ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Ο....μέντορας του Πετσάλνικου



Ο «υπουργός Προπαγάνδας και Διαφωτίσεως του Λαού» του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (= NAZIonalSozialistik Partei), δηλαδή του σχηματισμού με το οποίο ο Αδόλφος Χίτλερ έσυρε τη Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Γκέμπελς ήταν ο άνθρωπος με την αποστολή να επιβάλλει στους Γερμανούς τις ιδέες και τις αρχές του Τρίτου Ράιχ. Εμεινε στην Ιστορία για τρεις εξίσου φρικτούς λόγους. Πρώτον, διότι από το 1924 ως την τελική συντριβή της φασιστικής Γερμανίας χρησιμοποίησε τις πλέον ανεπαίσχυντες μεθόδους προκειμένου να πείσει τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες του να στηρίξουν τον Χίτλερ. Και όσους δεν κατάφερε να τους προσηλυτίσει, τους «ξεφορτωνόταν» με τη βοήθεια ενός εκτελεστικού αποσπάσματος.
====================================================================
Την δόξα του Ναζί υπουργού προπαγάνδας,φαίνεται πως ζήλεψε ο "σύντροφος" Πετσάλνικος.
Μιλώντας στο MEGA κατονόμασε ως υπονομευτές του ΓΑΠ,τους Αλέκο Παπαδόπουλο,Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννο Παπαντωνίου.
Ο Αλ. Παπαδόπουλος με ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο, σε πολύ υψηλούς τόνους, έκανε λόγο για «παμμέγιστη πολιτική δειλία» και κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κατονομάσει τους συνωμότες και τους υπονομευτές, κάτι όμως που δεν έγινε.
Λίγο αργότερα στον διάδρομο συνάντησε τον κ. Πετσάλνικο. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Αλ. Παπαδόπουλος: «Είσαι δειλός».Φ. Πετσάλνικος: «Δες προσεκτικά τι είπα και θα καταλάβεις».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Πετσάλνικος παραιτήθηκε του δικαιώματός του να μιλήσει, παρά το γεγονός ότι είχε εγγραφεί.
Και τι να πεί ο άνθρωπος?Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά,είναι να πετάει λάσπη και να σπιλώνει άξιους συντρόφους σαν τον Αλέκο τον Παπαδόπουλο.Ας γνωρίζει όμως ότι αυτές οι μέθοδοι είναι κατάπτυστες και κατακριτέες από το σύνολο του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

Grammateas είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...