ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Ανάβει η...διαγραφολογία





«Θα κάνει νόμιμες;
»Παρά τη θέση αυτή
του κ. Παπανδρέου
και τα όσα είπε
στην προχθεσινή
ομιλία του στο
Σπόρτιγκ,ότι
όσοι μιλάνε
για διαγραφές
δεν γνωρίζουν
τι έχει ανάγκη
το ΠΑΣΟΚ και
έχουν το μυαλό τους
μόνο στην 11η και όχι στη 12η Νοεμβρίου, η πλευρά του Ε. Βενιζέλου επιμένει να «σηκώνει» το θέμα του κινδύνου διαγραφών στο κόμμα από τον Γ. Παπανδρέου, παίρνοντας αφορμή κυρίως από σημεία εκείνης της ομιλίας, καθώς και από δηλώσεις υποστηρικτών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως εκείνες του συνδικαλιστή Π. Καραμίχα και οι χθεσινές του Θ. Πάγκαλου.
Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, προχθές, στη διακαναλική του συνέντευξη, είπε πως άκουσε τον Γ. Παπανδρέου να ασχολείται με τις διαγραφές και να λέει ότι δεν θα κάνει άδικες διαγραφές. «Θα κάνει νόμιμες διαγραφές, και ποιος θα κρίνει ποιες είναι νόμιμες;», αναρωτήθηκε, υποστηρίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έκλεισε το θέμα. Επίσης, τον κάλεσε να αποδοκιμάσει τον αγροτοσυνδικαλιστή Τζανέτο Καραμίχα, που είχε δηλώσει ότι μερικές φορές μια διάσπαση είναι λυτρωτική.
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" 20/10/2007
ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ"
==============================================================
Δυστυχώς όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε την κρίσιμη ημερομηνία για το ΠΑΣΟΚ,τόσο διαφαίνονται τα σχέδια του ΓΑΠ και των όψιμων φίλων του.
Η προσπάθεια τους να συρρυκνώσουν το ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται απτόητη.Δικαίωμα τους να θέλουν ένα μικρό,φοβικό,περιχαρακωμένο Κίνημα.Δικαίωμα μας να τους αρνηθούμε μιά δεύτερη ευκαιρία για να αποτελειώσουν το έργο τους.
Σύντροφοι,στις 11/11 κρίνονται πολλά περισότερα από την αρχηγία.
Κρίνεται η συνέχεια και η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε στα 33 χρόνια ύπαρξης του.Θέλουμε ένα μεγάλο,περήφανο,αξιοπρεπές,νικηφόρο ΠΑΣΟΚ ή ένα παραμάγαζο του ΓΑΠ και της γνωστής παρέας των βαρόνων;
Οι μέρες είναι κρίσιμες.Εξωθεσμικά κέντρα προσπαθούν μέσω του ΓΑΠ να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια.Να διαλύσουν και να συντρίψουν το γνήσια λαϊκό κίνημα μας.Τα σχέδια τους είναι γνωστά από το παρελθόν.Αλλά τους προειδοποιούμε ότι "έχουν γνώσι οι φύλακες".Οι...Αμερικανιές τους δεν θα περάσουν ούτε και τώρα.

1 σχόλιο:

spyrosmicha είπε...

ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΑ ΝΕΑ 22/10/2007
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ ΓΑΠακια.
Ποιον προτιμάτε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
Τον Γιώργο Παπανδρέου. 3389
39,43%
Τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 3581
41,67%
Τον Κώστα Σκανδαλίδη. 744
8,66%
Κανέναν από τους τρεις. 775
9,02%
Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. 105
1,22%
Σύνολο: 8594

22 Οκτώβριος 2007 4:26 μμ