ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Απείλεί ο ΓΑΠ


Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έχει ξεκινήσει συστηματική επίθεση έμμεσα εις βάρος του κ. Σημίτη και όσων στελεχών του ΠαΣοΚ θεωρεί «υπονομευτές», και «συμφερόντων» που δεν κατονομάζει. Και άμεσα εναντίον τηλεοράσεων, εφημερίδων, εκδοτών και δημοσιογράφων. Η επίθεση εναντίον του κ. Σημίτη και πολλών στελεχών είναι άδικη: η κυριότερη φροντίδα του πρώην πρωθυπουργού ήταν από το 2004 και μετά να μην πει τίποτε που θα μπορούσε, καλόπιστα ή κακόπιστα, να θεωρηθεί αρνητικό για τον διάδοχό του στην προεδρία του «κινήματος». Οι μόνες του παρεμβάσεις στόχο είχαν την υπεράσπιση ενός, πέρα από λάθη και παραλείψεις, τόσο σημαντικού κυβερνητικού έργου που τιμά και τον σημιτικό υπουργό κ. Παπανδρέου. Ας δεχτούμε ότι αυτά, που περιλαμβάνουν και την αχαριστία και την αμνησία της οικογένειας Παπανδρέου, είναι δυστυχώς μέσα στην πολιτική. Η επίθεση εναντίον των ΜΜΕ, τόσων εφημερίδων και τόσων δημοσιογράφων είναι πιο ανησυχητική. Επιτρέπει την υπόνοια ότι (άλλη κληρονομιά και αυτή...) ο εμφανισιακά καλοσυνάτος σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν αντέχει τον κριτικό αντίλογο και ότι κάθε διαφορετική άποψη είναι για αυτόν, όπως είναι για τους υπερπατριώτες και τόσους μητροπολιτάδες, προϊόν προδοσίας και συνωμοσίας. Πράγμα που το απέδειξε και με τις γνωστές αυταρχικές διαγραφές τόσων στελεχών. Ποιος είναι όμως τώρα ο στόχος του κ. Παπανδρέου; Να προκαλέσει «λαϊκό θυμό» εις βάρος ΜΜΕ και δημοσιογράφων; Να εξασφαλίσει με έμμεσες απειλές θετικές γνώμες για αυτόν και αρνητικές για τους αντιπάλους του; Να προετοιμάσει το έδαφος ώστε αν επανεκλεγεί στις 11 του Νοέμβρη και αν αύριο κατατροπώσει τη Νέα Δημοκρατία και κυβερνήσει τον τόπο να μας «δέσει» με κάποιον νέο νόμο για τον Τύπο, λες και δεν αρκούν οι ρουσοπούλειες ασκήσεις; Θίγονται όμως στο μεταξύ όλοι όσοι παρά τον ανώνυμο χαρακτήρα των παπανδρεϊκών καταγγελιών αισθάνονται συκοφαντημένοι και ας ήταν το «κρίμα» τους η απλή άσκηση της ελευθερίας γνώμης. Στα τόσα άλλα προστέθηκε δηλαδή και ένα συμπληρωματικό πρόβλημα, μια ακόμη πληγή. Μετά όμως τις δηλώσεις του Γ.Α.Π. την Κυριακή για δίκαιες η άδικες διαγραφές όλοι καταλαβαίνουμε ότι εκτός από ανίκανος ο Γιώργος Παπανδρέου είναι και εκδικητικός . Δηλαδή εάν εκλεγεί απειλεί ότι θα διαγράψει όλους τους εσωκομματικούς του αντιπάλους .Έχει το θράσος να απειλεί όσους ‘’ανένταχτους ‘’ τολμήσουν να υποστηρίξουν τον Βαγγέλη Βενιζέλο .Εκτός από ανίκανος είναι εκδικητικός και κακός σαν άνθρωπος .
''PASOK poisonous''
Το σκίτσο είναι του Τολιάδη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ
ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΚΟΠΗ..

ΠΡΟΩΘΟΥΝ.
ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΝΤΟΡΑ.

ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

.....ο βενιζέλος ειναι ένας από ΕΜΑΣ!!!! χαχαχαχαχα!!!!
Δηλαδή εμείς είμαστε σαν τον βενιζέλο? χαχαχαχαχαχα!!!
Αααα να χαθείς! μας έκανες και γελάσαμε!!!

spyrosmicha είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ:
Στο δείκτη «προτίμησης», παραδείγματος χάριν, ο κ. Παπανδρέου εμφανίζει μεγαλύτερα ποσοστά στις γυναίκες (42,1%) και στις ηλικίες 55-64 και άνω των 65, ενώ ο κ. Βενιζέλος βρίσκει προσφορότερο έδαφος στους νέους (18-34).

Επίσης, ο πρώτος προηγείται με μεγάλη διαφορά στους απόφοιτους Δημοτικού (49,4% έναντι 26,5%), ισοψηφούν σε όσους είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ και ο κ. Βενιζέλος υπερτερεί κατά τρεις μονάδες μεταξύ των αποφοίτων Γυμνασίου- Λυκείου.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΓΑΠατζηδες.

Ανώνυμος είπε...

spyrosmicha! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΠΟΡΚΥ ΗΤΑΝΕ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ Α.Π.Θ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΗΣ!
ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΡΩΤΑ ΠΩΣ ΜΗΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΕ! ΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΓΩ ΛΕΠΤΗΣ ΦΩΝΗΣ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

spyrosmicha είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ.

spyrosmicha είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ.
Γιωργο, θα μεινεις στην Ιστορια ως η πιο γελοια πολιτικη μορφη της Νεωτερας Ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά περιμέναμε απο τον Βενιζέλο, να μας εκπλήξει με τις προτάσεις του και το όραμά του, για το Πασόκ. Αντι γι αυτο, διαβάσαμε ενα ευχολόγιο με 20 "ΘΕΛΩ". Ελειπε το 21, το οποίο θα μπορούσε να είναι "θέλω, μια πάστα φλώρα".
Κάτι σαν προσευχή, για την οποία ενας φιλόσοφος έλεγε "οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν προσεύχονται, ζητιανεύουν".
Καλά βρε Βαγγέλη, με τόσους πανεπιστημιακούς να μπαινοβγαίνουν στο γραφείο σου, δεν μπόρεσες να αρθρώσεις μια συγκεκριμένη πολιτική πρόταση, για ολους τους επιμέρους τομείς του κράτους και να μας τη τρίψεις στη μούρη; Διαβάσαμε μια ακόμη έκθεση ιδεών, που θα μπορούσε να την είχε γράψει, ακόμη κι ενας πρωτοετής φοιτητής σου, της ΠΑΣΠ, η ο Γιαννάκης, ο Πρετεντέρης. Δυο πράγματα συμβαίνουν.
Η δεν είχες χρόνο ν απομονωθείς και να σκεφθείς, η αδυνατείς να παράγεις πολιτική σκέψη-παρα μόνο έξυπνες στιγμιαίες ατάκες. Κι αυτές οταν δεν θολώνει το μυαλό σου, δια ασήμαντον

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ!!

Ο Λάκης, έχει κάθε δικαίωμα να γουστάρει Βενιζέλο, μόνο που η προεκλογική εκστρατεία που κάνει υπέρ του Μπένι, δεν ειναι παρά λάσπη στο πρόσωπο του Παπανδρέου. Ακόμη κι αυτό το σούργελο, τη Λιάνη, χρησιμοποίησε για να μας πείσει, οτι ο Παπανδρέου, δεν σεβάστηκε τον πατέρα του.
Επειδή ο Βενιζέλος, ως γνωστόν διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού και ο λαρισινός διασκεδαστής, θιασάρχης κι όχι μόνο, μήπως τους δυο άνδρες συνδέει καμιά γενναία επιχορήγηση, απο κείνη τη περίοδο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε που βρίζεις όλη την ώρα. Το ξέρεις ότι επιβεβαιώνεις την δημοσκόπηση που υποστηρίζει ότι οι ψηφοφόροι του ΓΑΠ είναι αμόρφωτοι; Συνέχισε να βρίζεις αλλά έχε υπόψη σου ότι έτσι κάνουν οι ηλίθιοι. Απόρώ γιατί γουστάρεις τόσο τον ΓΑΠ; Ξύπνησε ο gay μέσα σου;

Παρρησία είπε...

Γιωργάκη,

το 2010 θα σε ξηλώσουν αυτοί οι ίδιοι που σε στηρίζουν σήμερα

parrisia.com

Παρρησία είπε...

Γιωργάκη,

το 2010 θα σε ξηλώσουν αυτοί οι ίδιοι που σε στηρίζουν σήμερα

parrisia.com

spyrosmicha είπε...

ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΑ ΝΕΑ 22/10/2007
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ ΓΑΠακια.
Ποιον προτιμάτε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
Τον Γιώργο Παπανδρέου. 3389
39,43%
Τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 3581
41,67%
Τον Κώστα Σκανδαλίδη. 744
8,66%
Κανέναν από τους τρεις. 775
9,02%
Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. 105
1,22%
Σύνολο: 8594