ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ








Εκτός από την μορφή του Κινήματος ο ΓΑΠ προσπαθεί λυσσαλέα εδώ και χρόνια να αλλάξει και τό σύμβολο μας,τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι στιγμής δεν το έχει πετύχει.
Μην του δώσετε την ευκαιρία να το κάνει πράξη.
Το σύμβολο μας,είναι η ψυχή μας,η περηφάνια μας,οι αναμνήσεις μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΓΚΑΛΟ

Σύντροφε Πάγκαλε,

Σας στελνω τουτο το e-mail και πραγματικά θα ήθελα μια απάντηση όταν αυτή θα είναι εφικτή, όταν θα βρείτε το χρόνο για να απαντήσετε.

Σύντροφε Πάγκαλε σας εκτιμώ και σας σέβομαι αφάνταστα και σαν πολιτικό και σαν άνθρωπο, παρόλο που κατά καιρούς με ορισμένες αλλοπρόσαλλες δηλώσεις σας μου δημιουργείτε ορισμένα ερωτηματικά. Ενδεχομένως, ο εκρηκτικός χαρακτήρας σας (που είναι και πλεονέκτημα και μειονέκτημα) σας οδηγεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Σας απευθύνω λοιπόν ορισμένες ερωτήσεις και περιμένω τις ανάλογες απαντήσεις.

--Με ποιά πολιτικά μέτρα και σταθμά,με ποιά λογική στηρίζετε σήμερα την υποψηφιότητα του Γεωργίου Παπανδρέου όταν εσείς ο ίδιος πρίν απο μερικά χρόνια αναφερόσασταν απαξιωτικά για αυτόν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο εξωτερικών?ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!.Αλλα σήμερα πως αλλάζεται τοποθέτηση, τι σας οδηγεί εκεί?

--Με ποιό σκεπτικό, με ποιό δικαίωμα χαρακτηρίζεται τον ευάγγελο Βενιζέλο σαν Ντούτσε ή Φύρερ?Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός τούτο, διότι πραγματικά η τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο του κύρους σας, σε έναν άνθρωπο με τη διαδρομή τη δική σας.

--Σύντροφε Πάγκαλε, εσείς που προλογίσατε το βιβλίο του Ροζανβαλλόν πρίν απο μερικές δεκαετίες "αυτοδιαχείρηση, το μέλλον του σοσιαλισμού" πως σήμερα μπορείτε και τοποθετήστε με τόσο "δεξιές" και νεοφιλελεύθερες θέσεις σχετικά με ορισμένα ζητήματα πχ ιδιωτικά πανεπιστήμια?

--Σύντροφε Πάγκαλε,εσύ που κάποτε (και πολύ σωστά)έκανες τη δήλωση "ας προσέξουν ορισμένοι στο πασόκ διότι εγώ δεν προέρχομαι από την Ενωση Κέντρου αλλά από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά" πως μπορείς σήμερα να ανέχεσαι κάποια νεοφιλελεύθερα εκτρώματα-απόψεις του Γ.Α.Π?

--Σύντροφε Πάγκαλε στη τελευταία σας συνέντευξη διαστρεβλώνεται τη πραγματικότητα όταν αναφέρεστε στον ιδρυτή του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως εκείνος έφτιαξε ενα σοσιαλοδημοκρατικό κόμμα όταν γνωρίζουμε πως το ΠΑΣΟΚ την εποχή εκείνη ήταν "η αριστερά της αριστεράς" και πως ο ίδιος ο ιδρυτής του μιλούσε και έγραφε απαξιωτικά για τη σοσιαλοδημοκρατία και πως ήθελε το πασόκ΄κόμμα μαρξιστικό μη λεννιστικού τύπου.Απειρα τα πολιτικά ντοκουμέντα της εποχής εκείνης που αποδικνείουν την αλήθεια αυτή.

--Σύντροφε Πάγκαλε, ο κόσμος του κινήματος, αυτός που έδωσε τη μάχη στους δρόμους και τα πεζοδρόμια με τους τραμπούκους της δεξιάς, στις δύσκολες δεκαετίες του 70 του 80 και του 90 παρακολουθεί με προβληματισμό και απογοήτευση τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ.Ευθύνη για αυτό έχεις και εσύ στο βαθμό που σου αναλογεί ως κορυφαίο στέλεχος, διότι άφησες και εσύ με όσα έκανες αλλά και όσα δεν έκανες τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ.

--Σύντροφε Πάγκαλε δε γνωρίζεις οτι τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών ήταν τα χειρότερα για το ΠΑΣΟΚ? Πως μπορείς και στηρίζεις τον Γεώργιο Παπανδρέου και όλες εκείνες τις λαθεμένες πολιτικά στρατηγικές επιλογές του? Επιπλέον πώς μπορείς ΕΣΥ, το μαύρο πρόβατο του Αμερικάνικου και Γερμανικού Ιμπεριαλισμού να στηρίζεις τον εκλεκτό του Διεθνούς κατεστημένου ελαφρά τη καρδία?Πως μπορείς να στηρίζεις τις παλινωδίες από την αριστερά στη δεξιά (θυμίσου Μάνο- Ανδριανόπουλο,Δαμανάκη-Ανδρουλάκη) που μόνο τον γέλωτα αν όχι τον οίκτο μπορόυν να προκαλούν για τους εμπνεστές τους?

--Σύντροφε Πάγκαλε πως μπορείς και στηρίζεις τον ΓΑΠ ταυτιζόμενος έτσι με τη δεξιά που αποδεδειγμένα θέλει τον Γιώργο για πρόεδρο διότι έτσι πιστεύει ότι θα παραμείνει περισσότερο στην εξουσία?

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΓΚΑΛΕ:

Στις εσωκομματικές εκλογές της 11ης Νοεμβρίου θα ψηφίσω Βαγγέλη Βενιζέλο διότι πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ yes sair και τον εκλεκτό του διεθνούς κατεστημένου.

Εγώ ο απλός άνθρωπος, εγώ που παρόλο την προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε για τη καλοσύνη ,το αγαθό του χαρακτήρος, τη δήθεν εμπιστοσύνη που εμπνέει ο Γ.Α.Π θεωρώ ότι είναι ένας αρριβίστας και οπορτουνιστής που γατζωμένος από τη καρέκλα δε λέει να φύγει για να ανασάνει το κίνημα.

Σύντροφε Πάγκαλε, το βράδυ των εκλογών, εγώ το απλό μέλος του κινήματος, είδα, βίωσα, ένιωσα την ελπίδα και πάλι, ακούγοντας τη δήλωση του Βαγγέλη του Βενιζέλου. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ πέρα και έξω από τις όποιες προσωπικές φιλλοδοξίες του, που ενδεχομένως έρχονται σε σύγκρουση με τις δικές σου ή αλλών κορυφαίων στελεχών του κινήματος. (που είναι θεμιτές για εμένα και δε τις κατηγορώ).


Σύντροφε Πάγκαλε μιλήσα για τις δεκαετίες του 70 του 80 και του 90 αλλά θέλω σα σου πω οτι είμαι μονάχα 25 ετων και μονάχα απο διηγήσεις των παλαιότερων έχω αυτή την εικόνα. Είμαι απόφοιτος ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ του τμήματος Πολιτικών Επιστημών αλλά η δουλειά μου είναι πωλητής σε κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΓΚΑΛΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΔΙΑΙΤΟΣ.


για οτι θα συμβει στο πασοκ απο εδώ και εμπρός θα θεωρήσω υπέυθυνους όλους σας και θα αποχωρήσω από το ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.