ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Οι φτωχοι φτωχότεροι και ο Αλογοσκούφης παίζει τένις




"Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 20% του ελληνικού πληθυσμού βιώνει τη φτώχεια, ζώντας με λιγότερα από 850 ευρώ τον μήνα. Μάλιστα, το 40% των φτωχών κατοικεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με τη πλειονότητα να απαρτίζεται από ηλικιωμένους, ανέργους, νέους και γυναίκες.
Στη διόγκωση του φαινομένου συντελούν η μεγάλη αύξηση των τιμών στα είδη καθημερινής ανάγκης και η μικρή αύξηση των μισθών. Μεταξύ 2003 - 2006, το κόστος διαβίωσης της μέσης ελληνικής οικογένειας αυξήθηκε κατά 26,8%, ενώ το μηναίο εισόδημα κατά 14,4%. Κατά συνέπεια, ο δανεισμός αυξήθηκε κατά 1,5 δισ. τον μήνα." Από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 17/10/2007.

============================================================================

Το Κλαμπ απέκτησε πρόσθετο ενδιαφέρον μετά την απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη να το μετατρέψει σε κύριο χώρο άθλησής του. Γνωστός όσο και δεινός τενίστας ο κ. Αλογοσκούφης - αν και κάτοικος Κηφισιάς - επισκέπτεται συχνά το Εκάλη Κλαμπ για να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα. Και όχι μόνο: στο περιθώριο των αθλητικών δραστηριοτήτων του ο ίδιος έχει σημαντικές επαφές με συνεργάτες του. Αυτό έχει επιτρέψει σε ορισμένους να υποστηρίζουν ότι το οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας συγκροτείται από μέλη του Εκάλη Κλαμπ. Και οι ισχυρισμοί αυτοί στηρίζονται στο γεγονός ότι τέσσερις-πέντε τακτικοί θαμώνες του Εκάλη Κλαμπ έχουν κάποιον ρόλο στην πολιτική της κυβέρνησης. Μεταξύ των προσώπων που έχουν πολιτογραφηθεί ως «η παρέα Αλογοσκούφη» είναι οι Τάκης Αράπογλου, Χρ. Μεγάλου, Π. Τσουπίδης και Αλ. Πιλάβιος.
Βεβαίως το τένις δεν είναι μονοπώλιο του υπουργού Οικονομίας. Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Γ. Βουλγαράκης έχει εντοπιστεί να παίζει τένις με ανώτατο στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Στο «πολιτικό κλαμπ» προστίθενται ενίοτε και κάποιες εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας. Ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών χρησιμοποιούν το Εκάλη Κλαμπ όχι μόνο για να αθληθούν αλλά και για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαφτίσια κτλ.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, αν και γίνεται ιδιαίτερη προσπάθεια να μείνει κλειστό - δεν διαθέτει site στο Internet ούτε καν στις τηλεφωνικές πληροφορίες, δεν είναι καταγεγραμμένο ως τέτοιο -, το Εκάλη Κλαμπ είναι πάντα γεμάτο το Σαββατοκύριακο. Για να κλείσει κανείς τραπέζι στο εστιατόριό του οφείλει να έχει ενδιαφερθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Από ΒΗΜΑ 8/4/2007
============================================================
Δυστυχώς όσο οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι,η άρχουσα τάξη γίνεται πλουσιότερη.
Μας επιδεικνύει κατάμουτρα την χλιδή της και το life style της.
Πρέπει όλοι μας να αντισταθούμε στην υποβάθμιση της ζωής μας,στον περιορισμό των δικαιωμάτων μας,στην περαιτέρω εξαθλίωση των συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: