ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Τι λένε στις ΗΠΑ για Παπανδρέου

Στην Ουάσιγκτον είναι πιθανόν να βρεθεί στο τέλος του μηνός ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Παπανδρέου. Μια πρώτη προσπάθεια να κανονιστούν τα ραντεβού του με τον κ. Κόλιν Πάουελ και την κυρία Κοντολίζα Ράις δεν καρποφόρησαν, γιατί όλο το επιτελείο του προέδρου αναχωρεί από την Ουάσιγκτον τη μοναδική διαθέσιμη ημέρα στο πρόγραμμα του έλληνα υπουργού. Οι αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να δεχθούν τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος συχνά αναφέρεται ως «φαβορί για τη θέση του πρωθυπουργού στο μέλλον».

Αμερικανοί αναλυτές, οι οποίοι παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις ελληνικές εξελίξεις, θεωρούν παρ' όλα αυτά «καταστροφικό για τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου» ένα σενάριο ανάληψης της εξουσίας πριν από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές γιατί - όπως τονίζουν - «θα λυπηθούμε να δούμε έναν φίλο να φθείρεται πολύ γρήγορα μια και η κρίση που περνάει σήμερα η Ελλάδα είναι πολύ βαθιά για να αντιμετωπισθεί από οιονδήποτε μέσα σε λίγους μήνες».

Το ΒΗΜΑ, 12/05/2002 , Σελ.: A20 ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

========================================================================

Δυστυχώς την συνέχεια την ξέρουμε.Ο ΓΑΠ,δεν άκουσε τους υπερατλαντικούς "αναλυτές" και βιάστηκε να χριστεί διάδοχος μην τυχόν και χάσει την ευκαιρία και τώρα οι "φίλοι" του τρέχουν και δεν φτάνουν.

Επρεπε να το ξέρουν τα Αμερικανάκια ότι αυτό το παλικάρι δεν φημίζεται για το πολιτικό του ένστικτο.Αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να το κάνει στραβά,θα το κάνει σίγουρα.

Γι'αυτό οι υπερατλαντικοί πάτρωνες αρχίζουν σιγά,σιγά να κάνουν καινούργια σχέδια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Εχουν ήδη έτοιμες εναλλακτικές λύσεις που θα ενεργοποιήσουν στο άμεσο μέλλον.

Θα σας δώσω ένα στοιχείο.Για γυναίκα πρόκειται.Ο νοών νοείτο.

Ο ΓΑΠ θεωρείται πλέον καμμένο χαρτί.Το βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι είναι κουτσό το άλογο που πόνταραν.

Αλλωστε το μήνυμα του το έδωσε αυτοπροσώπως,ο Κλίντον κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην χώρα μας.

"Sorry George,that's life".




Δεν υπάρχουν σχόλια: