ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

ΓΑΠ (JESUS) ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ



Ως άλλος Ιησούς εμφανίστηκε ο ΓΑΠ χθές το βράδι στό ALTER.Οπως είπε,το 2004 δεν πήρε δαχτυλίδι,αλλά σήκωσε τον σταυρό του μαρτυρίου.
Δεν ξέρω γιατί,αλλά αυτή η βαρυσήμαντη δήλωση,μου θύμισε Πολύδωρα.
Κι αυτός ο φουκαράς αγγαρεία έκανε,ποινή εξέτιε,σταυρό σήκωνε.

Πέρα από την πλάκα όμως υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία δεν ετέθησαν από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

1)Αφού βλέπει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ως "σταυρό μαρτυρίου",γιατί παλεύει με νύχια και δόντια να κρατηθεί σ'αυτήν?
2)Δήλωσε ότι δεν του εδόθη το χρίσμα,αλλά έθεσε υποψηφιότητα.Κατ'αρχάς τι υποψηφιότητα ήταν αυτή όταν ο Σημίτης του παρέδωσε αιφνιδιαστικά την αρχηγία?

"
Ο
Γιώργος Παπανδρέου πήρε το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση που είχε ανήμερα των Φώτων, στις 6/1, με τον Κώστα Σημίτη, στην πρωθυπουργική κατοικία της οδού Αναγνωστοπούλου. Οι διαδικασίες κινήθηκαν ταχύτατα με έντονο το στοιχείο του αιφνιδιασμού («επικοινωνιακή καταιγίδα» το ονόμασε η αντιπολίτευση)." Από in.gr

Γιατί αυτός είχε το δικαίωμα να θέσει "υποψηφιότητα" το 2004,ενώ σήμερα αρνείται το ίδιο δικαίωμα στον Βενιζέλο?

3)Ο ΓΑΠ δήλωσε ότι δέχθηκε να σηκώσει τον σταυρό,γιατί η Ελλάδα είχε σοβαρά προβλήματα ν'αντιμετωπίσει όπως το Κυπριακό,η υφαλοκρηπίδα,οι Ολυμπιακοί αγώνες κι άλλα πολλά που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να λύσει.
Ειδικά το Κυπριακό είναι η ειδικότητα του.Τόσο που δεν τολμάει πλέον να περάσει ούτε από τα διεθνή ύδατα της Κύπρου.Βλέπετε οι Κύπριοι έχουν μια κακή συνήθεια.ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

4)Εδικαιούτο λέει να ζητήσει από τον Σημίτη να γίνει και πρωθυπουργός εκτός από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ,αλλά δεν το έκανε ένεκα της μεγαλοψυχίας του.
Κρίμα,κρίμα και πάλι κρίμα.Η πρωθυπουργία του ΓΑΠ για το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2004,είμαστε σίγουροι ότι θα ήταν μιά ανεπανάληπτη εμπειρία για την χώρα.
Θα προχωρούσε σε ριζικές αλλαγές και θα άφηνε την σφραγίδα του στην Ελληνική πολιτική ιστορία.Ολοι οι Ελληνες θα θυμόντουσαν μετά από χρόνια το Δίμηνο του ΓΑΠ.
5)Αν λέει ο ΓΑΠ γινόταν ψηφοφορία στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ όπως ζήτησε και το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνα αρνητικό θα παραιτούνταν.Τι σημαίνει κύριε Παπανδρέου ομόφωνα αρνητικό?Αν δηλαδή παίρνατε μία (1) θετική ψήφο θα εξακολουθούσατε χωρίς να συμβαίνει τίποτα να ασκείτε τα καθήκοντα σας?Στην δε ερώτηση του Χατζηνικολάου,αν αυτό θα σήμαινε και απόσυρση από την εκλογή αρχηγού,απάντησε ότι αυτό είναι άλλο πράγμα.
Δηλαδή θα έπαυε να είναι αρχηγός της Κ.Ο. αλλά θα εξακολουθούσε να είναι υποψήφιος αρχηγός.
ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ?
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Σημείωση:Το σκίτσο είναι του Πάνου Μαραγκού,δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και το δανειστήκαμε από τό site της εφημερίδας www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: