ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Η στημένη τράπουλα του ΓΑΠ.

Βαριές κουβέντες είπε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος για τον έτερο διεκδικητή της αρχηγίας και σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι «δεν παίζει με τίμια χαρτιά» στην κούρσα της διαδοχής, ότι εμφανίζεται «απειλητικός και διχαστικός» και ότι επιπλέον χρησιμοποιεί τον μηχανισμό της Χαριλάου Τρικούπη για την ανάδειξη της δικής του υποψηφιότητας. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης σε σχέση με την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ ότι ισχύει το «ή τώρα ή ποτέ», εξηγώντας ότι «αν δεν ευοδωθεί η δική μου προσπάθεια δεν πρόκειται να γίνει ποτέ η διαδοχή ακόμη και μετά από ήττα». Μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος είπε:
Για τους όρους του παιχνιδιού
- Όχι, δεν παίζεται με τίμια χαρτιά. Δεν θεωρώ ότι μοιράζεται η τράπουλα τίμια στο παιχνίδι αυτό. Ακόμη και προχθές στο Εθνικό Συμβούλιο ο Αθανασάκης είπε ότι θα μιλήσουμε οι υποψήφιοι 5 λεπτά. Μίλησε ο Σκανδαλίδης 5, εγώ 7 λεπτά και ο Παπανδρέου 45 λεπτά. - Θεωρούμε ότι πρέπει να τηρηθεί η δεοντολογία. Δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούνται οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είτε στη Χαριλάου Τρικούπη, είτε στην Κωλέττη είτε αλλού.


Από το site www.tanea.gr


1 σχόλιο:

AnToN είπε...

Αυτό που γίνεται πλέον εμφανές είναι ότι αν όλοι οι ειδήμονες των κινητοποιήσεων που φρόντισαν κατοπιν εορτής(εκλογές) να συγκεντρώνουν κόσμο έξω από την Τρικούπη προσπαθούσαν το ίδιο και για τις εκλογές, το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο. Τους υπονομευτές κ.Παπανδρέου θα τους βρείτε στον περίγυρο σας. Είναι αυτοι που σας στηρίζουν και που θα περιμένουν πως και πως την επόμενη εκλογική σας ήττα για να σας κατασπαράξουν. Υπονομευτές δεν είναι ούτε ο Λοβέρδος, ούτε ο Βενιζέλος, που εκλέχθηκαν πρώτοι σε σταυρούς στις περιφέρειες τους..Είναι ο Τζουμάκας, ο Τσούρας και οι συν αυτώ που δεν επεισαν τον κόσμο να τους εκλέξει καν βουλευτές και έχουν το θράσος να διατείνονται περί των εσωκομματικών και να βρίσκουν υπονομευτές...