ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Οι κολλητοί του ΓΑΠ και ο...ρόλος τους.


Ανησυχητικά κρούσματα: ΜΜΕ Ελλάδα, ''Καθημερινή'',...Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι απολύσεις.
Τον τελευταίο καιρό, πραγματοποιείται μια ευρεία εκστρατεία ελέγχου και φίμωσης των διαφορετικών φωνών στα μαζικά ΜΜΕ της Ελλάδας.
Τα δύο τελευταία κρούσματα εκδηλώθηκαν στην εφημερίδα ''Καθημερινή'' και αφορούν στους εξαναγκασμούς σε παραίτηση των Α. Μπουγάτσου- Γ. Δελαστίκ, εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν έπειτα από την είσοδο του Α. Παπαχελά, στην εφημερίδα.
Σημειώνουμε ότι, ο κ. Αλέξης Παπαχελάς, σπουδαγμένος, ''εκπαιδευμένος'' στις ΗΠΑ, είναι ο μόνος 'Ελληνας δημοσιογράφος που έχει συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Λέσχης ''Μπίλντερμπεργκ'', όπως μόνο το ''Καλάμι'' αποκάλυψε πριν λίγα χρόνια.
Το επίμαχο άρθρο του Γ. Δελαστίκ, στην εφημερίδα «Πριν», στην οποία είναι και διευθυντής,που οδήγησε στην απόλυσή του από την..."Καθημερινή'':
«Φυτεύουν πράκτορες της Πρεσβείας στις εφημερίδες - Διασπορά πρακτόρων.Αναδιατάσσουν τους πράκτορες τους στα ελληνικά ΜΜΕ οι Αμερικανοί, τοποθετώντας τους σε θέσεις κλειδιά τηλεοπτικών σταθμών και πρωτίστως εφημερίδων σ’ αυτή τη φάση. Τους μετακινούν μεθοδικά από το ένα έντυπο στο άλλο, επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής των αμερικανικών θέσεων. Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι οι σχέσεις τους με ορισμένους εκδότες δεν αρκούν για να τους διασφαλίσουν το πέρασμα της αμερικανικής γραμμής και των αρχών που σταδιακά θα διαμορφώσουν μια ελληνική κοινή γνώμη ευνοϊκή προς τις ΗΠΑ, οι Αμερικανοί ασχολούνται μεθοδικά με το να διασπείρουν τους πράκτορές τους στον ευρύτερο δυνατό αριθμό εντύπων, αποφεύγοντας άχρηστες υπερσυγκεντρώσεις ανθρώπων τους σε ορισμένα έντυπα, όσο σημαντικά και αν είναι αυτά.Το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των μεγάλων ελληνικών εφημερίδων πολιτικής επιρροής έχει περιέλθει σε φάση «τέλους εποχής» λόγω εξάντλησης των βιολογικών ορίων των περισσότερων παραδοσιακών εκδοτών και λόγω υπέρογκων χρεών, διευκολύνει τα μέγιστα τα σχέδια των Αμερικανών.Αλλαγές κυοφορούνται και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς πολλών ΜΜΕ. Κυκλοφορούν ήδη αρκετές φήμες και πληροφορίες για μυστηριώδεις υπεράκτιες εταιρείες που γίνονται κάτοχοι αξιόλογων ποσοστών του μετοχικού κεφαλαίου εταιρειών που κατέχουν ΜΜΕ. Η ουσία είναι πως ο αμερικανικός έλεγχος επί ελληνικών μέσων ενημέρωσης ουδέποτε ήταν τόσο ισχυρός όσο σήμερα, αν πιστέψει κανείς τα όσα λέγονται. Πρόκειται για εξέλιξη με μοιραίες πολιτικές επιπτώσεις».



Από το site της ομογένειας http://www.kalami.net/

ΓΑΠ πρός Αλέξις στο debate:"Και μην ξεχνάς Αλέξη ότι συνεργαστήκαμε εμείς οι δύο για την εξωτερική πολιτική."

Τελικά ποιοί είναι οι διαπλεκόμενοι σ'αυτήν την χώρα;
==================================================================
Εδώ δείτε ποιοί καλοί φίλοι αποφάσισαν για το βιβλίο της Ιστορίας.
Δεν πιστεύω να είχε καμιά σχέση κι εδώ η περιβόητη Λέσχη?????
====================================================================
Επίσης κάποια στοιχεία για τον άλλο φίλο του ΓΑΠ,τον περίφημο ALEX RONDOS.
===================================================================
Το Δ.Σ. του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου.Οπως θα δείτε συμμετέχει και ο διαβόητος ALEX RONDOS.Θα μας εξηγήσει κάποιος,ποιός είναι ο ρόλος του και αν είναι έμμισθη θέση;

2 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Και νομίζετε ότι εσείς που γράφετε αυτές τις μπούρδες έχετε σχέση με το ΠΑΣΟΚ; Κάποιο λάθος θα έχετε κάνει! Αλλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι το ύφος των γραφομένων προσιδιάζει στο ύφος του Ε. Βενιζέλου που δήθεν δεν βρίζει αλλά οι συνεχείς ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ του για τον ΓΙΩΡΓΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχουν δυναμιτίσει το κλίμα. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει μπροστά με τη συνεχή επίκληση (εκ μέρους της πλευράς Βενιζέλου) μιας επίπλαστης, δήθεν, ενότητας. Χρειάζεται ειλικρίνεια και αφοσίωση στον αγώνα κατά της Δεξιάς. ΑΛΛΑ μόνο με πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

theodore είπε...

@ νίκος λαγκαδινός

Αγαπητέ φίλε,

αν πρόκειται να βρίσκομαι σε ένα μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ,νεοταξίτικο,συρρικνωμένο,φοβικό,τότε έχεις δίκιο.
Καλύτερα να χωρίσουμε τα τσανάκια μας.
Αλλωστε κι ο Ανδρέας από χαμηλά ξεκίνησε κι έφτασε στο 48% μέσα σε 7 χρόνια.
Εσείς μπορεί να παραμείνετε σ'ένα κόμμα σφραγίδα,αλλά ο λαός θα σας έχει εγκαταλείψει.