ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Οι προβλέψεις ενός...γαλάζιου.

«Βλέπει» Γιώργο ο Μεϊμαράκης

Την εκτίμηση ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου θα κερδίσει στην εσωκομματική αναμέτρηση στο ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο κ. Β. Μεϊμαράκης.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είναι ουσιαστικά το πρώτο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος που προχωρεί σε πρόβλεψη αποτελέσματος στο ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε χθες κι ένα βήμα περισσότερο, λέγοντας πως «ο κ. Παπανδρέου θα βγει πιο έμπειρος μέσα από αυτή τη διαδικασία».

Η τοποθέτηση αυτή «σπάει» ουσιαστικά τη «γραμμή» των υποκριτικών δηλώσεων από τους υπουργούς, οι οποίοι εκφράζουν διαρκώς την... ευχή «το ΠΑΣΟΚ να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματά του, γιατί η δημοκρατία απαιτεί ισχυρή αντιπολίτευση».

Ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει το θάρρος της γνώμης του, έκανε την πρόβλεψη και δεν αποκλείεται μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες να τον ακολουθήσουν και αλλά στελέχη...
Πηγή: www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ GPO ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΞΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3% ΠΙΣΩ.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.