ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2007

Η Φιλοθέη στηρίζει κι αυτή...ΓΑΠ

Με "τακτικισμούς" θα νικήσει τη ΝΔ.......ο Ε. Βενιζέλος, δηλώνει κυβερνητικός επικοινωνιολόγος για να τον προβοκάρει!
..
Οσο πλησιάζει η 11η Νοεμβρίου, δεν κρύβεται η προτίμηση της κυβερνητικής πλευράς στον Γ. Παπανδρέου.Το έδειξε και ο επικοινωνιολόγος Αντώνης Λιβάνιος που έκανε δηλώσεις για να ερμηνεύσει το γιατί ενώ στα γκάλοπ οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν για πρόεδρο τον Γ. Παπανδρέου πιστεύουν ταυτόχρονα ότι ο Ε. Βενιζέλος είναι αυτός που κερδίζει τη ΝΔ.Η εξήγηση που έδωσε, απαξιωτικά για τον Ε. Βενιζέλο, ήταν ότι έχει περάσει η εντύπωση στη βάση του ΠΑΣΟΚ ότι μια τέτοια εκλογική νίκη επί της ΝΔ θα είναι αποτέλεσμα "τακτικισμών" από πλευράς του Ε. Βενιζέλου αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Αν και όχι ευρύτερα γνωστός, ο Αντ. Λιβάνιος ανήκει στους "γαλάζιους" επικοινωνιολόγους που η εταιρεία του συνεργάζεται με το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση γενικότερα. Γι' αυτό έχει σημασία αυτό που είπε και αυτό που υπαινισσόταν...

Aπό την ιστοσελίδα www.press-gr.blogspot.com


=================================================================

Σιγά,σιγά οι πραγματικοί υποστηρικτές του ΓΑΠ εμφανίζονται.


Ο Κύριος Λιβάνιος,ένας πολυπράγμων άνθρωπος,αν και περισότερο γνωστός λόγω της συζύγου του Εμμης,στηρίζει τον ΓΑΠ με τις δηλώσεις του.


Ας μάθουμε λίγα πράγματα για τον εν λόγω Κύριο.

Είναι ιδρυτής του "HELLENIC LEADERSHIP INSTITUTE".


Μία ακόμη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που έχει χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών του ΓΑΠ.


Εδώ η ιστοσελίδα της. http://www.hli.gr/


Εδώ η αποστολή της οργάνωσης http://www.hli.gr/main/mission.htm

Εχει διατελέσει αντιπρόεδρος του ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής",είναι σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού.διευθύνων σύμβουλος της ALPHA METRICS AE.και CEO της AMERICAN RESEARCH.
Είναι αμερικανοσπουδαγμένος,ένθερμος θιασώτης κι αυτός των ΜΚΟ και της Ελληνοτουρκικής φιλίας.Αν τα παιδιά του LSE και της Φιλοθέης στηρίζουν τον "αριστερό" ΓΑΠ,καταλαβαίνετε πολύ καλά τι συμβαίνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια: