ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

Παρέμβαση Φασούλα

Ο Γιώργος έχει ταυτιστεί με τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ

«E» 12/10
Συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
«Ο πρόεδρος είναι προπονητής. Δεν είναι μεγαλομέτοχος μιας ομάδας. Μέτοχος του ΠΑΣΟΚ είναι ο λαός. Αυτές οι φιλομοναρχικές αντιλήψεις που αναπτύσσουν πολλοί περί του επωνύμου του προέδρου ταιριάζουν σε άλλα κόμματα. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που είναι κίνημα λαϊκής εξουσίας, είναι ο ικανότερος». Τα παραπάνω αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Εθνος» ο κ. Παν. Φασούλας, δήμαρχος Πειραιά και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει ταυτιστεί με τη συρρίκνωση της εκλογικής απήχησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ δηκτικά σημειώνει: «Εάν αντιλαμβανόμαστε τη διαφορετικότητα ως υπονόμευση, τότε πρέπει να αντικαταστήσουμε τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη με τον... Ηγεμόνα του Μακιαβέλι»!
Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Παναγιώτη στο site www.ethnos.gr

4 σχόλια:

Γιωργος Σακελλιων είπε...

Εν όψει της επικείμενης Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ και της εκλογής Προέδρου, καταθέτω σήμερα ένα κείμενο με 39 βασικά σημεία και σκέψεις σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του.

Σκοπός του κειμένου είναι να εμπλουτιστεί από τα σχόλιά σας και στη συνέχεια, με την έκφραση της υποστήριξης όσων από τους αναγνώστες του το επιθυμούν, να κατατεθεί ως κείμενο - τοποθέτηση των υπογραφόντων, στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε το στο blog μου.

Ανώνυμος είπε...

re karsilama min to paleyeis agori m , afou tha xasei o benny s, pigede stin nd mia ora arxitera na xebromisei o topos cai eseis na brite exousia eee?

theodore είπε...

@ γιώργος σακελλιων

Αγαπητέ Γιώργο,θα μελετήσω το κείμενο σου και θα αποστείλω τα σχόλια μου σύντομα.

theodore είπε...

@ ανώνυμος

Βασική μου αρχή είναι να μην απαντώ σε αγενή μηνύματα.Πόσο περισότερο όταν αυτός που τα γράφει δεν μπαίνει κάν στον κόπο να γράψει στα Ελληνικά.