ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Συγκέντρωση στον Πειραιά για τον Βενιζέλο



Σε συγκέντρωση στον Πειραιά για την στήριξη της υποψηφιότητας Βενιζέλου,μίλησαν απόψε οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Φλωρίδης.
Μπροστά σ' ένα πολυπληθές ακροατήριο οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,επιχειρηματολόγησαν υπέρ της ανάγκης αλλαγής ηγεσίας.
Ο Γιώργος Φλωρίδης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε τον κεντροαριστερό χαρακτήρα του,ρέποντας προς το νεοφιλελευθερισμό τα τελευταία χρόνια και στήριξε την άποψη του,στην συμμετοχή Μάνου-Ανδριανόπουλου,την στάση για το άρθρο 16,τις ασαφείς θέσεις για θέματα υγείας,παιδείας,ασφαλιστικό,εργασιακά δικαιώματα.
Ακολούθως πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Με πάθος,σαφήνεια και με την γνωστή σε όλους ρητορική δεινότητα,ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της Β' Αθήνας,έθεσε τα προβληματα που ταλάνισαν τα τελευταία χρόνια την δημοκρατική παράταξη.
Θα σταθώ σε μιά του αποστροφή, που ομολογώ με εντυπωσίασε.
Δικαιολογώντας την στήριξη του στον Βενιζέλο από την πρώτη στιγμή,είπε πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι σαν τα καυσόξυλα.Μπορεί να καούν,αλλά τουλάχιστον θα έχουν προσφέρει αυτό που τους αναλογεί στην αναθέρμανση του ΠΑΣΟΚ και του κόσμου του.
Μιά γενναία στάση από ένα γενναίο και ελπιδοφόρο στέλεχος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re pedia afou teliose to pragma
den blepete oti oloi pane me ton giorgo? akoma kai stelexoi tou benizelou fygane kai pane giorgo (antoniou bretos klp) kai osoi pernoun thesh pane giorgo
as pareththei o benizelos na pame enomenoi me dynato arxhgo ton giorgo na mhn faei kai thn hta o benizelos.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που πάνε με γιωργάκη είναι ο μηχανισμός. Όχι ο κόσμος. Περιμένετε και θα δείτε!

Ανώνυμος είπε...

Φλωρίδης τα τρελλά ποσά στις ομαδούλες τότε που ήταν υφ. αθλητισμού. Τρελά λεφτά και με την σέσουλα

Ανώνυμος είπε...

Στηριζω Γ.Παπανδρεου

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οσοι πανε με το ΓΑΠ ειναι όλοι οι κερακλοκενταυροι που φοβουνται μην τυχον και χασουν τις θέσεις τους.Αλλά άλλος προαναγγέλει διαγραφές όχι ο Βενιζέλος.Ο Βαγγέλης είναι η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ για να ορθοπωδήσει απο κει και περα για οτι και αν γινει στις 12/11 και μετα θα ειστε υπαιτιοι εσείς.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ GPO ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΞΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3% ΠΙΣΩ.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.