ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Αν δεν ήσασταν ένας Παπανδρέου, θα ήσασταν τώρα σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού;
"Mπορεί να ήμουνα σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, μπορεί να ήμουνα ένας κοινωνιολόγος που θα έκανε έρευνες σε κάποιο γκέτο μαύρων της Αμερικής. Η θα δούλευα για την ανοικοδόμηση του Kόσοβο με μια ανθρωπιστική οργάνωση. Η μπορεί να ήμουν κιθαρίστας σε κάποιο ροκ γκρουπ και να έγραφα μουσική σε ένα ελληνικό νησί. "
Από συνέντευξη στο περιοδικό KLIK και στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη.


===================================================================



Βοηθήστε κι εσείς με την ψήφο σας στις 11/11 να κάνουμε τα όνειρα του ΓΑΠ πραγματικότητα.Οι μαύροι,το Κόσοβο και η ρόκ μουσική τον χρειάζονται περισότερο.




14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

auto to blog prepei na to grafei o idios ovenizelos prosopika!
aloiws den e3igite i empatheia i rixotita i mpourdologia kai o rythmos poluvolou!!!

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Το 1996 δημιουργήθηκε η "Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε" . Στη σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου οι εταιρείες, ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., ΔΟΛ Α.Ε., ΔΕΛΦΙΝΙ Α.Ε. κατέχουν ισομερώς από το 1/3 των μετοχών οι κάθε μια.
Τις δυο πρώτες τις ξέρουμε. Ποια είναι όμως η Δελφίνι Α.Ε;
Η συγκεκριμένη, κτηματική εταιρεία, ανήκει στην οικογένεια Μπακατσέλου, μέλος της οποίας είναι και η Λίλη Μπακατσέλου-Βενιζέλου, η σύζυγος δηλαδή, του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Θείος της Λίλης και προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Μπακατσέλος. Την περίοδο 1989-1993 είχε διοριστεί από τον Μητσοτάκη, ως αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Η Λίλη Μπακατσέλου είναι επίσης η πρόεδρος του ΕΛΕΠΑΠ. Η Ελληνική εταιρεία αποκατάστασης αναπήρων παιδιών έχει ιδρυθεί από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών, που επίτιμος πρόεδρος του είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Οι εφημερίδες Βήμα, Τα Νέα, Έθνος, Αγγελιοφόρος της Μακεδονίας καθώς και το MEGA κρατούν φιλική στάση απέναντι στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου. Πρόσφατα, ο Μητσοτάκης έκανε δήλωση, κατά της υποψηφιότητας Παπανδρέου.
Και το κουβάρι της διαπλοκής αρχίζει να ξετυλίγεται...

theodore είπε...

@cyyfuigi

Πράγματι βρε μπαγάσα,με ξεσκέπασες.
Επειδή δεν βρίσκω υποστηρικτές,κάθομαι μόνος μου σ'ένα σκοτεινό γραφείο και ποστάρω ανηλεώς.

Evangelos.

theodore είπε...

@ παπαχατζησ παναγιωτησ

Αφού στέλνεις πρακτικά Α.Ε. μήπως έχεις και της Εκδοτικής Νοτίου Ελλάδας να μου στείλεις?

Εμένα που ο πεθερός μου ήταν στρατιωτικός,θα μου απαγορέψετε και να ψηφίζω?

Ωραίοι δημοκράτες......

Αφήσατε το θέμα με το ψεύτικο όνομα του Βενιζέλου και πιάσατε τον πεθερό του?

Ψάχτε και την προγιαγιά του.Που ξέρεις,μπορεί και να ήταν καμιά πριγκηπέσα.

Ανώνυμος είπε...

Παπαχατζή ο Μητσοτάκης δεν έκανε καμμία δήλωση κατά Yorgo. Είπε σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ απλά αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες πλυν βαρεμένων πασόκων, ότι δηλαδή το Πεντι δεν κάνει για αρχηγός.

Αυτό το πήρανε οι δημοσιογράφοι που ως παπαράτσι άκουσαν τη προσωπική συζήτηση και το βγάλανε στα κανάλια.

Ξυπνάτε σούργελα! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι! Δε κάνει το Πεντί...όχι για πρωθυπουργός 'η αρχηγός κόμματος, αλλά ούτε και για πολιτικός!

Ανώνυμος είπε...

Οι αισιόδοξοι πιστεύουν ότι η ενότητα του ΠΑΣΟΚ, σφυρηλατημένη μέσα σε κρίσεις και αναμετρήσεις, δεν κινδυνεύει από τις «μάχες» των ημερών. Ορισμένοι, μάλιστα, υποβαθμίζοντας όσα ελάχιστα συντροφικά διατυπώνονται δημοσίως, υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ «θα βγει δυναμωμένο» μέσα από αυτή την αδελφοκτόνο διαδικασία και θα ανακτήσει, την επομένη της εκλογής, τη σύμπνοια και τη συνοχή του.

Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Θα μπουν, όντως, οι λόγχες στα θηκάρια ή θα επιβεβαιωθούν όσοι προαναγγέλλουν εσωκομματικά δράματα; Θα παραμεριστούν οι προεκλογικές βεντέτες, θα κλείσουν τα ρήγματα, πολιτικά και ψυχικά, ή θα επαληθευθούν όσοι πιστεύουν ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το ΠΑΣΟΚ θα ζήσει την εμπειρία διαζυγίων και καρατομήσεων;

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, αυτός που θέλει ένα κόμμα μεγάλο, πολυσυλλεκτικό και πλειοψηφικό, εύχεται, όποιος κι αν είναι ο νικητής, οι απειλές που εκστομίζονται να μείνουν στα λόγια. Η προοπτική, άλλωστε, το ΠΑΣΟΚ των αντιθέσεων να δώσει τη θέση του σε ένα κόμμα φοβικό, ερμητικά κλειστό, όπου το ένα στρατόπεδο θα καταδιώκει το άλλο, μπορεί να ευνοεί σχέδια επιβολής, συνιστά ωστόσο την ασφαλέστερη μέθοδο για να... γεράσουν τα στελέχη του με τον Καραμανλή στην εξουσία.

Ας υποθέσουμε ότι ο μεγάλος θεός της κεντροαριστεράς θα φωτίσει όλους αυτούς που εξεγείρονται για τη «βελούδινη», όπως τη χαρακτηρίζουν, μέχρι σήμερα διαχείριση των διαφωνούντων και ότι το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει στην τροχιά της ενότητας, χωρίς αποκλεισμούς, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και ανθρωποθυσίες.

Αλλά και, πάλι, το κακό που έχει γίνει δεν θα είναι μικρό. Βυθισμένο το ΠΑΣΟΚ σε μια απίστευτης έντασης κρίση, ανακυκλώνει πάθη του παρελθόντος, ξύνει πληγές που έμοιαζαν να έχουν κλείσει, κυρίως, όμως, ακρωτηριάζει ένα κομμάτι της ιστορίας του...

Αλήθεια, καταλαβαίνουν όσοι πετροβολούν το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ με επιχειρήματα από την ατζέντα Καραμανλή τι υπηρεσία προσφέρουν, μακροπρόθεσμα, στη ΝΔ; Εχουν συνείδηση τι συνεπάγεται για τη 12η -κι όχι για την 11η- Νοεμβρίου η καραμέλα του «καθεστωτισμού», η έξαρση της ηθικολογίας και το κρεσέντο περί συμφερόντων, «διαπλοκής» και υπονομεύσεων;

Η αυτοκριτική του ΠΑΣΟΚ προφανώς και αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψή του. Η καταγραφή, ωστόσο, των λαθών και των επιτυχιών του, η πολιτική αφήγηση όλων όσα σημάδεψαν θετικά ή αρνητικά την πρόσφατη ιστορία του, δεν μπορεί να γίνει ούτε επιδερμικά, αλλά ούτε προσχηματικά, όπως από ορισμένες πλευρές επιχειρείται. Σε κάθε περίπτωση, μάλιστα, δεν μπορεί να γίνει με... δανεικά, με έννοιες, δηλαδή, εκ... μετεγγραφής, όπως αυτές που αντλούνται από το οπλοστάσιο της ΝΔ, γιατί, απλούστατα, θα τις βρουν μπροστά τους.

Ανώνυμος είπε...

7:43
Ένα σωρό παλαβομάρες ακούω και διαβάζω μετά την δήλωση Βενιζέλου ότι διεκδικεί την Προεδρία του Κινήματος .
Ο συχωρεμένος ο πατέρας μου ήταν προσωπικός φίλος με τον Μητσοτάκη πριν ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ στο Κόμμα των Φιλελευθέρων υπό τον Σοφοκλή Βενιζέλο .
Τι σχέση έχει αυτό με μένα και με την ύπαρξή μου σαν μέλος του Πα.σο.κ. ;;;
KAMIA

Ανώνυμος είπε...

to oti o venizelos kai i ntoroula einai ta pio provevlimena politika prwsopa makran ta teleutaia xronia apo ta ekdotika sigrotimata den sou leei tipota theodore venizele?

kai poios einai autos pou evale prwtos thema yia onomata kai oikogeneies?
Alla sto spiti tou kremasmenou den milane yia sxoini!
Oloi 3eroume tin poiotita tou anthrwpou! Tosa xronia upourgos htane.
Den 3ereis tipota yia tis peripeteies tou upourgara sto politismou?
Den exeis akousei yia politistiki protevousa thessaloniki?
Tipota yia mpatatoudi kai hotel akropoli?
Tipota yia ta lefta stis PAE tis thessalonikis?
Tipota yia tis epixorigiseis kai to paixnidi pou paixtike me ta politistika yia na pigainei o vagelakis twra apo parousiasi vivliou se egainio?

Ante kai yia tis peripeteies tou eklektou sou me oti allo katapiastike kai ta ekane thalassa tha sou pw stin sunexeia!!!

ETSI GIA NA DOUME PERI ANIKANOTITAS

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
theodore είπε...

Διέγραψα το τελευταίο σχόλιο γιατί περιείχε απρεπείς εκφράσεις.
Παρ'όλη την αντιπαλότητα,πιστεύω ότι ο διάλογος πρέπει να γίνεται μέσα στα όρια της ευπρέπειας.

Ανώνυμος είπε...

ω ναι η ευπρέπεια μας έλειπε
ελπίζω να μην θεωρήσεις απρεπή και τον κυρ...
http://www.apomesa.info/kir.gif

theodore είπε...

@ ανώνυμος

Έντονη δυσαρέσκεια Ανδρέα Λοβέρδου

Το λεγόμενο νούμερο 2 του Ε. Βενιζέλου εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για κάποιους από τους χειρισμούς Βενιζέλου που θεωρεί ότι ήταν αυτοκτονικοί. Γι’ αυτό και έχει «εξαφανιστεί» τελευταία. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που σας μεταφέραμε 2 θέματα πιο κάτω, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι αυτό είναι το ένα από τα στελέχη που αποσκίρτησαν.

Από www.apomesa.info
==================================
Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούση και του Ανδρέα Λοβέρδου προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις για την αντιπαράθεση που ξέσπασε με αφορμή τη διακίνηση υβριστικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε πολιτική ίσης μεταχείρισης και των τριών υποψηφίων ενόψει της εκλογής προέδρου στις 11 Νοεμβρίου.

Από www.flash.gr 12/10/2007
==================================
Μ'έκανες να σπαταλήσω 2 ολόκληρα λεπτά από την ζωή μου για να διαβάσω ανησίες και ψεύδη.
Καλό το σκιτσάκι του Κυρ,αλλά έχει κάνει κι άλλα.Αυτά δεν σου αρέσουν?

Ανώνυμος είπε...

Το αν η ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ ανήκει στον θείο της γυναίκας του Βενιζέλου τι αποδεικνύει;
Είναι σαν να μας λες ότι ο Giorkagis, επειδή η μαμά του είναι Αμερικάνα, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ, ότι επειδή η γιαγιά του ήταν Πολωνέζα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ και επειδή ο θείος του είναι ξεμωραμένος ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΣ.
Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα!!!

Ντροπή σου!

Ανώνυμος είπε...

Ναι είναι ο Γιωργάκης Αμερικανόδουλος όπως και ο Βενιζέλος διαπλεκόμενος.