ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Ο πεινασμένος...καρβέλια ονειρεύεται


Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ (του αριστερού ψάλτη της δεξιάς),όπως αποκάλεσε ο ΓΑΠ το κόμμα της,παρενέβη στην εσωκομματική διαμάχη του ΠΑΣΟΚ και ωμά παραδέχθηκε ότι θέλει την διάσπαση του.
Αντιγράφω από το ΕΘΝΟΣ
«Θα ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς αν γινόταν μια διαπάλη στο ΠΑΣΟΚ κι αυτή εκφραζόταν με σαφή διάσπαση και προέκυπτε ένα αριστερό σχήμα. Αυτό θα ήταν πάρα πολύ καλό...», είπε η κ. Παπαρήγα, για να προσθέσει ότι θα έβλεπε θετικά μέχρι και το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Σύμφωνα πάντως με την κ. Παπαρήγα, «λύση θα προέλθει εάν τα λαϊκά στρώματα που ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ ή, αν θέλετε, και τα δύο ΠΑΣΟΚ, αν προκύψουν».
Ολο το άρθρο εδώ
Δυστυχώς η πολιτική του ΓΑΠ έδωσε δικαίωμα ακόμα και στην Παπαρήγα να ονειρεύεται διασπάσεις και "αριστερά σχήματα"σταλινικών απόψεων.
Ο άνθρωπος αυτός επιμένει με τις αλλοπρόσαλες και επικίνδυνες απόψεις του να απειλεί την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και την ίδια την ύπαρξη του ως κόμμα εξουσίας.
Παίζει με επιτυχία τον ρόλο που του αναθέσανε,που δεν είναι άλλος από την διάλυση του ΠΑΣΟΚ που ξέραμε και την μεταμόρφωση του σε ένα παρακμιακό κόμμα.
Σύντροφοι μην επιτρέψετε την συρρύκνωση και την παρακμή να επικρατήσουν.
Ολοι στις 11/11,δυνατά,συντονισμένα,ενωτικά,ψηφίζουμε την μόνη εναλλακτική λύση που έχουμε,αν θέλουμε να δούμε και πάλι ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό,μεγάλο,σοσιαλιστικό,αγαπητό στους φίλους και φόβητρο στους εχθρούς.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: