ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ






«δεν με ενδιαφέρει το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ των παραγόντων, δεν είναι κοντά μου και ευτυχώς, που δεν μας επιλέγει το ΠΑΣΟΚ με τα σύνδρομα του κυβερνητισμού και με τα πελατειακά δίκτυα». «Κοντά μου είναι το αυθεντικό ΠΑΣΟΚ, το νέο και ανανεωμένο, το ΠΑΣΟΚ του αύριο και όχι το ΠΑΣΟΚ του χθες», δήλωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος.



24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ GPO ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΞΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3% ΠΙΣΩ.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

De pistevo oti kanena noimon on toy planiti aytou tha psifize enan anthropo me onoma Papandreoy o opoios milaei oti o Venizelos einai kathestotikos.

Ase re Giorgaki pou eheis pagkalo lalioti vasoula tzoumaka mehri kai tsovola kai milas gia kathestotiko pasok. Ante pigene na horepseis kamia zempekia poy eisai kai kalos ekei.

nikkos είπε...

opoion ki an stirizeis gia proedro tou pasok ....


einai athlio kai anepitrepto

na exeis fora mostra afta ta video gia to giorgo papandreou...

ton igeti poy se pige prin apo ena mina se ekloges,,,, ton proedro... ton ipopsifio proedro kai poli pithanon kai gia ta epomena xronia proedro tou pasok...


krima krima krima...
pano apo ola eimaste enomenoi kai eimaste pasok sintrofe...
kai pali krima/...

nikkos είπε...

episis athlia ta 4 teleytaia post ...

ti mas les ti kanei o karamnlis.. ti kanei o mitsotakis ..ti kanei o meimarakis,,,'

ti pisteveis gia to tzoumaka ton pagkalo ton polizogopoulo...




TI THA KANEI O BAGGELIS VENIZELOS SAN PROEDROS TOU PASOK...DEN TO VLEPO,,,


SKEPSOU TIN EPOMENI MERA KAI ...

KAI AN DEN SE NOIAZEI SKEPSOU TA 3 EKATOMIRIA TOU KOSMOU POU THELEI STIS 12 ENA ENOMENO PASOK...

KALIMERA SINTROFE!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Νίκκο,

Η αθλιότητα ξεκίνησε από την μη παραίτηση που είναι αποτέλεσμα της μη ανάληψης ευθύνης από τον ΓΑΠ. Την ελάχιστη πράξη ανδρίας που θα έδειχνε κιόλας ότι δεν είναι γατζωμένος στην εξουσία. Τι είδαμε όμως? Ζητώ, είπε, ανανέωση της εμπιστοσύνης. Ημαρτον αλλά δεν είμαστε κρετίνοι.
Σε τελευταία δημοσκόπιση του ΕΘΝΟΥΣ είμαστε γύρω στο 35%. Πρέπει πιστεύετε να συνεχίσουμε την κατρακύλα? Να πάμε με τις δηλώσεις Πάγκαλου που μιλάει για μικρό και καθαρό ΠΑΣΟΚ?
Η νίκη Βενιζέλου είναι μονόδρομος. Για να μην χαθεί κάτι μεγάλο που οικοδομήθηκε με τόσο κόπο και αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, το ΠαΣοΚ του Γ.Παπανδρέου κατάλαβε γιατί έχασε τις εκλογές: φταίει το κυβερνητικό παρελθόν του και πρωτίστως οι κυβερνήσεις Σημίτη. Η παραπάνω διαπίστωση στηρίζεται στην εξής ατράνταχτη λογική επεξεργασία:

Τετρακόσιες χιλιάδες ψηφοφόροι που το 2004 είχαν ψηφίσει ΠαΣοΚ αποφάσισαν να το καταψηφίσουν το 2007 επειδή αιφνιδίως θυμήθηκαν ότι προ τεσσάρων ετών πρωθυπουργός στη χώρα ήταν ο Σημίτης.Οι ίδιοι αυτοί ψηφοφόροι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ψηφίσουν ΠαΣοΚ το 2004,όταν ο Σημίτης ήταν όντως πρωθυπουργός και το ΠαΣοΚ στην κυβέρνηση.

Αισθάνθηκαν,όμως,μια επείγουσα ανάγκη να καταψηφίσουν και το ΠαΣοΚ και τον Γ. Παπανδρέου στις επόμενες εκλογές, όταν δεν υπήρχε μεν Σημίτης αλλά θυμήθηκαν πόσο χάλια τα είχε πάει το ΠαΣοΚ και ο Σημίτης όταν ακόμη κυβερνούσαν τον τόπο.

Παράξενα πλάσματα οι ψηφοφόροι. Τους πήρε τέσσερα χρόνια να θυμηθούν ποιον έπρεπε να καταψηφίσουν. Διότι, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη της ηγεσίας του ΠαΣοΚ, οι άνθρωποι δεν ψηφίζουν αυτό που βλέπουν αλλά αυτό που θυμούνται.

Πού οδηγεί αυτή η θεωρία; Πολύ απλό. Ο Σημίτης δεν κέρδισε ποτέ τις εκλογές του 1996 και του 2000. Απλώς οι ψηφοφόροι ψήφισαν τότε ΠαΣοΚ επειδή θυμούνταν ότι πριν από τον Σημίτη ήταν αρχηγός ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ετσι και τώρα. Οι ψηφοφόροι δεν καταψηφίζουν τον Γ.Παπανδρέου. Καταψηφίζουν το ΠαΣοΚ επειδή θυμούνται ότι πριν από τον νεότερο Παπανδρέου αρχηγός ήταν ο Σημίτης. Αυτή είναι η βασική ευθύνη του Σημίτη σύμφωνα με τη λογική Παπανδρέου. Διότι υπάρχει και μια δεύτερη: δεν φτάνει που ο Σημίτης καταδικάζει το ΠαΣοΚ σε αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες,αλλά τώρα αποκαλύπτεται ότι επί μία ολόκληρη οκταετία είχε καταδικάσει τους αυθεντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού σοσιαλισμού στα κάτεργα του «κυβερνητισμού» και του «καθεστωτισμού».

Ποτέ άλλοτε τόσοι αριστεροί αντιεξουσιαστές δεν υποχρεώθηκαν σε τόσο αυστηρή τιμωρία. Με δάκρυα στα μάτια προσερχόταν ο Παπανδρέου να ορκιστεί στις κυβερνήσεις του Σημίτη από τις οποίες δεν έλειψε ούτε μία ημέρα. Με το περίστροφο στον κρόταφο κουβαλούσαν τον Πετσάλνικο στα υπουργικά συμβούλια. Με χειροπέδες και φρουρά κρατούσαν τον Ρέππα και τον Καστανίδη μη δραπετεύσουν από τα υπουργεία τους. Και ο Παπουτσής ακόμη θα στέναζε στα υπουργικά μπουντρούμια του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αν δεν τον είχε ελευθερώσει το «Σαμίνα». Ολους αυτούς τους αριστερούς ο Σημίτης τους είχε καταστήσει ομήρους του κυβερνητισμού. Και ευτυχώς, τώρα που έχασε τις εκλογές, μπορούν επιτέλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

nikkos είπε...

File anonime ... :P


an exeis tin entiposi oti o Gios tou idriti kai vouleytis epi 20+ xronia , o pagkalos kai oi alloi apofasisan na dialisoun i na siriknosoun to pasok...

kai i moni lisi einai vanizelos... signomi einai ASTEIO os epixeirima..

o pagkalos eipe ... to poli logiko pou eprepe na exei ginei epi simiti akoma...

EKLEPSES kirie? EKMETALEYTIKES pliroforisi kirie ?
Mesa //// kai an oxi mesa makria apo to pasok!!!!

an theoroume oti ama figoune oi lopodites tha siriknothei to PASOK exoume provlima file////



to thema einai an mas endiaferei to pasok .... na mas endiaferei evritera i kentroaristera...i apla na eimaste axiomatiki antipoliteysi kai en dinami kivernisi...


oi perisoteroi apo aytous pou tha pane na psifisoun,....
endiaferontai gia to pasok...



ys. signomi gia ta greeklish.. (anotera via)

spyrosmicha είπε...

ΡΕ ΝΙΚΚΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΙΚΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΗΤΤΕΣ.
Η ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Ο Ανδρέας δεν είναι μαζί μας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αλλά η ιστορία συνεχίζει να γράφει αμείλικτα!

theodore είπε...

@nikkos

Τα videos είναι μόνο και μόνο για χαλάρωμα.Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά.Αλλωστε εγώ σε αυτό το blog,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον ΓΑΠ,ή συκοφαντίες.Γνωρίζεις όμως τι έχει γράφτεί για τον Βενιζέλο στα Blogs των υποστηρικτών του ΓΑΠ.Αυτά είναι τα σημαντικά σύντροφε και όχι τα videos με τα σαρδάμ του ΓΑΠ.

theodore είπε...

@ nikkos

Δηλαδή σύντροφε δεν σε ενδιαφέρει τι λένε και τι κάνουν οι δεξιοί?
Δεν σε ενδιαφέρει η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων?
Δεν σε ενδιαφέρει ότι ο αρχηγός που στηρίζεις είναι ο ίδιος που στηρίζει και η ΝΔ?
Δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι οι δεξιοί προτιμούν τον..."αριστερό" ΓΑΠ,αντί του....δεξιού "Βενιζέλου"?

Δυστυχώς με κάτι τέτοια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε κι απ'ότι φαίνεται η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό.

Ανώνυμος είπε...

perastika se olous....



elpizo na eiste pasok

elpizo na minete sto pasok meta tis 11

elpizo na vrethoume se koinous agones apo tis 12 ...

os tote na xerete oti kanete zimia kai ston evaggelo venizelo kai ston giorgo papandreou kai stin elliniki kentroaristera

kai pali perastika apo tin sintomi eyxomai arosteia,..sas!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ spyrosmicha ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR.blogspot.com.
ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ!!
ρε αρχίδι φασίστα πιόνι των διαπλεκομένων spyrobihla πήγαινε στο forum του έθνους να γράψεις τις κατευθυνόμενες μαλακίες του πολιτικού zwan που υποστηρίζεις διανοητικά ανάπηρε λήσταρχε του χρηματιστηρίου σημιτικέ βενιζελόπουστα άντε και γαμήσου επιτέλους διαγράψου μόνος σου κλεφτοκοτά ηλίθιε γαμώ την δεξιά συντήρηση που έχεις μέσα στο κλούβιο σάπιο μυαλό σου κρετίνε μαριονέτα των καναλιών και του πόρκυ γαμιέσαι ζώον

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΘΕΣΗ Κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
( Σχολιο Ελευθρτοτυπίας 15/10/2007)
Στην υπόθεση της Φώφης Γεννηματά, με τα καινούρια στοιχεία, φαίνεται ποιος την έστησε σε ποιον.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι συνταγματολόγος, ρώτησε λοιπόν τον Παπαδημητριου, είμαι σύμφωνος με το σύνταγμα και αυτός του ειπε:ναι. Έτσι προχώρησε.

Ο Παπαδημητριου πηγε στο στρατόπεδο Βενιζέλου. Όλοι τότε λέγανε πως έγινε αυτό το λάθος. Να πως έγινε. Εσκεμμένα. Γιατί μη μου πείτε ότι ο Βενιζέλος δεν ήξερε για την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη Φώφη Γεννηματά; Το ήξερε, αλλά εκανε την πάπια και συμβούλεψε και τον Παπαδημητριου να κανει την πάπια.

Καταλάβατε πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι;

Τον Γιώργο Παπανδρέου τον περίμεναν στα δυο στενά. Σιμιτις παύλα Βενιζέλος, Μπόμπολας, Λαμπράκης και δε ξέρω και ποιοι άλλοι. Καταλάβατε; Γι'αυτό κινήθηκαν γρήγορα στην αρχή. Εδώ και τώρα. Για να του αρπάξουν το κόμμα χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα.

Έτσι την είχαν σκεφτεί τη φτιάξη. Αλλά δε τους βγήκε, γιατί υπάρχει και Θεος.

Πολλά θα δείτε ακόμα.

Ο Βενιζέλος δε πείθει, ότι δούλεψε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ

Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 βρήκε μια μηχανή κομματική ένα άρμα μπορει ξεθωριασμένο και χτυπημένο από την δικτατορία αλλά σιγουρα έτοιμο να υποδεχτει τον Ανδρεα ως Αρχηγο και να το οδηγησει ξανα άμεσα στην εξουσία.Εκείνος όμως αρνήθηκε πέταξε το άρμα της ενωσης κέντρου στην άκρη το προσπέρασε και έχτισε από την αρχή το δικό του .Δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ για να εκφράσει τις ανάγκες εκεινης της εποχής για να δώσει νέο όραμα αυτό της ΑΛΛΑΓΗΣ στον κουρασμένο από την δικτατορία και τις παλινωδίες αλλά και από τις αγεφύρωτες διαφορές που υπήρχαν στην τοτε δημοκρατική παράταξη και όπως εκείνη εκφράζονταν από την Ένωση Κέντρου.Σήμερα το ΠΑΣΟΚ ματαλλάχθηκε (το μετάλλαξε η εξουσία) σε ένα μόρφωμα πολιτικό που θυμίζει εκεινη την εποχή.Πολλά στελέχη εργαζονται για την ανακατάληψη της εξουσίας χωρίς όραμα και χωρίς πολιτική που μας διαφοροποιεί από όλους τους άλλους .Είναι έτοιμοι να συμφωνησουν με όλους αρκει να γινουν αρεστοι.Δεν παραγουν ιδεολογια δεν παράγουν πολιτική, δεν ξεσηκώνουν το λαό γιατί απλά δεν μπορουν…..Μπορουν μονο να διαχειριζονται την εξουσία και να πλασάρονται σαν καλύτεροι από τους άλλους όχι διαφοετικοί αλλά απλά καλύτεροι.Σήμερα ο Παπανδρέου στη βουλή έθεσε τον δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων …Σήκωσε ψηλά την φωνή του λαού ακουσαμε από το στόμα του όλα εκεινα που μας ενοχλούσαν χρόνια τώρα μάθαμε επιτέλους πως τα ιδια που ενοχλούν εμάς ενοχλουν και εκείνον.Ναι δεν προλαβε δεν θέλησε δεν τόλμησε συμβιβάστηκε ίσως …Όμως έδειξε την διαφορά ξεσκέπασε όχι την συνομωσία υφαρπαγής του ΠΑΣΟΚ αλλά ξεσκέπασε με μια κίνηση εκεινους που τρεμουν την φωνή της αλήθειας εκείνους που χρονια τωρα οδηγούσαν το ΠΑΣΟΚ το ΚΙΝΗΜΑ τον ΛΑΟ στην αυτούπνωση και στην παραλυσία της εξουσιομανίας….Είδαμε ξεδιάντροπα μπροστά μας να ξαφνιάζονται να ταράζονται και με ομαδάρχη τον τεως πρωθυπουργό να «συνομωτούν» να κινουν τα πιονια στην σκακιέρα της αλλαγής ηγεσίας ….Θέλουν το ΠΑΣΟΚ δικό τους , γιατί όμως άραγε;Τι εχουν να δωσουν παραπάνω από αυτά που εδωσαν τοσα χρονια; Κύριε Σημίτη περίπου 10 χρονια πριν αναλάβεις την ηγεσία του κινηματος μεθοδικά με το δεφτέρι σου έκανες το ίδιο που κανεις σήμερα σε έναν άλλον Παπανδρέου στον Ανδρέα …Το 1989 δεν εχει ξεχαστεί ακόμη κυριε πρωην πρωθυπουργέ είναι νωπό και σημερα το ξαναζούμε όλοι να εκτυλισσεται ως ιλαροτραγωδία μπροστά μας..Ο Γέρων σοφός Κακλαμάνης σηκωσε τη σημαια της ενοτητας και εδωσε σολομώντειο λύση …πολλοί ειπαν πως έσωσε τον Παπανδρέου ίσως να έγινε κι αυτό..Σίγουρα όμως περισσώθηκε και η δική σας αξιοπρέπεια κυριοι Δελφίνοι και πρωτομάστορες της ήττας.Διασωθηκατε επειδη δεν πηρατε τελικώς θέση στο αυτονοητο που ζητησε ο Πρόεδρος Παπανδρέου την εμπιστοσύνη σας να εκφραζει το όλον ΠΑΣΟΚ στη βουλή…δεν θα του την δινατε ; μάλλον όχι…ισως προχωρούσατε σε ένα πραξικόπημα στην αιθουσα της βουλής και τον αποκαθηλώνατε …Και μετα ; ΜΕΤΑ ΤΙ ; Τι θα κάνατε μετα ω σωτήρες της δημοκρατικής παράταξης : Θα αλλάζατε τα πάντα εσεις ; Θα φέρνατε το καινουργιο εσεις ;Θα εμπνέατε το Λαό μας εσείς ;Θα γεννούσατε εσεις το όραμα για την νεα κοινωνια της δικαιοσύνης της ισότητας Τι κανατε τοσα χρόνια ; Ποια πολιτική μας υποχρεωσατε να υποστηριζουμε στο ονομα της επιπλαστης ενότητας;Ποιος παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ και το Λαο βορρά στο σαγόνια του πιο σκληρου τραπεζιτικού κεφαλαίου και της διαχείρισης της ενημέρωσης και της επικοινωνίας με τις αγάπες σας με τους συγκροτηματάρχες;Αισθάνομαι εντονα και αντιφατικά συναισθηματα αυτόν τον καιρό, από την μια φοβάμαι για την ενότητα του Κινηματος και από την άλλη λέω πως μια τετοια ενότητα είναι άχρηστη όταν καλύπτει υποθάλπει καλλιεργεί σαν θερμοκήπιο τόσες διαφορές , τόσες διαφορετικές στάσεις ζωής , τόσα ανομήματα , ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ!Δεν ξέρω τι πρεπει να γίνει …Ξερω μονο πως η γέννα είναι επώδυνη .

Σύντροφε Παπανδρέου δεν πρεπει αυριο η ιστορία να γράψει πως ώδινεν όρος και ετεκεν μυν .Πρεπει όσοι πιστεύουμε σε ένα όραμα σε μια διαφορετική νοοτροπία Αλλαγής και όχι διαχειρισης σε ένα όραμα άσκησης εξουσίας για τον ΛΑΟ , για μια Άλλη Δημοκρατική ελευθερη από παλιές και σκοτεινες νοοτροπίες , όλοι ΜΑΖΙ , ΜΑΖΙ με σένα πρεπει να δωσουμε το μήνυμα της ρήξης με το παρελθόν κι ας πονέσουμε…..

το ΑΥΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣE ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Οσο πιο πολύ μιλάει, τόσο ξεφουσκώνει, ο Βαγγέλης. Είπε οτι θέλει να κερδίσει την Αριστερά, χωρίς να χάσει τη κεντροδεξιά. Είπε οτι θέλει μια ευρύχωρη ιδεολογία, λες και είναι κελεμπία για παχουλές. Ο Βαγγελάκης, αποδεικνύεται υποδεέστερος ρήτορας, ακόμη και απο τον Άδωνη Γεωργιάδη. Αν βγεί ο Μπένι, το Πασόκ, θα φθάσει 20%!
Τότε να δούμε τους μερακλήδες εκδότες πως θα τον αδειάσουν, σαν άδειο σακί. Γδούπο, θα κάνει ο Μπένι πέφτοντας...

Ανώνυμος είπε...

ρόζ σκάνδαλο με γυναίκα πρώην υπουργού

to vinteaki...

http://www.youporn.com/watch/44069

Ανώνυμος είπε...

ρόζ σκάνδαλο με γυναίκα πρώην υπουργού

to vinteaki...

http://www.youporn.com/watch/44069

Ανώνυμος είπε...

ρόζ σκάνδαλο με γυναίκα πρώην υπουργού

to vinteaki...

http://www.youporn.com/watch/44069

Ανώνυμος είπε...

Η METRON ANALYSIS (για λογαριασμό του ΑΝΤ1), έκανε τον Πρετέντερη, τον Ψυχάρη, τον Κουρή, τον Μπόμπολα και τον Λαμπράκη, να χάσουν το έδαφος κάτω απο τα πόδια τους.
Η εταιρία, φέρνει τον Παπανδρέου να προηγείται με 47% έναντι 39%, του αγαπημένου τους, Μπένι.
Ο Γιαννάκης ο Πρετεντέρης, ηταν κέρινο ομοίωμα του εαυτού του. Στους διαδρόμους του ΜΕΓΚΑ, κυκλοφόρησε μια φήμη, που θέλει τους Λαμπράκη-Μπόμπολα, να δίνουν πολιτική εκπομπή στον Βενιζέλο (θα τη παρουσιάζει ο ιδιος).
Τα καλύτερα έρχονται. Πολλοί είναι εκείνοι που ετοιμάζουν γιαούρτια, φραπέδες, και γερό κράξιμο στα παπαγαλάκια των εκδοτών που βιάστηκαν να σταυρώσουν, τον Γιώργο...

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά περιμέναμε απο τον Βενιζέλο, να μας εκπλήξει με τις προτάσεις του και το όραμά του, για το Πασόκ. Αντι γι αυτο, διαβάσαμε ενα ευχολόγιο με 20 "ΘΕΛΩ". Ελειπε το 21, το οποίο θα μπορούσε να είναι "θέλω, μια πάστα φλώρα".
Κάτι σαν προσευχή, για την οποία ενας φιλόσοφος έλεγε "οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν προσεύχονται, ζητιανεύουν".
Καλά βρε Βαγγέλη, με τόσους πανεπιστημιακούς να μπαινοβγαίνουν στο γραφείο σου, δεν μπόρεσες να αρθρώσεις μια συγκεκριμένη πολιτική πρόταση, για ολους τους επιμέρους τομείς του κράτους και να μας τη τρίψεις στη μούρη; Διαβάσαμε μια ακόμη έκθεση ιδεών, που θα μπορούσε να την είχε γράψει, ακόμη κι ενας πρωτοετής φοιτητής σου, της ΠΑΣΠ, η ο Γιαννάκης, ο Πρετεντέρης. Δυο πράγματα συμβαίνουν.
Η δεν είχες χρόνο ν απομονωθείς και να σκεφθείς, η αδυνατείς να παράγεις πολιτική σκέψη-παρα μόνο έξυπνες στιγμιαίες ατάκες. Κι αυτές οταν δεν θολώνει το μυαλό σου, δια ασήμαντον αφορμήν...

Ανώνυμος είπε...

Με τα χειρότερα λόγια εκφράζεται τις τελευταίες μέρες ο Βαρδής Βαρδινογιάννης-εκ των ιδιοκτητών του Μέγκα- για τη πολιτική του καναλιού. Ο Βαρδινογιάννης έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, με τη Μάρα Ζαχαρέα, απηυδισμένος, απο την υπερπροβολή Βενιζέλου. Θεωρεί οτι το κανάλι, στο οποίο κορυφαία διοικητική θέση έχει ο γιός του Γιώργος, (μονο που κάνει κουμάντο, η πλευρά Μπόμπολα) δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες του παιγνιδιού, αλλά και της δημοσιογραφίας. Ο ιδιος, θα ήθελε μια 50-50 μεταχείριση των Παπανδρέου-Βενιζέλου κι οχι αυτή την εμετική υπερπροβολή του δευτέρου. Μάλιστα κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει "Αυτο δεν είναι το Μέγκα. Είναι το Magic..." Ο επιχειρηματίας , είναι γνωστό οτι διατηρεί μια πιο κοντινή σχέση με τον Γιώργο και εξαιτίας της παλαιάς φιλίας του, με τον Αντώνη Λιβάνη. Μάλιστα δεν κρύβει την ανησυχία του, για την αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού, απέναντι στο κανάλι, σε περίπτωση επανεκλογής του Γιώργου...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ, Ο ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Μόνο τα πιστόλια, δεν τράβηξαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του
Πασόκ. Απλά οι δημοσιογράφοι, δεν πρόλαβαν ν αντλήσουν πληροφορίες και διαλόγους, απο τη συνεδρίαση-μπουρδέλο.
Ασίγαστο μίσος και καχυποψία, χωρίζει τις συμμορίες μεταξύ τους. Οι παπανδρεικοί, πιστεύουν οτι ο Σκανδαλίδης
βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία, για λογαριασμό του
Βενιζέλου-ενω οι δυο μεγάλοι μονομάχοι, εύχονται λίγο πριν κοιμηθούν,ο αντιπαλός τους, να μη δει το ξημέρωμα.
Προς τα έξω, μιλάνε για ενότητα-για ενα και μόνο λόγο.
Για να κερδίσουν χρόνο, ώστε να σκεφθούν βρώμικα κόλπα, με τα οποία, θα εξολοθρεύσουν, οι μεν τους δε. Οποιος αδίστακτος μεγαλοεπιχειρηματίας, κατορθώσει να παγιδεύσει κινητά και σταθερά των πράσινων στελεχών, αυτη τη περίοδο, θαχει μπόλικο υλικό για γέλιο και εκβιασμούς.
Αν οι δυο στρατοί, κατορθώσουν να φθάσουν ως την 11η Νοεμβρίου, ειναι πολύ πιθανό να τινάξουν απο νωρίς το πρωί της Κυριακής, τη ψηφοφορία στον αέρα.
Ενας τρόπος υπάρχει να μείνει αλώβητο το Πασόκ. Να κερδίσει ο Γιώργος Παπανδρέου, με μεγάλη διαφορά-πάνω απο 10-15 μονάδες.
Αυτο το (πολύ πιθανό σενάριο) είναι αποφασισμένοι να τορπιλίσουν οι διαπλεκόμενοι εκδότες-επιχειρηματίες. Φάνηκε απο τις απειλές και τους εκβιασμούς, που δέχτηκε και δέχεται ο Στράτος Φαναράς της ΜΕΤΡΟΝ, που εμφάνισε τον Γιώργο, να προηγείται και με διαφορά. Αν σήμερα ο Πρετεντέρης του την έπεσε στον αέρα, μπορείτε να καταλάβετε, τι παίζετε στο παρασκήνιο.
Επειδή συμβαίνουν ολα αυτά, θέλω να διαβεβαιώσω τους αγαπητούς νταβατζήδες, οτι το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να κάνουν αρχηγό τον Βενιζέλο, σ ενα κόμμα σαν το ΚΟΔΗΣΟ, απ οπου προέρχεται άλλωστε, ο ήρωάς τους.
Ακόμη κι αν αυτο το κόμμα, ειναι το Πασόκ, δεν θα θυμίζει παρα σκιά του εαυτού του-κάτι
σαν τον φοβισμένο, ξεδοντιασμένο πλέον Μάικ Τάυσον.
Παπανδρέου ισον Πασόκ. Δίχως εκείνον, δεν είναι παρα μερικές ντουζίνες βαρυποινίτες, στη συνείδηση του κόσμου. Ασε που οι πιο πολλοί, απο δαύτους, θάπρεπε να ξυπνάνε στη στενή...

Ανώνυμος είπε...

Χτες το βράδυ η Πάτρα, η σφηκοφωλιά του ΓΑΠ έστειλε ηχηρότατο μήνυμα. Καταπληκτική υποδοχή και συγκέντρωση στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Όλοι ζητούσαν το αυτονόητο. Ο λαός να πάρει την ψηφοφορία στα χέρια του κόντρα στα λαμόγια του κομματικού μηχανισμού.