ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Ο ΓΑΠ..ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ


8 σχόλια:

spyrosmicha είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ:
Στο δείκτη «προτίμησης», παραδείγματος χάριν, ο κ. Παπανδρέου εμφανίζει μεγαλύτερα ποσοστά στις γυναίκες (42,1%) και στις ηλικίες 55-64 και άνω των 65, ενώ ο κ. Βενιζέλος βρίσκει προσφορότερο έδαφος στους νέους (18-34).

Επίσης, ο πρώτος προηγείται με μεγάλη διαφορά στους απόφοιτους Δημοτικού (49,4% έναντι 26,5%), ισοψηφούν σε όσους είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ και ο κ. Βενιζέλος υπερτερεί κατά τρεις μονάδες μεταξύ των αποφοίτων Γυμνασίου- Λυκείου.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΓΑΠατζηδες.

Ανώνυμος είπε...

Χτες το βράδυ η Πάτρα, η σφηκοφωλιά του ΓΑΠ έστειλε ηχηρότατο μήνυμα. Καταπληκτική υποδοχή και συγκέντρωση στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Όλοι ζητούσαν το αυτονόητο. Ο λαός να πάρει την ψηφοφορία στα χέρια του κόντρα στα λαμόγια του κομματικού μηχανισμού.

Ανώνυμος είπε...

Αν ρωτούσαν τους Αθλητικούς συντάκτες, θα μάθαιναν , γιατί χάσαν από τον Γιωργάκη φίλε.

Η ομάδα δεν είναι ο παικταράς, αλλά οι οπαδοί.

Ο παικταράς πρέπει να παίζει ότι παίζουν και οι οπαδοί.

Μπάλα παίζουν οι οπαδοί, μπάλα πρέπει να παίξει και ο παικταράς. Αν αυτός θέλει να παίξει μπάσκετ, θα μείνει μόνος του.

Η μπάλα δεν παίζεται μόνο στο Καραισκάκη και στην Αλεξάνδρας, αλλά επαναλαμβάνεται συνεχώς κάθε μέρα σε δημοτικά σχολεία, σε αλλάνες, σε χωριά.

Κάθε μέρα κερδίζουν ή χάνουν οι αιώνιοι.

Αυτό δεν κατάλαβε ο Βαγγέλης.

Στην ομάδα υπάρχει ισχυρό ένστικτο αυτοσυντήρησης και ειλικρίνειας.

Στην ομάδα δεν χάνουν ποτέ από την απόδοση του παικταρά, αλλά από το αν είναι ομάδα.

Οι ομάδες και θα χάνουν και θα κερδίζουν, αλλά οι οπαδοί θα έχουν τεστάρει μόνοι τους από το αν κερδίζουν ή χάνουν οι ίδιοι.

Οι ΠΑΣΟΚΟΙ ξέραν ότι χάναν κάθε μέρα στα καφενεία οι ίδιοι και ξέραν ότι ο Γιωργάκης έκανε ότι μπορούσε μόνος του, αλλά κάποιοι άλλοι διαλύαν το ομαδικό πνεύμα.

Κατάλαβες Βαγγέλη γιατί έχασες.

Η ομάδα ήξερε ότι έχανε, επειδή έπαψε να είναι ομάδα και σύ τους έλεγες πόσο καλός είσαι στο Μπάμπιγκτον.

Ανώνυμος είπε...

-Στρατή, τι βλέπεις μέσα στα μάτια μου;
-Το ειδωλό μου, Βαγγέλη...
-Ε, λοιπόν αυτό θέλω κι εγώ, να βλέπουν(τον εαυτό τους), όλοι οι έλληνες, μέσα στα μάτια μου.
Ο ερωτικός αυτός διάλογος ανάμεσα στον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Στρατή Λιαρέλη, που έλαβε χώρα στην εκπομπή του Παπαδάκη, αποκαλύπτει τη κοπιαστική προσπάθεια που καταβάλλει ο Βαγγέλης, να γίνει γλυκός και ζουζουνάκι, σαν τη συγχωρεμένη την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τα μέλια έτρεχαν απο το στόμα του Βαγγέλη, οταν ο Λιαρέλης τον ρώτησε για το μάτι του που γυαλίζει. Το είναι του, βουτηγμένο στο πηγάδι με τη τρυφερότητα, θύμιζε περισσότερο εύθραυστη χορεύτρια της Λίμνης των Κύκνων, κι οχι εκείνη την πολεμική μηχανή, που αντικρύσαμε μετά τον ιστορικό φραπέ του Δημήτρη Ρέλλου. Γύρευε πόσες πρόβες μπροστά στον καθρέφτη έκανε ο μπαγάσας, για να τα καταφέρει να εμφανισθεί έστω και για λίγο, παραδομένος και πράος σαν ζελές. Για να δούμε πόσους θα ξεγελάσει ο λύκος, που ντύθηκε Κοκκινοσκουφίτσα...

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Γιώργος έβαλε την Φώφη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παυλόπουλο της ΝΔ και χαχάνιζε μαζί του στο τηλέφωνο για το προφανές λάθος στην επιλογή της.Το επιβεβαιώνουν οι συγκαθήμενοι με τους οποίους ήταν ο Παυλόπουλος σε γεύμα.

Χτύπησε το τηλέφωνο και ο Παυλόπουλος απάντησε,σηκώθηκε και πήγε παράμερα.Μιλώντας άρχισε να χαχανίζει σε προφανή συμφωνία με τον συνομιλητή του.Όταν τελείωσε το τηλεφώνημα, επέστρεψε στην θέση του στο τραπέζι και αναφώνησε στους περίεργους που περίμεναν να τους πει ποιός ήταν και γιατί γέλαγε τόσο έντονα.Η απάντησή του ήταν "ο σύντροφος βαγγέλης".Προφανές θέμα συζήτησης και χαχανητού:η επιλογή της Φώφης για το ψηφοδέλτιο επικρατείας!


Από το παρόν της Κυριακής-παραπολιτικά.Δεν αναφέρει ποιός υπουργός της ΝΔ ήταν, στον οποίο τηλεφώνησε ο βενιζέλος, αλλά από τα συμφραζόμενα καθίσταται φανερό ότι είναι ο Παυλόπουλος (φίλος του βενιζέλου αναφέρει και Υπερυπουργός). Το πιθανό σενάριο της υπονόμευσης και της συνωμοσίας γίνεται ακόμη πιο στέρεο.

Αυτά για αυτούς που νομίζουν ακόμη ότι οι προθέσεις του βενιζέλου είναι αγνές δήθεν και ότι την εξουσία την ζητάει ο κόσμος και όχι ο ίδιος και η δεξιά συμμορία του (σε απόλυτη στοίχηση βέβαια με τους Μπόμπολες, τους Πρετεντέρηδες κλπ)

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΘΕΣΗ Κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
( Σχολιο Ελευθρτοτυπίας 15/10/2007)
Στην υπόθεση της Φώφης Γεννηματά, με τα καινούρια στοιχεία, φαίνεται ποιος την έστησε σε ποιον.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι συνταγματολόγος, ρώτησε λοιπόν τον Παπαδημητριου, είμαι σύμφωνος με το σύνταγμα και αυτός του ειπε:ναι. Έτσι προχώρησε.

Ο Παπαδημητριου πηγε στο στρατόπεδο Βενιζέλου. Όλοι τότε λέγανε πως έγινε αυτό το λάθος. Να πως έγινε. Εσκεμμένα. Γιατί μη μου πείτε ότι ο Βενιζέλος δεν ήξερε για την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη Φώφη Γεννηματά; Το ήξερε, αλλά εκανε την πάπια και συμβούλεψε και τον Παπαδημητριου να κανει την πάπια.

Καταλάβατε πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι;

Τον Γιώργο Παπανδρέου τον περίμεναν στα δυο στενά. Σιμιτις παύλα Βενιζέλος, Μπόμπολας, Λαμπράκης και δε ξέρω και ποιοι άλλοι. Καταλάβατε; Γι'αυτό κινήθηκαν γρήγορα στην αρχή. Εδώ και τώρα. Για να του αρπάξουν το κόμμα χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα.

Έτσι την είχαν σκεφτεί τη φτιάξη. Αλλά δε τους βγήκε, γιατί υπάρχει και Θεος.

Πολλά θα δείτε ακόμα.

Ο Βενιζέλος δε πείθει, ότι δούλεψε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Δελφίνοι και ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ

Οι ναύτες της ΓΑΛΕΡΑΣ, άξιοι ναυτικοί, ανακάλυψαν τη σχέση του Δελφίνου με την ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ.


Με ποιους έχει ΚΟΙΝΗ εταιρεία η ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ; Μα με τον κ. Λαμπράκη και τον κ. Μπόμπολα βεβαίως- βεβαίως. Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, είμαστε.

Ποια είναι η εταιρεία ΔΕΛΦΙΝΙ; Είναι «η μητέρα όλων των εταιρειών» στις οποίες διαχέεται η συμμετοχή της οικογένειας Μπακατσέλου και οι οποίες είναι μερικές δεκάδες, εντός και εκτός Ελλάδος.

Ποιος είναι εκλεκτό μέλος, γαμπρός, της οικογένειας Μπακατσέλου; Μα φυσικά ο «μελλοντικός ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης», " Ο Ρομπέν των Εκδοτών ", ο κ. Βενιζέλος.

Ασφαλώς ο κ. Βενιζέλος δεν είχε ιδέα για τις σχέσεις αυτές... Στη Φώτο βλέπετε την αντίδραση του παλικαριού μόλις τον ενημέρωσαν για το δημοσίευμα της ΓΑΛΕΡΑΣ.

Αναρωτιέστε ακόμα γιατί κάποια κανάλια και εφημερίδες σκίζονται και εκτίθενται για τον Ευάγγελο;
Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο…
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ ,ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ
Ο μόνος Δρόμος
''...Τώρα πια, ξέρω ότι ο μόνος δρόμος, είναι ο δρόμος της ρήξης και της κάθαρσης από τις αντιλήψεις αυτές. Η στροφή στις ρίζες μας και τις αξίες μας ανοίγει νέα προσέγγιση των σημερινών και αυριανών προβλημάτων για τη χώρα μας.

Πρέπει να ξαναβρούμε την ψυχή μας, να συνδεθούμε και πάλι με τον λαό και την κοινωνία, με τα κινήματα και τις κινήσεις πολιτών, να ξαναβρούμε τον ριζοσπαστισμό μας, να ξαναδώσουμε προοπτική και ελπίδα στους Έλληνες.''
Γιώργος Α. Παπανδρέου
Ε.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. 6/10/2007

Ο Ε. Βενιζέλος δεν είναι κανά ορφανό τής πολιτικής. Έχει πίσω του τη δική του –έστω και εξ αγχιστείας– πανίσχυρη οικόγενεια.

Γεννηµένος την πρωτοχρονιά του 1957, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο... µποναµά για την πολιτική ζωή τού τόπου και ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, του οποίου φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός, τόσο πολύ ώστε δεν διστάζει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «µελλοντικός ηγέτης». Και από το ύψος αυτό να προσφέρει ελεήµονα τη συγχώρεσή του προς το απολωλός πρόβατο που τον φραπέδιασε.
Ο «µελλοντικός ηγέτης» ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδροµία ως «σφοδρός πολέµιος τότε του ΠΑΣΟΚ», αρχικώς ως συνδικαλιζόµενος φοιτητής –ήταν ό ένας από τους δύο εκπροσώπους τής φοιτητικής παράταξης της ΕΚ-ΝΔ τού Γεωργίου Μαύρου στη διοίκηση της ΕΦΕΕ– και αργότερα, το 1976, ως ο «πληθωρικός νεολαίος» τής «Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας», κόµµατος που είχαν συστήσει οι Γ. Α. Μαγκάκης και Δ. Τσάτσος που είναι και ο µέντοράς του στο συνταγµατικό δίκαιο –και από τους πρώτους που έσπευσαν να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
Η σχέση του µε το ΠΑΣΟΚ προέκυψε µετά την παραποµπή τού Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, όταν ο Δ. Τσάτσος τον συνέστησε ως «κελεπούρι» στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Αντώνη Λιβάνη, για την οµάδα νοµικής υποστήριξης του Ανδρέα. Και είναι αλήθεια ότι µε τις γνώσεις και την ευγλωττία του κυριάρχησε σε αυτή την οµάδα και απέσπασε τον θαυµασµό, αλλά και την ευγνωµοσύνη τού ιδρυτή τού «Κινήµατος».

Είναι κλασική περίπτωση χαλκέντερου και εργασιοµανούς, µε υψηλό δείκτη ευφυΐας και εκπληκτικό αµάλγαµα µεθοδικότητας και παρορµητισµού. Ο εξ απαλών ονύχων υπέρµετρος αυτοθαυµασµός και οι φιλοδοξίες του, συχνά τον οδηγούν σε εκδήλωση προκλητικού ύφους. Οι δε επιδιώξεις του υπονοµεύονται από το ασυγκράτητο του χαρακτήρα του.
Ως επιστήµονας είναι πράγµατι αυτοδηµιούργητος. Έκτιζε µε πείσµα τη δική του σταδιοδροµία την ίδια περίοδο κατά την οποία ο πατέρας του –δικηγόρος τής Θεσσαλονίκης– τερµάτιζε άδοξα τη δική του, έχοντας διαγραφεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο για «ατιµωτικά αδικήµατα» οικονοµικής φύσεως. Πράγµα που δεν ξέχασε ποτέ του ο Ευάγγελος. Διό και, όπως αποκάλυψε παλιότερα στο «Ποντίκι» ο Κώστας Παπαϊωάννου, µια από τις πρώτες πράξεις τού κ. Βενιζέλου, όταν έγινε υπουργός Δικαιοσύνης, ήταν να φροντίσει για την αποκατάσταση του πατέρα του.
Τα γραφόµενα σε διάφορες ιστοσελίδες –που δηµοσιεύθηκαν και στην «Καθηµερινή»– ότι είχε άλλο, δυσώνυµο επώνυµο και ότι το άλλαξε, είτε ο πατέρας του είτε ο ίδιος, τα έχει κατηγορηµατικά διαψεύσει, επικαλούµενος τα µητρώα τής περιοχής Καρυστίας, από όπου κατάγεται και όπου το επώνυµο Βενιζέλος δεν είναι ασυνήθιστο.

Ενώ όµως σαν επιστήµονας χρωστά την προβολή του στην πραγµατικά εξαιρετική κατάρτισή του, ως πολιτικός δεν είναι τόσο αυτοδηµιούργητος όσο θέλει να εµφανίζεται. Μπορεί ο Γιώργιος Παπανδρέου να διεκδικεί να παραµείνει στην ηγεσία τού ΠΑΣΟΚ κληρονοµικώ δικαιώµατι, αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι κανένα πολιτικό... ορφανό. Έχει κι αυτός την κληρονοµιά του. Όχι εξ αίµατος, αλλά εξ αγχιστείας. Η σύζυγός του Βασιλική ή Λία είναι κόρη τού Απόστολου Μπακατσέλου, της γνωστής Οικογενείας που κυριαρχεί στην οικονοµική και πολιτική ζωή τής Θεσσαλονίκης και γενικότερα του βορρά και αδελφή τού προέδρου του Επιµελητηρίου Θεσσαλονίκης, Δηµήτρη Μπακατσέλου, που είναι το µεγάλο αφεντικό τής Μεταλλουργίας «Πυραµίς». (Έχουµε πείρα εµείς... και στα πολιτικά µαγειρέµατα).

Βέβαια, όλο το συµπεθεριό του ανήκει πολιτικά στη Νέα Δηµοκρατία –γι’ αυτό και θα βρείτε Μπακατσέλο επικεφαλής τής ΔΕΘ, του Μεγάρου Μουσικής κλπ. Αλλά δεν αφήνει αβοήθητο τον γαµπρό του, αφού δεν παύει να είναι ένα καλό και «βαρύ χαρτί», στο οποίο η οικογένεια, µε τις πολυσχιδείς δραστηριότητες, εξακολουθεί να επενδύει, παρά την κρίση στις σχέσεις τού Ευάγγελου µε την Λία.
Ανάµεσα στους σηµαντικότερους συγγενείς του είναι ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος, συνεταίρος µε τον ΔΟΛ (Λαµπράκης-Ψυχάρης) και τον «Πήγασο» (Μπόµπολας) στην «Εκδοτική Βορείου Ελλάδος» που εκδίδει την µόνη, πια, ισχυρή εφηµερίδα στη Θεσσαλονίκη, τον «Αγγελιοφόρο», το περιοδικό Close UP και έχει στην ιδιοκτησία της τον «Φίλιππο», το µεγαλύτερο τυπογραφείο των Βαλκανίων, στο Κιλκίς. Είναι ο ίδιος που είχε ιδρύσει και την τράπεζα «Εγνατία» και δεν κρύβει τις στενές του σχέσεις µε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η µητέρα όλων των εταιρειών
Το Διοικητικό Συµβούλιο της «Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος»:

Πρόεδρος
Χρήστος Λαµπράκης
Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Μπόµπολας
Διευθύνων Σύµβουλος
Αλέξανδρος Μπακατσέλος
Αν. Διευθύνων Σύµβουλος
Νικόλαος Μπακατσέλος
Μέλη
Δαµιανός Χατζηκόκκινος
Παναγιώτης Χρυσικάκης
Φώτιος Μπόµπολας
Αλέξιος Σκαναβής
Γεώργιος Μπακατσέλος
Μέτοχοι
Δηµοσιογραφικός Οργανισµός
Λαµπράκη Α.Ε.: 33,33%,
Πήγασος Εκδοτική
και Εκτυπωτική Α.Ε.: 33,33%
Δελφίνι ΑΕ: 33,33%

Ανώνυμος είπε...

Τα κυλιόμενα γκάλοπ δείχνουν οτ ΠΑΣΟΚ στο 32%. Ξυπνάτε ρεεεεεεε! Ξυπνάτε γιατί πέφτουμε με τον φουκαρά και δεν έχουμε και αλεξίπτωτο!