ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Τα μυστικά και ψέμματα της προπαγάνδας του ΓΑΠ.





















Περιγραφή

«... Σε μία δημοκρατία που λειτουργεί σωστά υπάρχουν τάξεις πολιτών. Υπάρχει πρώτ' απ' όλα η τάξη των πολιτών που πρέπει να συμμετέχουν ενεργητικά στη διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων. Αυτή είναι η ειδικευμένη τάξη. Είναι οι άνθρωποι που αναλύουν, εκτελούν, παίρνουν αποφάσεις και διαχειρίζονται τα πράγματα στα πολιτικά, οικονομικά, και ιδεολογικά συστήματα. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού. Φυσικά, οποιοσδήποτε προτείνει αυτές τις ιδέες πάντα είναι μέλος αυτής της μικρής ομάδας, και μιλά για το τι θα έπρεπε να κάνουν για αυτούς τους άλλους... αυτούς έξω από τη μικρή ομάδα, τη μεγάλη πλειονότητα του πληθυσμού, το 'κοπάδι που τα 'χει χαμένα' όπως έλεγε ο Λίπμαν. Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από 'το ποδοπάτημα και το βρυχηθμό του ζαλισμένου κοπαδιού'... Σε εκείνο που επί των ημερών μας αποκλήθηκε ολοκληρωτικό κράτος ή στρατιωτικό κράτος αυτό είναι εύκολο. Απλώς, κρατάτε ένα ρόπαλο πάνω από τα κεφάλια τους και εάν παρεκκλίνουν τους το κοπανάτε στο κεφάλι. Αλλά καθώς η κοινωνία γίνεται όλο πιο ελεύθερη και δημοκρατική, χάνετε αυτή την ικανότητα. Συνεπώς, πρέπει να στραφείτε στις τεχνικές της προπαγάνδας. Η λογική είναι σαφής. Η προπαγάνδα είναι για τη δημοκρατία ό,τι το ρόπαλο σε ένα ολοκληρωτικό κράτος».

Κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο που μέσα από μια συλλογή δοκιμίων εκθέτει, τεκμηριωμένα και βάσει συγκεκριμένων και σύγχρονων παραδειγμάτων, πώς τα μυστικά και τα ψέματα της Νέας Τάξης κρατούν σε συντεταγμένη πορεία το «ζαλισμένο κοπάδι» στις σύγχρονες, αναπτυγμένες δημοκρατίες της Δύσης.
=========================================================================
Τι μας λέει εν συντομία ο γνωστός διανοητής?Οτι οι λίγοι,οι εκλεκτοί,χρησιμοποιούν τεχνικές της προπαγάνδας για να μην...παρεκλίνουμε από το κοπάδι.
Στο link που ακολουθεί,θα διαβάσετε τι είδους προπαγάνδα χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του ΓΑΠ.
Ισως δεν καταλάβετε και πολλά.Βλέπετε η διανοητική ελίτ μιλάει μια άλλη γλώσσα,συχνά δυσνόητη στους περισότερους απλούς ανθρώπους.Προσπαθήστε πάντως όσο μπορείτε να εμβαθύνετε στα γραπτά τους.
Εδώ παραθέτω ένα απόσπασμα από διάλογο μεταξύ νεοπασόκων,από το παραπάνω blog.
"Μα καλά τρελλάθηκες;" μου γράφει σήμερα πρωί πρωί φίλος και φανατικός αναγνώστης του diablog. "Πώς σου κατέβηκε να βάλεις πάνω πάνω αυτή τη φωτογραφία με τους ελληνοπρεπείς κούρους; Λες και δεν μας έφτανε o Ψωμιάδης!" Εδώ χρειάζεται να διευκρινίσω δύο πράγματα: α. Οι κούροι δεν είναι Ελληνο-ορθόδοξοι όσο κι αν η Εκκλησία της Ελλάδας επιμένει να τους βάζει και αυτούς, όποτε βολεύει, στην πλατφόρμα του ελληνο-χριστιανικού πολιτισμού (...και δεν μπορούν καν να διαμαρτυρηθούν οι άμοιροι!) β. Η φωτογραφία με τους κούρους εικονογραφεί- αποκλειστικά - το "συγκρατημένο μειδίαμα του μεσαίου χώρου", τις στρογγυλεμένες δηλαδή πολιτικές θέσεις (και την εκφρασή τους), τις θέσεις που συνδιαμορφώνουν, με επικοινωνιακά κριτήρια, οι δημοσκοπήσεις και οι σύμβουλοι των σύγχρονων πολιτικών (σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα του Παύλου Τσίμα και του Τζο Κλάιν.
===================================================================
Ακόμα και τους κούρους που είχαν σε μιά φωτό,θέλουν να ρίξουν στην πυρά.Αυτή φαίνεται είναι η νέα μόδα του ΠΑΣΟΚ.Οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα είναι κατακριτέο.
==========================================================================
Παρακάτω θα δείτε ένα link που μας δίνει μία ιδέα για τις τεχνικές που χρησιμοποιούν αυτά τα "φωτεινά μυαλά" για να μας πασάρουν όρους όπως "Συμμετοχική Δημοκρατία"
==========================================================================
Μιά μορφή της προπαγάνδας του ΓΑΠ και των σύμβουλων του,βλέπουμε αυτές τις μέρες.
Εχοντας αντιστρέψει πλήρως την πραγματικότητα,αντί να κάνει την αυτοκριτική του,στρέφει τα βέλη εναντίον φανταστικών εχθρών.Ακολούθως παίζει με το θυμικό των οπαδών,υποσχόμενος αριστερές στροφές,ρήξη με τα εκδοτικά συμφέροντα,τα οποία σημειωτέον τον έχουν στηρίξει φανατικά στο όχι και τόσο μακρυνό παρελθόν και πουλώντας εν γένει ένα προφίλ,το οποίο είναι φανερό ότι κάποιοι το έχουν κατασκευάσει για τις ανάγκες των ημερών.
Εμείς θα τους προειδοποιήσουμε ακόμα μια φορά.
Εχουν γνώσιν οι φύλακες.
"Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες"...και μόνο θα προσέθετα.
Εμπρός για ένα δημοκρατικό,σοσιαλιστικό,λαϊκό,πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

spallantzas είπε...

Τα συγχαρητήρια μου για την τέχνη της διαστρέβλωσης που κατέχεις τέλεια!
Κατάφερες να χρεώσεις σε "νεοπασόκους" υποστηριχτές του ΓΑΠ, post που βρήκες δήθεν στο blog μου, ενώ πρόκειται για σχόλιο (και όχι κείμενο) τρίτου που έχει γραφτεί τον Μάιο του 2006 (!) σε άσχετο άρθρο και φυσικά σε άλλο blog.
Τα συγχαρητήρια μου. Μένω άφωνος!