ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Οι...κληρονομιές του ΓΑΠ













Στον ίδιο χώρο- τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας στην Πάτρα, όπου το περασμένο Σάββατο ο κ. Βενιζέλος είχε καλέσει τα μέλη του Οργάνου να ρωτήσουν τον κ. Παπανδρέου για την περιουσιακή κατάστασή του και αν αυτή είναι συμβατή με τον τρόπο ζωής του- ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στην ερώτηση του γραμματέα Γιώργου Κελεπούρη, σημείωσε: «Από τον παππού μου, κληρονόμησα ένα ρολόι και από τον πατέρα μου, το όνομά μου».
============================================================
============================================================

Τόσες κληρονομιές πήρες βρέ Γιώργο,το ΠΑΣΟΚ τι το θές?



1 σχόλιο:

spyrosmicha είπε...

Από τις 25 Ιουνίου 1996 μέχρι και προχθές o πολέμιος (τρομάρα του) των εκδοτικών διαπλεκόμενων συγκροτημάτων. Έδωσε 365 συνεντεύξεις! Στα έντυπα των αυτών που υποτίθεται ότι τον πολέμησαν και τον πολεμούν. Και έρχεται τώρα και παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον πολιτικό που τον πολέμησαν και τον πολεμούν τα εκδοτικά διαπλεκόμενα συγκροτήματα και παράλληλα παρουσιάζεται και ως υπερασπιστής της ανεξαρτησίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των δημοσιογράφων .
Την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 όμως διαβάζουμε στο http://www.naftemporiki.gr/ άρθρο που βασίζεται σε στοιχειά που προέρχονται το δικτυακό τόπο του κ Παπανδρέου, το http://www.papandreou.gr/, και που αποδεικνύεται ότι ο αγαπημένος των εκδοτικών διαπλεκόμενων συγκροτημάτων, στα οποία τώρα επιτίθεται, είναι ίδιος ο κ. Παπανδρέου.