμού κοινωνικών ομάδων αποκτά μεγάλες διαστάσεις τόσο στις ανεπτυγμένες χώρες όσο και στις αναπτυσσόμενες, ο σεβασμός της διαφορετικότητας πρέπει να αποτελεί μια μορφή έκφρασης της κοινωνικής αλληλεγγύης η οποία είναι απαραίτητη για τη εξασφάλιση της μελλοντικής συνοχής των κοινωνιών. Επομένως περισσότερο από ποτέ η σημασία της ανεκτικότητας και του σεβασμού των ισότιμων δικαιωμάτων όλων και ειδικότερα αν αυτά εστιάζουν στην σεξουαλική προτίμηση, αποκτά όλο και μεγαλύτερη αξία. Σήμερα, η μεγάλη πλειοψηφία των ειδικών πιστεύει ότι ο ομοφυλόφιλος άντρας και η ομοφυλόφιλη γυναίκα πρέπει να θεωρηθούν σε σχέση με την κληρονομικότητα, με το περιβάλλον στο οποίο ζουν και φυσικά με τις θετικές επιλογές που κάνουν στο αν θα αποδεχτούν και σε ποιο βαθμό τα συναισθήματά τους. Συγχρόνως εμφανίστηκε και ένα ενδιαφέρον για την ομοφυλοφιλία ως κοινωνικό φαινόμενο. Κοινωνιολόγοι, ανθρωπολόγοι, ιστορικοί και ερευνητές έχουν επισημάνει, ανάμεσα σε πολλά άλλα και το πως έχει μεταβληθεί η άποψή μας για την ομοφυλοφιλία σε σχέση με το χρόνο καθώς και τις σημαντικές διαφορές που υπάρχουν στην αντιμετώπισή της από διαφορετικούς πολιτισμούς. Έτσι η συζήτηση για ένα θέμα ταμπού, όπως η ομοφυλοφιλία, παίρνει διαστάσεις μεγαλύτερες από ότι θα περίμενε κανείς σ’ έναν κόσμο που τα ουσιαστικά προβλήματα (οικονομικά, πολιτικά, οικολογικά) είναι τεράστια και πιεστικά. Είναι προφανές όμως ότι στη συνείδηση του μέσου ανθρώπου το ερώτημα του χαρακτηρισμού της απόκλισης από τον γενικό κανόνα παραμένει αναπάντητο, αλλά δραματικά ενδιαφέρον. Ποιοι δεν ανέχονται το ρατσισμό, τον αποκλεισμό, τις διακρίσεις και την προβολή; Ίσως τα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικοί και πολιτευτές, οι κληρικοί, οι δημοσιογράφοι και γενικά οι διανοούμενοι θα πρέπει να αντιληφθούν και να σεβαστούν την ομοφυλοφιλία ως διαφορά με δικαίωμα ή αλλιώς να μην περιμένουν την κατανόηση ή τη στήριξη σε τυχόν εκκλήσεις τους. Πρέπει να βρουν το θάρρος να αναφερθούν στην ομοφυλοφιλία όταν κατονομάζουν τις διάφορες ομάδες πολιτών και υπολογίζουν στη στήριξή τους. Αυτό σε όποια πολιτική ή θρησκευτική παράταξη ανήκουν. Σήμερα, γνωρίζουν ότι ο αγώνας για την δική τουε ελευθερία έχει πάρει άλλη μορφή. Οι νέοι ομοφυλόφιλοι έχουν να παλέψουν το ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον αυταρχισμό, την καταστολή, τον οικονομικό αποκλεισμό, τη θρησκευτική μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, το φασισμό, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την αισθητική τρομοκρατία, τη βαρετή ομοιομορφία, τις μικροαστικές αξίες, το φανατισμό, τη συντήρηση, το μιμητισμό και την άγνοια του άλλου, του ξένου, του διαφορετικού μαζί με εκατομμύρια ανθρώπων άλλων ομάδων.






Οι συντάκτες της πρότασης, όπως και πολλοί υπέρμαχοι της ρύθμισης, φοβήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «γάμος», η οποία είναι και θρησκευτικά φορτισμένη, γι' αυτό επέλεξαν τον όρο «συμβίωση». Ακόμη και στην ομοφυλοφιλική κοινότητα οι απόψεις είναι διχασμένες, κάποιοι είναι υπέρ μιας τελετής για όλα τα ζευγάρια, χωρίς διακρίσεις, και θεωρούν άτολμη την πρόταση, ενώ άλλοι δεν θέλουν να ταυτίσουν μια ριζοσπαστική ρύθμιση με παραδοσιακές διαδικασίες.


Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η πρόταση που συζητεί η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠαΣοΚ, τη σύνταξη της οποίας έχουν αναλάβει οι κκ. Γρ. Βαλλιανάτος και N. Αλιβιζάτος. Ο κ. Παπανδρέου γνωστοποίησε τις προθέσεις του κόμματός του για το θέμα στη συνέντευξη που έδωσε στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στις 12 Δεκεμβρίου.


====================================================================


Eπειδή, όμως, προχθές ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του A. Παπανδρέου, την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου τίμησε το πρωί με την παρουσία του στο θρησκευτικό μνημόσυνο και το απόγευμα με το... επιμνημόσυνο ζεϊμπέκικο, που αφιέρωσε στον πατέρα του, υπό τα παλαμάκια του κ. Tζεμ, συνάδει να θυμίσουμε ότι: Στις 24.6.1985, ο A. Παπανδρέου τόνιζε στη Bουλή: «Aκούω καμιά φορά μια περίεργη φράση: Mα το θέλει ο Θεός να έχει η Tουρκία μονάχα 3% από την υφαλοκρηπίδα; Δεν ξέρω, τι θέλει ο Θεός, αλλά τυχαίνει τα 97% να ανήκουν στην Eλλάδα και έργο της Kυβέρνησης είναι να προασπίσει τα εθνικά δικαιώματα».
O κ. TZEM, συναινούντος και επινεύοντος του κ. Γ. Παπανδρέου, ανέπτυξε προχθές το τρίπτυχο της πολιτικής του: «Aσφάλεια - ψωμί - άνθρωπος». Xωρίς να διακοπεί από το συνομιλητή του, ο Tούρκος υπουργός εξήγησε: «Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα σημαντικότερο από αυτά τα τρία». «Kαι το Kυπριακό;», θα διερωτηθεί όποιος αφελής πίστεψε στις εξ Aθηνών διακηρύξεις ότι «η Kύπρος ήταν για μας και παραμένει το πρώτο εθνικό θέμα». H Kύπρος, όπως και άλλοτε έδειξε και απέδειξε η «Σημερινή», δεν υπάρχει ουσιαστικώς στο λεξιλόγιο του κ. Σημίτη και των συνεργατών του. Άλλωστε οι Tούρκοι τούς απαγορεύουν έστω και να προφέρουν την... άσεμνη λέξη «Kύπρος»!
TO ΠEPAΣMENO Σάββατο, φερέφωνα των εν Aθήναις μετέδωσαν ότι οι δύο υπουργοί συζήτησαν - μεταξύ μεσογειακής αναιμίας και άλλων νόσων - και το Kυπριακό. Aλλά, η αλήθεια ήρθε την επομένη διά στόματος του κ. Tζεμ, ειπόντος ότι το θέμα αυτό δε συνεζητήθη και εξηγήσαντος ότι: «Tο Kυπριακό είναι προβληματικό θέμα και για τις δύο πλευρές». Tο γνωρίζουμε...


====================================================================




Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?


Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.


ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????


Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται


"ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????


Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους "δεξιούς" και "διαπλεκόμενους" Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.


ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????


ΥποψηφιότητεςΜατσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστησαν,τον έκαναν να απορεί.


ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????


Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.


Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.




3 σχόλια:

"aris" είπε...

σύντροφε theodore

Ανήκω και εγώ στο λαικό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ όπως και εσύ.

Εδώ είναι το blog που δημιούργησα πρόσφατα.

Σε καλώ να το επισκευθείς και να μου πέις τη γνώμη σου.

http://laikokinima.blogspot.com/

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Αντε συντροφοι με την Νικη
Γλεντά φίλε μου την ώρα… Την ώρα που θα φεύγεις.

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Αυτό το χώμα το καλό…

Άλλοι το καρτεράνε

Γλέντα φίλε γλεντά φίλε μου την ώρα

Την ώρα που θα φεύγεις


Γλεντά φίλε μου την ώρα… Την ώρα που θα φεύγεις.