ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Η αχαριστία του ΓΑΠ


Ο κορυφαίος πολιτικός ηγέτης και οραματιστής, που κυριάρχησε επί 35 χρόνια στη νεώτερη πολιτική ιστορία της χώρας, δεν βρίσκεται σήμερα ανάμεσά μας. Υπάρχει όμως στην ψυχή μας στη σκέψη μας , στην καρδιά μας και αυτή η παρουσία του θα μας συνοδεύει πάντα. Φλογερός και ακάματος αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια. Συμμέτοχος και εκφραστής του μεγάλου αντιδικτατορικού απελευθερωτικού Κινήματος. Εθνικός και λαϊκός ηγέτης με παγκόσμια ακτινοβολία και αναγνώριση. Επιστήμονας με διεθνές κύρος. Ανυποχώρητος πατριώτης και μάχιμος ειρηνιστής, με το κυρίαρχο σύνθημά του "η Ελλάδα στους Ελληνες". Εδωσε νόημα και αξία στις αρχές του σοσιαλισμού και με τη μεγάλη Αλλαγή του 1981 άνοιξε διάπλατους τους ορίζοντες για να γίνουν πράξη τα συνθήματα της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Κοινωνικής Απελευθέρωσης. Κατοχύρωσε την αυτόνομη φωνή της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή και αναβάθμισε τη θέση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση. Ιδρυσε το ΠΑΣΟΚ και το ανέδειξε ως λαογέννητο, ελπιδοφόρο και νικηφόρο Κίνημα.Ενωσε για πρώτη φορά, μετά από πολλές δεκαετίες, τη δημοκρατική παράταξη, και την ανέδειξε σε ένα ρωμαλέο πλειοψηφικό κοινωνικό κίνημα που κυριαρχεί στην πολιτική ζωή της χώρας. Εδωσε την εθνική αυτοπεποίθηση στη χώρα , στον λαό , στον Ελληνα πολίτη, που επί δεκαετίες βίωνε την πολιτική της εξάρτησης. Γι΄αυτό και ο απλός πολίτης, ο λαός και ιδιαίτερα οι νέες γενιές τον αγάπησαν όσο κανένα άλλο ηγέτη.Η τεράστια εθνική, κοινωνική και πολιτική του συνεισφορά στην Ελλάδα και τον Λαό θα μείνει για πάντα καταγραμμένη στη νεώτερη ιστορία της χώρας.Αυτή ακριβώς η προσφορά αποτελεί για μας, για το ΠΑΣΟΚ, διαρκή δέσμευση και ιστορική παρακαταθήκη. Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ , η διατήρηση της ιδεολογικής του φυσιογνωμίας, οι μεγάλες στρατηγικές που χάραξε και προώθησε ο Α. Παπανδρέου αποτελούν για όλους μας τους ακατάλυτους δεσμούς και τις ιστορικές προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε το έργο του και να φανούμε αντάξιοι της δικής του προσφοράς στην πατρίδα.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα βρίσκεται πάντοτε κοντά μας, οδηγός και συμπαραστάτης μας.

Από www.pasok.gr/oldwebsite/gr/index.html

Παρατήρηση:Αυτό είναι το παλιό site του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Σημίτη.Στο σημερινό site του ΠΑΣΟΚ δεν θα βρείτε κουβέντα για τον ιδρυτή του κινήματος.

Αυτό είναι το ευχαριστώ του ΓΑΠ στον ίδιο του τον πατέρα?



Δεν υπάρχουν σχόλια: